LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Oct 2010, 12:49

trebuia sa ma speriu de folosirea numelui de familie? :lol: :lol: :lol:

esti dus, cu pluta, nu cu vobleru :lol: :lol: :lol: , sper ca nu am avut neplacerea sa dau mana cu tine , poate se ia dracu :lol: :lol: :lol:, intotdeauna am banuit ca sunt si tinichele prin LRS dar nu am avut confirmarea pana acu...e bun ca te-ai obosit sa ma asculti (chiar daca inutil)

ceea ce va uneste pe tine si pe pretenu tau gerula este ca traiti in lumea virtuala , intelegi??? voi nu tineti la mijtouri si nu faceti diferenta dintre real si virtual , ala ii atat de inversunat cu pescuitu ca a si uitat cum se tine o bota in mana (are 5 poze cu pesti in toata viata lui), uita-te la el ce poze are la targ, o iesit afara in hainele de casa, a uitat sa se schimbe

Pe virtual aici poti sa le intorci cum vrei, dar faptul ca eu stiu 100% ca semlecan nu e clona, cum s-a facut popularea aia cu pastrav pe banii si munca noastra, ca LRS merge bine si fara RAF ala, ca ii cunosc personal pe unii care vorbesc pe aici si ne permitem mijtouri, etc. , etc. ma face maisuperior decat penalu ala de Gerula

In schimb tu FANule ai ca idol un retardat care a facut o pasiune in a-si pierde timpul cu vanatul de clone pe forumuri, cui ii pasa ba de clone? zai, iti aduce mancare la nas pierderea de timp pe astfel de r.a.h.a.t.-uri? aici se dovedeste ca umbla toti cretinii pe net, aia care au sau isi fac clone se distreaza si ei intr-un fel sau altu, la mijto, ca exista niste boi ca tine si Gerula care se flambeaza pe nimicurile astea nu ma mira, hai ca am alte lucruri mai importante de facut in viata decat sa imi pierd timpu cu voi si subiectele bashite despre care vorbiti

sa puneti mana sa faceti ceva constructiv nu v-am vazut, destructiv, ohoooo, primii sunteti, la scandal si bagat strambe, oameni de 2 lei

P.S. si iti recomand sa mai vorbesti cu mine cand ai un nume, lasule :lol: :lol: :lol:

in rest, hai basht :arrow:

P.P.S. mi se rupe si daca LRS are acte sau nu, asta ca sa sti de pe acum, ca oricum e un loc in care 3 se chinuie sa faca ceva si 20 latra impotriva lor pe langa, dpmdv ar trebui lasati vro 10 insi mai batzosi sa isi tina campionat singuri, ca multi nu realizeaza inca defapt ca se tine pe spatele concurentilor acest campionat, asa ca cel mai simplu daca vezi ca nu se face un pas inainte pe spinarea ta e sa te retragi :twisted:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Oct 2010, 15:13

Pikeman nu te ambala.Nu stiu ce motive ai tu sa crezi ca asta nu-i clona ,dar eu cred contrariul.Ii Gerula incapabil sa intre suta la suta in pielea unui personaj imaginar.Cum poti sa te declari fan al cuiva vare merge cu gripu de un metru la un concurs de bibani,de pishtol nici nu mai pomenesc,care pozeaza facind caca cu cleanu in bat,care este banat pe unde merge pentru optica irealista,rauvoitoare,si atitudinea atotsuperior-dispretuitoare,care este un adevarat tiran la el pe forum,mincinos pina in virful unghiilor,calomniator....Ca da este o calomnie rauvoitore sa arunci asupra cuiva tot felul de acuze fara substrat.Sa dispretuiesti pe cineva ca-si cauta un loc de munca sau pe cineva ca munceste pentru 10ron pe ora.....Ori este ca el ,copie leita ......ori este Gerula insusi..Nici una din ipostaze nu-l prea avantajeaza.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 20 Oct 2010, 17:47

