LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
Am scotociit in toate cele 84 de pagini ale topicului de pe stationar,pacat insa ca n-am gasit si a trebuit sa plec, ce azis unul care facea parte din F.N.P.S.R.,dar si-a dat demisia,despre ce parere a avut FFF,despre parerea altora(care aveau initiative diferite de a lui).Va fi la fel si in viitoarea federatie.....dictatura.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
-
- veteran
Colegu 'din nou incerci sa imi rastalmacesti cuvintele .... atentie ca nu a zis nimeni cu atit mai putin eu ca iti vor fi decontate cheltuielile in cadrul federatiei ci ca vei participa la Campionat fara sa platesti taxa de inscriere la etape cum ar fi si normal ....e o ala nuanta ,sper ca de data asta sa intelegi ceea ce am scris .melculbeat scrie:mda, se pare ca subtilitatile nu prinde la unii.
eu unul prefer sa-mi fac mai departe griji pt bugetul de competitie si sa particip la concursuri, decit sa mi se deconteze cheltuielile cum li s-au decontat celor de la stationar. mai departe...intelege cine poate, daca poate.
In rest la cite etape ai participat tu si alea la capatul tranvaiului ,normal ca nu se pune problema ca e mare "investitia"....daca vei aduna vreodata citeva zeci de participari plus antrenamentele de rigoare ai sa vezi cam de ce buget ai nevoie ....

Sau poate te va sustine clubul din care faci parte

Sunt cu sigurant multi pescari de spin talentati in tara asta care nu au participat pina acum la competitii din cauza bugetului foarte mare...poate o sa-i intereseze pe ei noua structura iar tu poti sa mergi in continuare la cite concursuri private vei dori ,desi nu te-am regasit pe nici o lista a particiantilor in acest fel de competitii,nici la Pike master nici la Pike challange ,nici la Sarulesti la Masterul de salau de anul trecut ...oare de ce?
Din cauza bugetului prea mic????

Sau esti prea valoros pt. asemenea concusuri.

P.S Poate incerci sa gasesti vreo explicatie la intrebarea retorica pe care am pus-o mai devreme.

Asi fi tare curios sa aflu daca ai o explicatie sau o parere cit de cit pertinenta .
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
studiu de caz
Se reuseste infintarea federatiei de pescuit sportiv (de catre FFFF cu aportul altor cluburi legal infintate) La prima sau a doua adunare generala FFFF este inlocuit de alta persoana.
Care credeti ca va fi reactia marelui prezident FFFF ?
Va ramane acolo sa puna umarul la dezvoltarea federatiei sau nemai avand acces la oala cu smantana (bani/fonduri) va face ca atunci cand a fost schimbat din functie de la APS Alba ... adica isi va face repede o alta federatie unde sa fie din nou prezident.
Se reuseste infintarea federatiei de pescuit sportiv (de catre FFFF cu aportul altor cluburi legal infintate) La prima sau a doua adunare generala FFFF este inlocuit de alta persoana.
Va ramane acolo sa puna umarul la dezvoltarea federatiei sau nemai avand acces la oala cu smantana (bani/fonduri) va face ca atunci cand a fost schimbat din functie de la APS Alba ... adica isi va face repede o alta federatie unde sa fie din nou prezident.
S'altare și bunăstare !
-
- veteran
Exclustaicanoe scrie:studiu de caz

In rest orice este posibil..

-
- veteran
daca la master sa zicem ca inteleg faza cu taxa de participare...explica-mi, te rog, cum va fi open...unde numarul de participanti este limitat. asta daca vrei sa dicutam despre a da tuturor pescarilor talentati sansa de a participa.
depsre cum ma sustine pe mine clubul, nu cred ca te priveste.
chiar daca as fi participat la o singura etapa, eventual cea mai apropiata de bucuresti, si mi-as fi atins scopul...bv mie.
pike challenge e cumva concursul ala? ala cu premiile alea? daca vrei detaliem, dar chiar ma bucur ca nu am participat la asa ceva desi eram la un pas de a o face.
despre celelalte doua de care ai amintit...de unul am aflat prea din scurt, iar la celalalt chiar nu am vrut sa merg.
si daca vrei sa ne intrebam retoric despre valoare...oare pe ce criterii ramasi in master?
depsre cum ma sustine pe mine clubul, nu cred ca te priveste.
chiar daca as fi participat la o singura etapa, eventual cea mai apropiata de bucuresti, si mi-as fi atins scopul...bv mie.
pike challenge e cumva concursul ala? ala cu premiile alea? daca vrei detaliem, dar chiar ma bucur ca nu am participat la asa ceva desi eram la un pas de a o face.
despre celelalte doua de care ai amintit...de unul am aflat prea din scurt, iar la celalalt chiar nu am vrut sa merg.
si daca vrei sa ne intrebam retoric despre valoare...oare pe ce criterii ramasi in master?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
Asta e omul:
"Alba Iulia: Portret / Ştefan Popescu a înfiinţat Federaţia Naţională a Pescarilor Sportivi
Ştefan Popescu este membru fondator al Asociaţiei Pescarilor Sportivi din judeţul Alba, înfiinţată în anul 2005. În anul 2006 a avut iniţiativa creării Federaţiei Naţionale a Pescarilor Sportivi din România, care are afiliate 30 de asociaţii ale pescarilor din toată ţara.
Cu toate că acţiunile îl contrazic, Ştefan Popescu spune că nu este pasionat de pescuit. Afirmă că este mai interesat de protejarea resurselor acvatice vii, care exploatate la modul corect pot aduce beneficii însemnate României.
„Am foarte puÅ£in timp de pescuit. Mie îmi place să gândesc proiecte. România are resurse acvatice foarte mari, 78.905 kilometri de râuriâ€
"Alba Iulia: Portret / Ştefan Popescu a înfiinţat Federaţia Naţională a Pescarilor Sportivi
Ştefan Popescu este membru fondator al Asociaţiei Pescarilor Sportivi din judeţul Alba, înfiinţată în anul 2005. În anul 2006 a avut iniţiativa creării Federaţiei Naţionale a Pescarilor Sportivi din România, care are afiliate 30 de asociaţii ale pescarilor din toată ţara.
Cu toate că acţiunile îl contrazic, Ştefan Popescu spune că nu este pasionat de pescuit. Afirmă că este mai interesat de protejarea resurselor acvatice vii, care exploatate la modul corect pot aduce beneficii însemnate României.
„Am foarte puÅ£in timp de pescuit. Mie îmi place să gândesc proiecte. România are resurse acvatice foarte mari, 78.905 kilometri de râuriâ€
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
- veteran
Si in ce divizie valorica?
Intrebarea tot retorica este ....

Nu cred ca intereseaza pe nimeni in acest topic ce rezultate avem fiecare ,se observa usor diferentele cu ochiul liber
asa ca revenind la speta ,ai sau nu ai vre-o opinie vis-a-vis de constituirea federatiei de pescuit?

Anul 2010 l-am terminat pe locul 27 din 46 ....ceea ce inseama primul sub linie .Daca se va pune cumva problema sa optez pt. Master voi fi primul care trebuie intrebat .
Tu pe ce loc ai terminat in 2009 ,dar in 2010???

Si in ce divizie valorica?
Intrebarea tot retorica este ....

Nu cred ca intereseaza pe nimeni in acest topic ce rezultate avem fiecare ,se observa usor diferentele cu ochiul liber

-
- veteran
de ce te faci ca nu intelegi? de ce muti discutia cind ai senzatia ca va pleca pe o panta defavorabila tie? doar nu ai deschis problema valorii mele. sint convins ca stii pe ce loc am terminat anul asta...din moment ce stii ca nu am participat la concursurile "private" mentionate de tine.
am senzatia ca eviti raspunsurile, desi eu ti-am raspuns la ce nelamuriri aveai.
parerea mea vis-a-vis de infiintarea federatiei...categoric este un lucru pozitiv, in conditiile in care toate demersurile le face o persoana sau un grup de persoane a caror credibilitate nu poate fi pusa la indoiala.
am senzatia ca eviti raspunsurile, desi eu ti-am raspuns la ce nelamuriri aveai.
parerea mea vis-a-vis de infiintarea federatiei...categoric este un lucru pozitiv, in conditiile in care toate demersurile le face o persoana sau un grup de persoane a caror credibilitate nu poate fi pusa la indoiala.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid