LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
hai ca am trait s-o citesc si pe asta...escrocu' sustinut direct sau indirect. parca nu e de ajuns ca i-a ars pe oamenii aia de la stationar, acum trebuie sa i se dea pe mina si bugete de miliarde...de parca ar mai fi nevoie de inca o isprava ca sa se vada caracterul acestui om. inclin sa cred ca ori ne timpim, ca natie, din ce ince mai rau ori incearca unii sa ne ia de timpiti cu orice pret. parca nu-s asa de masochist sa ma uit linistit cum de citeva miliarde se vor face trei pliante si un pix...si gata banii.
nu de alta, dar bugetul care ar incapea pe mina escrocului e facut pe taxe si impozite de la toti contribuabilii.

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
- semlecangheorghe
- veteran
Trei pliante si un pix???Ma intreb cit v-a costa o tablita de delimitare a teritoriului intre doua asociatii,dar mai ales ........cit v-a costa STUDIUL DE FEZABILITATE..pentru acestea.Ca ,de, nu poti sa pui asa o tablita acolo,musai tre sa aiba studiu din care sa rezulte ca are patru colturi...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
-
- veteran
Gigi ,nu am facut aceasta afirmatie niciodata ...faptele sunt ale lui si raspunde de ele nu am nici o grija in pivinta asta ....nu sunt eu avocatul nimanui.semlecangheorghe scrie:Eu nu sint pescar de competitie,desi mi-as dori acest lucru,...sint de acord cu tot ce ai spus pina aici ,mai putin cu un singur aspect:Nu unii il discrediteaza pe d-l Popescu,ci insasi faptele domniei sale ...In rest ,mister president ,ai perfecta dreptate.
Eu am spus si spun ca se doreste discreditarea federatiei de "grija" lui Popescu ...

Pe termen mediu si lung se va vedea daca infintarea federatiei este sau nu benefica mediului competitional.....
In loc sa se faca abstractie de nume de persoane si sa se adune sub umbrela aceastei federatii toti pasionatii de competitie care impreuna sa dezvolte acest fenomen ,unii stau sa analizeze aici pe net daca e bine sau nu ca infiinteaza Popescu Federatie.
E o falsa problema asta cu "federatiea lui Popescu" nu va fi niciodata a lui si nici a altei persoane ,asa cum LRS nu a fost a mea in timpul mandatului meu cum nu va fi nici a "leaderului" Dinu in eventualul lui mandat ......
Cine nu pricepe asta este ori dobitoc ori de rea credinta ...
Eu sper ca cei din cluburile constituite deja si cu CIS -ul la purtator sa decida in cunostiinta de cauza daca vor in federatie sau vor in afara ei....
Sper sa nu decida in locul lor altcineva "bineintentionat" cum de multe ori sa intimplat.

In definitiv vor face fiecare dupa cum ii duce capul,unii poate vor adera din prima ,altii mai tirziu iar altii deloc ....fiecare cum crede de cuviinta ...oricum statul pe "bara" si 'latratul" la luna nu este constructiv

P.S. Asi fi foarte curios sa aflu argumente (daca exista) pt. neinfintarea federatiei ....sau mai bine zis cine ar trebuit sa o infiinteze si de ce nu a facut-o pina acum.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
mda, se pare ca subtilitatile nu prinde la unii.
eu unul prefer sa-mi fac mai departe griji pt bugetul de competitie si sa particip la concursuri, decit sa mi se deconteze cheltuielile cum li s-au decontat celor de la stationar. mai departe...intelege cine poate, daca poate.
eu unul prefer sa-mi fac mai departe griji pt bugetul de competitie si sa particip la concursuri, decit sa mi se deconteze cheltuielile cum li s-au decontat celor de la stationar. mai departe...intelege cine poate, daca poate.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
cea mai buna judecata e aia la rece. io acu is racit, deci eu sunt cel mai in masura
:
varianta A:
apsalba reuseste sa faca federatia oarecum singur deci cum vrea el: cluburile constituite, acum reticente in a merge pe mana lui, vor nu vor, vor adera pana la urma - sad but true;
varianta B:
nu reuseste: aparent lucrurile raman ca si acum dar perspectiva infiintarii vreunei federatii se indeparteaza; - naspa
varianta C:
cluburile, sau ma rog, o parte a lor, raspund invitatiei lui Popescu, cu doua posibile deznodaminte:
reusesc sa o infiinteze impreuna; - varianta interesanta , zic si io
nu reusesc;- naspa,
No acu, faceti si voi o analiza SWOT a fiecarei variante, faceti un punctaj, scenarii de viitor pentru fiecare varianta si alegeti ...
Sau exista vreun alt proiect de federatie? Alta varianta?
Succesuri

varianta A:
apsalba reuseste sa faca federatia oarecum singur deci cum vrea el: cluburile constituite, acum reticente in a merge pe mana lui, vor nu vor, vor adera pana la urma - sad but true;
varianta B:
nu reuseste: aparent lucrurile raman ca si acum dar perspectiva infiintarii vreunei federatii se indeparteaza; - naspa
varianta C:
cluburile, sau ma rog, o parte a lor, raspund invitatiei lui Popescu, cu doua posibile deznodaminte:
reusesc sa o infiinteze impreuna; - varianta interesanta , zic si io
nu reusesc;- naspa,
No acu, faceti si voi o analiza SWOT a fiecarei variante, faceti un punctaj, scenarii de viitor pentru fiecare varianta si alegeti ...
Sau exista vreun alt proiect de federatie? Alta varianta?
Succesuri
-
- veteran
Chiar daca unora le place,sau nu ,pescuitul in Romania se afla ,ca si politica (si multe altele,de altfel) ,intr-o ceata destul de deasa. Sper ca mandria si orgoliile unora sa nu il tina prea mult acolo .E imbucurator faptul ca mai multi au inceput sa inteleaga ca daca unii o tin pe" hais" si alti pe" cea" nu o sa vedem poate niciodata capatul drumului,da-i Doamne, romanului mintea de pe urma!
Numai bine....
Numai bine....
-
- veteran