LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 11 Dec 2010, 14:32

taicanoe scrie:studiu de caz
Se reuseste infintarea federatiei de pescuit sportiv (de catre FFFF cu aportul altor cluburi legal infintate) La prima sau a doua adunare generala FFFF este inlocuit de alta persoana.
Care credeti ca va fi reactia marelui prezident FFFF ?
Va ramane acolo sa puna umarul la dezvoltarea federatiei sau nemai avand acces la oala cu smantana (bani/fonduri) va face ca atunci cand a fost schimbat din functie de la APS Alba ... adica isi va face repede o alta federatie unde sa fie din nou prezident.
simplu...va face federatia romana de prins pesti. si pe deja infiintata federatie o va da in judecata.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 11 Dec 2010, 14:43

Am uitat sa-ti spun ca in cadrul fedratiei nu va exista ideea de OPEN ci doar divizii valorice ,asa ca la fotbal :lol: :lol: :lol:

In Campionatul organizat de federatie nu vor putea participa decit sportivi legitimati in cluburile membre .

In prima faza se va forma prima divizie in care vor participa concurenti din cluburile existente la infiintare pe baza de inscriere in campionat....

Cei care vor adera mai tirziu vor forma divizia secunda din care vor promova in anul urmator cite echipe se va decide in AG-ul federatiei la inceputul anului competitional la fel cum se va decide cite echipe vor retrograda....

Viitoarele cluburi ce se vor forma in timp vor trebui sa o ia de "jos" adica de la ultima divizie existenta la data inscrieri lor in federatie ....

Bineinteles ca toate etapele organizate indiferent de esalon vor fi fara taxa de participare ,taxa ce va fi suportata din bugetul federatiei la fel cum va trebui facut si in cazul arbitrajului....

Cam asa va trebui sa functioneze aceasta federatie si in felul acesta se vor cheltuie banii primiti dela MTS .

Nu cred ca va putea nimeni niciodata sa"puna mina" pe bani si sa-i cheltuieasca altfel.....doar daca nu doreste sa intre in penal. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 11 Dec 2010, 15:02

vad ca deja esti la curent cu o parte din prevederile regulamentui. oare de ce?
pacat de niste ani in care chiar daca lucrurile au fost departe de a fi perfecte, incepusera sa apara si schimbari in bine si poate s-ar fi ajuns la o stare de normalitate. sa inteleg ca vor fi concursuri pe echipe? sau vor fi concursuri separate: individual si pe echipe? deocamdata arata ca o amestecatura...dar care, evident obliga la asociere.
in continuare astept raspunsuri la intrebari :wink:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 11 Dec 2010, 16:23

melculbeat scrie:vad ca deja esti la curent cu o parte din prevederile regulamentui. oare de ce?
pacat de niste ani in care chiar daca lucrurile au fost departe de a fi perfecte, incepusera sa apara si schimbari in bine si poate s-ar fi ajuns la o stare de normalitate. sa inteleg ca vor fi concursuri pe echipe? sau vor fi concursuri separate: individual si pe echipe? deocamdata arata ca o amestecatura...dar care, evident obliga la asociere.
in continuare astept raspunsuri la intrebari :wink:

Sunt la curent cu tot ceea ce e legat de acest fenomen....stii de ce ?
Pt. ca pe mine chiar ma intereseaza. :lol: :lol: :lol:

Nu stiu ce intelegi tu , dar cred ca ar fi normal ca sa incepem sa facem concursuri interne care sa aibe ceva de-a face cu ceea ce se practica afara ....vezi Letonia , Portugalia ,Italia ,concursuri la care echipele romanesti au participat....

Daca continuam sa facem competitii interne individuale ca apoi sa participam extern pe echipe e destul de pagubos ....mai mult decit sa evitam ultimele locuri din clasamente nu prea putem obtine,doar bazat pe foarte mult noroc ...nu ca nu am avea pescari foarte pregatiti si inspirati ci din multe alte motive.

Din cunostintele mele nu cred ca exista in Europa un campionat asemanator cu al nostru,individual din barca , decit cel al pescuitului de pe mal care si el la rindul lui tine clasamentele pe natiuni si pe urma la individual.

Aici ma refer la ultimele competitii Cips-Fips.

Regulamentele pt. Cupe Mondiale sau Campionate Mondiale pot avea si altfel de prevederi ... fiind private si in sistem OPEN cele mai multe dintre ele isi pot impune propriile regulamente .