fan G E R U L A scrie:Domnilor forumisti,
Cand am vazut ca Tavi a preluat ideea cu jumatatea de stampila mi s-a aprins semnalul de alarma, pricepand ca iar e o manevra la mijloc. Am asteptat pana azi, cand am putut consulta un act emis de alta judecatorie decat cea la care a fost inregistrat clubul nostru si am constatat ca stampilele difereau destul de mult, la dimensiune si la culoare. Asa ca o persoana cu suficienta practica in domeniu poate identifica judecatoria sau restrange mult grupul judecatoriilor emitente chiar dupa o bucata de stampila.
.
Deci nu poti sa ne arati documentul ca te recunoastem dupa bucata de stampila :lol:.
Oare ma riscam sa afirm ca nu exista un asemenea document cand, in afara de tine, orice club sau asociatie imi poate da peste nas cu el????
Hai, fa rost de documentul similar al altui club/asociatie care poate fi deconspirat :D Roaga pe cineva sa-l posteze, intinde-ti antenele, daca toate asociatiile il au, trebe sa poti face rost de undeva, macar unu, nu?
Deci atentie, sa fie documentul descris de tine, stampila de judecatorie si numar din Registrul National, stii tu, sa nu-mi vi cu altceva.
Ia sa vedem, de data asta de cate zile de gandire ai nevoie pentru o justificare? Ca documentu.. canci :D
Pariuri?
Eu zic ca e cam de cafenea discutia...poate face cineva curat pe-aici :oops:
Ultima oară modificat 20 Oct 2010, 22:23 de către Tavi, modificat 1 dată în total.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Oct 2010, 20:02

:lol: Tavi era mai simplu cu:MARS CLONA... :lol: :lol:

.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 20 Oct 2010, 20:16

10 copeici contra unei partide pa Saruman, pe amarat.
Am bere la rece destula, deci e vreme...
:twisted:

ligioana masochista si degraba deturnatoare de fonduri ce esti! :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 23 Oct 2010, 09:17

Tavi,
Am scris in doua-trei dati ca nu stau toata ziua la ecran, mirarea ta jucata confirma numai ce-am zis de caracterul tau. Explica totusi cum ai vedea tu asta cu certificatul altui club? Sa merg cu Mos Ajunul spunand sunt fan Gerula, am nevoie de hartia voastra? Nu te mira daca o sa intru peste inca trei sau patru zile sa vad ce raspuns mai vine dinspre minunatul tau caracter.
Leba, eu fac ramasag cu tine ca si la anul tot sub linie o sa fii. Numa ca mai jos ca anul asta.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Oct 2010, 13:03

Ai inviat??? :lol: Mi-era dor de tine :lol: :lol:

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 25 Oct 2010, 13:20

fan G E R U L A scrie:Tavi,
Explica totusi cum ai vedea tu asta cu certificatul altui club? Sa merg cu Mos Ajunul spunand sunt fan Gerula, am nevoie de hartia voastra?
De ce nu ti l-ar arata? E secret si pentru alte cluburi? :D
Daca nu vor sa ti-l dea, poti sa-l ceri de la Registrul National, oricine poate cere informatii despre o asociatie sau copii certificate ale inscrisurilor oricarui club/asociatie inscris acolo, sunt date publice.
sau
Poti sa ne spui in ce act normativ e prevazuta forma si necesitatea acelui document? De exemplu cel de judecatorie este anexa II la regulamentul de functionare a registrelor, in timp ce actul pe care zici ca-l aveti nu apare prin nicio reglementare in domeniu.
sau
Google :D
eu am gasit certificatul de inscriere in registrul judecatoriei, pe cel descris de tine din nu.
Te astept cu documentul sau cu o noua justificare?
Sau mai bine o lasi balta ca e clara treaba? :wink:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 25 Oct 2010, 14:28

Tavi,
E cum spui, clara treaba, dar in ce priveste caracterul tau. Parca am scris numa un pic mai sus cum arata articolul 43 din Regulament, unde zice ca fiecare asociatie trebuie sa puna numarul de inscriere in Registrul National pe orice act. Te mai intreb odata, tu de unde ai aflat numarul asociatiei Musca XIII, l-ai primit pe SMS? Ori care e neclaritatea pe care o mai ai despre obligativitatea inscrierii in registrul National?
Nu-i ca nu mi l-ar arata alt club, e vorba ca mi-as face publica identitatea daca as merge la alt club sa cer actul asta. Dar asta si sperai, nu?

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 25 Oct 2010, 16:54

dar ce te tot feresti mah atita, oi fi vreo vedeta? din partea mea poti sa-ti iei identitatea si ti-o bagi adinc undeva...dar macar ai bunul simt de a nu te ridica cu pretentii atita timp cit stai precum "ceva" in papuris.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Scrie răspuns