LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Oct 2010, 16:57

Voi n-ati inteles ca el are pretentii asa mai pe din dos ? :lol: De aceea haideti sa il tratam cu deja traditionala urare MARS CLONA !!!
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 25 Oct 2010, 23:57

fan G E R U L A scrie: Nu te mira daca o sa intru peste inca trei sau patru zile sa vad
:lol: :lol: coincidentele astea :lol:
Ce se simte cand te impusti singur in picior :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Oct 2010, 00:35

Domnu fan, ti-am raspuns deja cum e cu SMS-ul, ai uitat? :D
Bun, nu poti sa ceri de la un alt club documentul ca te dai de gol.
Nu ma intereseaza cine esti. Ma intereseaza doar tipul de document pe care ai zis ca-l ai, pentru ca noi nu-l avem si n-am auzit de el pana sa l mentionezi tu. Atat, asta e singura neclaritate pe care o am.
Nu te dai de gol daca ceri documentul altui club de la Registru National, il cauti pe google sau macar imi spui unde scrie de documentul asta...ti-am dat si variantele astea, da?
Hai, te rog, raspunde la subiect, n-o mai da cotita.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Oct 2010, 06:51

Cotita,invirtita ,spiralata... :lol: E scumpa conexiune internet la Salszburg,plus tratamentul de refacere a minutelor dupa atitea roabe... :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 26 Oct 2010, 09:30

semlecangheorghe scrie:Cotita,invirtita ,spiralata... :lol: E scumpa conexiune internet la Salszburg,plus tratamentul de refacere a minutelor dupa atitea roabe... :lol:
roabe rimeaza cu labe :lol: :lol: :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Oct 2010, 10:03

:lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 26 Oct 2010, 10:40

degeaba rizi...tu o sa traiesti cu satisfactia ca si-au stricat minutele de la atitea roabe si cind colo ei...ei au minutele stricate de la cita plecere si-au oferit. sa te informezi bine inainte :lol: :lol: :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 26 Oct 2010, 11:31

Domnilor forumisti,
Gerula e la Salzburg, eu scriu din Romania, Adelin e moderator si are cum sa vada, dar joaca singur gaina pe vocea utilizatorului semlecangheorghe.
Merita sa li se spuna mars lui Mihuta, Voinea si Avram, care au facut totul sa acopere frauda lui Stefan Dinu. Din ce zice Gerula, Avram a avut interesul ca frauda lui Dinu sa fie acoperita pentru ca si CPR-ul e in aceeasi situatie, neinregistrat, si nu putea fi intre membrii fondatori din Liga daca se respecta legea si Liga era inscrisa in Registrul National. Mihuta e avocatul fraudei, asa ca nu ne miram, ramane Voinea. Asta nu stie nici el ce vrea, poate sa ne arate la toti ce caracter frumos are.
SF, intai ai zis ca nu scriu la sfarsitul saptamanii ca sunt Gerula care scrie de la servici, dar primele mele postari pe forumul asta erau facute sambata. Pe urma ai zis ca nu scriu seara, dar prinmele postari erau facute pe la 8 sau 9 seara. Acum zici ca lipsesc cand e Gerula la Salzburg, dar uite-ma aici. Mai ai?

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 26 Oct 2010, 12:09

fan G E R U L A scrie: Acum zici ca lipsesc cand e Gerula la Salzburg, dar uite-ma aici. Mai ai?
da, cert, are dreptate fanu, absolut nimeni nu poate fi in acelasi timp in dooa locuri, salzburg si internet, une are dreptate omu, are, ce sa mai...

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 26 Oct 2010, 12:11

ca i-o fi greu lui Gerula sa puna pe vreun gealat sa scrie in numele lui.
Chiar asa :idea: daca fanGerula nu e Gerula ci apsalba?

Scrie răspuns