Cit priveste afirmatia ta:
"parerea mea vis-a-vis de infiintarea federatiei...categoric este un lucru pozitiv, in conditiile in care toate demersurile le face o persoana sau un grup de persoane a caror credibilitate nu poate fi pusa la indoiala." este una de mare valoare :wink:

Daca erai atent la tot ceea ce am scris eu pina aici tocmai la asta indemnam la stringerea pe linga federatie a cit mai multe cluburi dornice si pricepute in ale competitiei ca sa dam credibilitate si forta fenomenului.

Mai mult de atit ,ce pot eu sa fac?

P.S. Ca sa nu avem discutii inutile va anunt ca toate cele scrise si sustinute de mine sunt consideratii de ordin personal , sper sa se fi inteles acest lucru de la bun inceput.

:wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Dec 2010, 17:36

Da ce il impiedica pe d-l Popescu,sa constituie Federatia,sa o inregistreze la M.T.S.sa primeasca un buget,sa faca un plan de actiune pe anul viitor,si sa inceapa o activitate competitionala ,adevarata,de calitate,iar ca urmare a acestui fapt,pescarii de competitie din toate ramurile sa vina benevol sub palaria lui...De ce trebuie ultimatumuri de genul:"veniti cu mine cit se mai poate""orice alta competitie este ilegala"etc...Nu poate fara actualii pescari de competitie??Daca nu l-ar interesa parerea lor ,ar fi mai indiferent?? Dar ultimaturile lui indica contrariul.Oricum dupa faza cu stationarul s-a compromis bine de tot ,si macar daca ar avea decenta sa-si ceara scuze in public pentru;premii neacordate,cazarea,diurna arbitrilor,premiile egale valoric promise membrilor f.n.p.s.r,care nu au ocupat un loc relevant in concurs,etc...Si daca ar da banii,....tot compromis este.

Iar ca o stire de ultima ora ,directorul general al hidroelectrica a fost inlocuit.Ori se stie ca F.F.F.,pretinde ca are o sponsorizare de 100000euro de la aceasta(hidroelectrica)_Inlocuirea directorului general,va influenta in vreun fel sau altul aceasta sponsorizare??Mai sint sanse sa plateasca premiile??Poate se va pogori printre noi si ne v-a raspunde....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 11 Dec 2010, 18:56

"Daca erai atent la tot ceea ce am scris eu pina aici tocmai la asta indemnam la stringerea pe linga federatie a cit mai multe cluburi dornice si pricepute in ale competitiei ca sa dam credibilitate si forta fenomenului."

stiu ca ai inteles perfect ce am vrut sa zic si nu are legatura cu ceea ce ai scris tu mai sus. de ce trebuie sa vina cluburi si persoane cu credibilitate pt a-i da credibilitate unuia care si-a pierdut-o doar pe faptele lui? chiar trebuie sa mearga lucrurile pe dos? daca s-ar ajunge la situatii ca cea de la stationar, ce ai mai zice?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Dec 2010, 20:10

melculbeat scrie:
taicanoe scrie:studiu de caz
Se reuseste infintarea federatiei de pescuit sportiv (de catre FFFF cu aportul altor cluburi legal infintate) La prima sau a doua adunare generala FFFF este inlocuit de alta persoana.
Care credeti ca va fi reactia marelui prezident FFFF ?
Va ramane acolo sa puna umarul la dezvoltarea federatiei sau nemai avand acces la oala cu smantana (bani/fonduri) va face ca atunci cand a fost schimbat din functie de la APS Alba ... adica isi va face repede o alta federatie unde sa fie din nou prezident.
simplu...va face federatia romana de prins pesti. si pe deja infiintata federatie o va da in judecata.

Ai grija....."citatul interzis" :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 11 Dec 2010, 21:47

Prieteni pescari, FFFF a bagat-o pe maneca.... sponsorul era Hidroconstructia Alba ,nu Hidroelectrica,....FNPSR si-a inchis portile.Calculatoarele lui FFFF au fost mazilite din lipsa de "patalama". Situl federatiei renumite sa inchis pana la.......noi .....ordine.FFFF a ramas singur si trist.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 11 Dec 2010, 22:51

Cel mai trist e ca unii inca mai pun botul la vrajeala lui politicianista, in ciuda evidentei. :?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 11 Dec 2010, 23:16

te-ai gindit ca sint unii care sint pe mina cu el? cred ca niciun om normal nu mai pune botu' la ce zice 3xF.

Scrie răspuns