LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 12 Dec 2010, 16:30

Nu stiu ce legatura are profesia mea cu aceasta discutie. Am observat ca ori de cate ori iti spun lucruri care nu iti fac placere, tii sa reamintesti ca sunt avocat.
Atunci iti spun asa ca de la avocat la papusar, ca sa iti convingi auditoriul (a se citi electoratul) trebuie sa ai argumente, logica si putina consecventa in idei. Succes !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 12 Dec 2010, 16:38

melculbeat scrie:parca imi suna cunoscut tiparu' asta: cind nu mai ai argumente, incepi sa arunci cu acuze. :lol:
Colegu' care acuze???
Sunt evidente .... :lol: :lol: :lol: asa s-au petrecut lucrurile :lol: :lol: :lol:
Dar tu nu cred ca ai fost prea atent. :oops: dragutul de tine faci parte din aceasi "bransa" cea a contestatarilor fedratie fara argumente .
Singurul argument care va deranjeaza este ca federatia o poate infiinta Popescu ,omul pe care multi dintre voi nici macar nu-l cunoasteti si pe care vi sa pus "pata" ca trebuie injurat.

Proiectul Federatie e mult mai amplu,mai important si mai serios decit a te limita a-l injura pe Popescu.

Vom vedea ce rezerva viitorul.

P.S. Va intreb pe fiecare dintre voi asa :
cind crede-ti ca veti intra in viitoare federatie ca persoane sau ca si cluburi?
la infiintare ,dupa 2 luni .6 luni,2 ani sau niciodata?

Astept daca se poate un raspuns. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 12 Dec 2010, 16:47

"federatie fara argumente" se va numi viitoare federatie?
daca pina acum aveam dubii, acum imi este f clar. din ce in ce mai des si mai vehement replicile tale se tranforma in tentative de albire a lu' popescu.
la intrebarile tale o sa raspund cind vei raspunde si tu la ale mele.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 12 Dec 2010, 16:49

razvan m. scrie:Nu stiu ce legatura are profesia mea cu aceasta discutie. Am observat ca ori de cate ori iti spun lucruri care nu iti fac placere, tii sa reamintesti ca sunt avocat.
Atunci iti spun asa ca de la avocat la papusar, ca sa iti convingi auditoriul (a se citi electoratul) trebuie sa ai argumente, logica si putina consecventa in idei. Succes !
Colegu' iar nu detii date despre cei cu care vorbesti,iar asta nu da bine deloc mai ales in meseria ta .... :lol: :lol:
Eu stiu ca tu esti avocat si tu nu stii ca eu nu-s papusar,dar ma rog... :oops:
Multumesc de sfat ,dar te anunt ca nu fac nici o campanie electorala ...era doar o discutie pe care observ ca unii dintre voi nu o "digera'....
In rest pace voua muritorilor.... :lol: :lol: :lol: :lol:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 12 Dec 2010, 16:59

melculbeat scrie:"federatie fara argumente" se va numi viitoare federatie?
daca pina acum aveam dubii, acum imi este f clar. din ce in ce mai des si mai vehement replicile tale se tranforma in tentative de albire a lu' popescu.
la intrebarile tale o sa raspund cind vei raspunde si tu la ale mele.
Melcule :lol: sa fi tu sanatos si astepta tu mult si bine sa iti raspund la "intrebarile " tale ...care intrebari?
Tu nu esti in stare sa pui nici o intrebare pertinenta ...din pacate .
In afara de Popescu sus sau jos ,nu propui nimic in aceasta discutie ..

Iar pe Popescu are sa-l "albeasca" doar Bonux impreuna cu Lenor :lol: :lol: :lol: nicidecum eu. :wink:

Alte argumenta impotriva infiintarii federatiei mai ??
Ceva nou daca se poate nu acelasi referen " Popescu".... :lol: :lol: :lol:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 12 Dec 2010, 17:33

valistrati scrie:...Popescu ,omul pe care multi dintre voi nici macar nu-l cunoasteti si pe care vi sa pus "pata" ca trebuie injurat.
...sa-mi fie cu iertare , dar de aici se poate intelege ca esti de acord cu el ?

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Dec 2010, 17:35

Stiti ce e culmea: ca Romanica e singura patrie in care oameni ca Popescu pot avea fani, sau sustinatori, (de fani se poate vorbi doar in cazul prietenului sau Gerula). :lol:....cum dreaqu sa sustii actiunile unuia care a inselat atatia oameni de atatea ori, sa-l sustii in actiunea lui de a pune gheara pe ravnita "federatie"?!...noa io nu pot sa inteleg motivul pt care cineva s-ar prostitua in halul asta...pt bani, pt functie, pt putere, sau pt ce?!....nu poti face alba-neagra cot la cot cu smenarii in autogara ...adica potzi, dar e greu dupa aceea sa imbraci carceaful alb zicand ca esti trimisul Domnului sa sfarami capul balaurului.

De fapt de ce ma mai mir, asa cum l-au votat mai mult de 50% pe alesul portocaliu, asa cum Dan Diaconescu are sustinatorii lui, asa cum Gregorian Bivolaru a gasit bautori de urina, de ce nu ar avea si Popescu degustatorii lui?! :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 12 Dec 2010, 17:47

@valistrati
ti-am zis cind iti voi raspunde la intrebari. oricum, asa cum am mai spus...lipsa argumentelor te face sa arunci cu acuze si jigniri. ar fi bine totusi sa dai dovada de putina originalitate si sa nu-l mai numesti pe razvan "avocat" pt ca asa faceau unii...stii tu. asta daca nu cumva v-ati vorbit intre voi.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Dec 2010, 18:38

Adelin scrie:Stiti ce e culmea: ca Romanica e singura patrie in care oameni ca Popescu pot avea fani, sau sustinatori, (de fani se poate vorbi doar in cazul prietenului sau Gerula). :lol:....cum dreaqu sa sustii actiunile unuia care a inselat atatia oameni de atatea ori, sa-l sustii in actiunea lui de a pune gheara pe ravnita "federatie"?!...noa io nu pot sa inteleg motivul pt care cineva s-ar prostitua in halul asta...pt bani, pt functie, pt putere, sau pt ce?!....nu poti face alba-neagra cot la cot cu smenarii in autogara ...adica potzi, dar e greu dupa aceea sa imbraci carceaful alb zicand ca esti trimisul Domnului sa sfarami capul balaurului.

De fapt de ce ma mai mir, asa cum l-au votat mai mult de 50% pe alesul portocaliu, asa cum Dan Diaconescu are sustinatorii lui, asa cum Gregorian Bivolaru a gasit bautori de urina, de ce nu ar avea si Popescu degustatorii lui?! :lol:

Hai ca asta-i tare.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Si io care credeam ca Popescu si Gerula sint in corzi,,,cind colo astia spala creiere...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Dec 2010, 18:43

Pardon ,am gresit,de pe ...info s-a auzit un kikirikiiii,si claponul si-a facut simtita prezenta...pe unde ai umblat mah???Hai ca topicul ce ti l-am dedicat ,...te asteapta... :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns