LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 16 Oct 2010, 13:24

iar so aberat...il mai intreb odata , poate ma convinge , zice el ca "pe toate actele"

te intreb eu asa tu X faci tranzactie cu Y unde Y nu are R.A.F. 2 chestiuni mi le explici te rog:

1. tu X cand faci tranzactie cu Y nu observi ca Y nu a scris nr de la R.A.F. pe documente? :lol: :lol: :lol:
2. daca pe documente nu e cerut acel numar unde vrei sa apara, la iscalitura? :lol: :lol: :lol:

acu ramane sa te gandesti ca X inseamna undeva la cluburi organizatoare, sponsori , etc, etc, pune aprox 80 de pers juridice diferite pe an competitional care la randul lor au proprii contabili si dari la stat, deci chiar nu crapa gogoasa ca nu apare R.A.F. pe niciun act? aia nu au belele ca fac tranzactii ilegale? , hai ca LRS nu e legala ca ii lipseste R.A.F. dar la bilantz pe aia nu ii trage nimeni de urechi

:oops: :lol: :lol: :lol:

aia cu ziaru acela nu am inteleso niciodata desi eram convins ca te vei lauda cu articolu ala si acum, are 237 de vizualizari pe net, niciun comentariu, un maxim de 40000 de vizualizari in ziarul de la data respectiva si totusi nimeni nu a pomenit ever ca articolul respectiv a fost momentul de cotitura al competitiei de psining, numai tu :lol: :lol: :lol: :lol: cam nasol sa te lauzi singur, nu-i asa? cred ca daca articolul ala a fost asa de mega important erai si tu bagat in seama ca Adrian Nicolae, formatorul spinningului romanesc, asa ai ramas Gerula :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 16 Oct 2010, 13:39

Foarte buna observatia. Toata lumea pescareasca cu acces la internet stie de Gerula, dar nici 10 % din ei nu a auzit de Adrian Niculae.
Asta ar tebui sa iti dea de gandit, Narcise. Esti, in realitate, un zero ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 16 Oct 2010, 15:56

ma prostea, ca sa te imit :lol: ceea ce nu intalegi tu ii ca actiunile de transfer bancare au fost si catre LRS si de la LRS catre altii, si tot mai prostea, daca tu persoana juridica (da, ala care trebuie sa justifice pe ce cheltuie banii) nu tu, prostea de Gerula care cumpara o periuta de dinti, cand dai bani, indiferent pentru ce trebuie sa apara intru registru, de iesiri, daca te duce mintea cat o coacaza, atata te duce

tocmai afirmi ca daca vreau sa spal niste bani ii trimet la LRS ca nu remarca nimeni ca aia mi-au dat o factura "falsa" si astfel ma fac eu ca nu am profit, ca am trimes toti banii la LRS, pe care ii recuperez eu dupa , ca oricum LRS fiind in ilegalitate, nu ii intreaba nimeni de unde au venit banii, ca nu apare nr. R.A.F. acolo :lol:

retardelule tocmai zici ca la un control financiar la o firma pe aia nu ii intereseaza decat intrarile, pe ce ai cheltuit tu banii - vax :lol: :lol: :lol: deschideti firma si cumparati hartii igienice cu factura de mana (falsa) ca nu te verifica nimeni :wink: apoi zici ca te-ai sters la fund si nu mai ai nici hartiile igienice si e ok

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Oct 2010, 16:04

Bre Gerula ,am si io o intrebare:daca te acoperi de glorie pentru ca n-ai abuzat de faptul ca esti de 2 ori cit Adelin,la ce ti-a mai trebuit pistolul,mai? :lol: :lol: Fizicul(dublu ) nu era suficient? :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 17 Oct 2010, 14:51

fan G E R U L A scrie:Tavi,
Mi-a placut incercarea, dar nu merge. Daca las stampila judecatoriei se va vedea din ce oras este clubul nostru. Daca scot si stampila, o sa zici ca am facut eu o hartie la imprimanta.

Mai bine lasati vrajelile proaste .
ULK scrie:fanu'-le...ia pune hartia cu stampila editata doar jumatate...doar unde scrie orasul...ia vezi...acum ce scuza mai inventezi ? Minti de ingheata apele.
Cum e domnu fan?
Unde e documentul?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 17 Oct 2010, 18:58

Mai repede apare Alex_ in poza cu ziarul de azi in mana.....voi chiar nu intelegeti ca FanGERULA si Gerula sunt doar pt distractie, nu pt discutii serioase.Daca vrei sa iei pe cineva in balon intri pe net si te destrabalezi cu astia 2, daca vrei discutii serioase cauti in alta parte, cu claponii iti pierzi vremea. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 20 Oct 2010, 11:19

Domnilor forumisti,
Cand am vazut ca Tavi a preluat ideea cu jumatatea de stampila mi s-a aprins semnalul de alarma, pricepand ca iar e o manevra la mijloc. Am asteptat pana azi, cand am putut consulta un act emis de alta judecatorie decat cea la care a fost inregistrat clubul nostru si am constatat ca stampilele difereau destul de mult, la dimensiune si la culoare. Asa ca o persoana cu suficienta practica in domeniu poate identifica judecatoria sau restrange mult grupul judecatoriilor emitente chiar dupa o bucata de stampila.
Imi pare deja o experienta neplacuta sa ajungi sa cunosti oameni ca Tavi, chiar si intr-un mediu online.
Imi pare rau ca Gerula nu a urmarit discutiile de pe sectiunea presedintilor a forumului LRS. Felul in care cateva persoane prezinta acolo inregistrarea neinregistrata a Ligii ca pe o bagatela merita mai multa atentie.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Oct 2010, 11:24

Tavi, esti tare , nu te banuiam de asemenea marshavii :lol: :lol: :lol:

mi clar oricum ca fan GERULA gandeste ca Gerula dupa ce tampenii si scenarii debiteaza :lol: :lol: :lol:

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 20 Oct 2010, 12:04

Mazilule, Gerula mai mult ca sigur nu stia cu cine sta de vorba cand a inercat sa-ti explice niste lucruri. Eu te-am vazut si auzit de cateva ori, stiu ca nici nu merita incercat.
Cu Tavi m-am dumirit de and i-am propus sa ne intalnim la targul Aventuri sau sa trimita un prieten sa se intalneasca cu mine, si a refuat ca sa poata continua sa sustina ca sunt Gerula. De atunci nu conteneste a ma mire caracterul lui frumos.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 20 Oct 2010, 12:23

Tavi , nu stiam de une drecu am senzatia aia de naspa de la o vreme
e clar acum ma ....e pentru ca te-am cunoscut ...
populator si jmenar imbutzid ce ej tu.....garagder invegd ....scursura halieutica ...traficant de jumatati de stampile ...japcar de lipani ...furuncul pe fatza flaifishingului :D
piei cucuvaie
:D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns