esti dus, cu pluta, nu cu vobleru

ceea ce va uneste pe tine si pe pretenu tau gerula este ca traiti in lumea virtuala , intelegi??? voi nu tineti la mijtouri si nu faceti diferenta dintre real si virtual , ala ii atat de inversunat cu pescuitu ca a si uitat cum se tine o bota in mana (are 5 poze cu pesti in toata viata lui), uita-te la el ce poze are la targ, o iesit afara in hainele de casa, a uitat sa se schimbe
Pe virtual aici poti sa le intorci cum vrei, dar faptul ca eu stiu 100% ca semlecan nu e clona, cum s-a facut popularea aia cu pastrav pe banii si munca noastra, ca LRS merge bine si fara RAF ala, ca ii cunosc personal pe unii care vorbesc pe aici si ne permitem mijtouri, etc. , etc. ma face maisuperior decat penalu ala de Gerula
In schimb tu FANule ai ca idol un retardat care a facut o pasiune in a-si pierde timpul cu vanatul de clone pe forumuri, cui ii pasa ba de clone? zai, iti aduce mancare la nas pierderea de timp pe astfel de r.a.h.a.t.-uri? aici se dovedeste ca umbla toti cretinii pe net, aia care au sau isi fac clone se distreaza si ei intr-un fel sau altu, la mijto, ca exista niste boi ca tine si Gerula care se flambeaza pe nimicurile astea nu ma mira, hai ca am alte lucruri mai importante de facut in viata decat sa imi pierd timpu cu voi si subiectele bashite despre care vorbiti
sa puneti mana sa faceti ceva constructiv nu v-am vazut, destructiv, ohoooo, primii sunteti, la scandal si bagat strambe, oameni de 2 lei
P.S. si iti recomand sa mai vorbesti cu mine cand ai un nume, lasule

in rest, hai basht

P.P.S. mi se rupe si daca LRS are acte sau nu, asta ca sa sti de pe acum, ca oricum e un loc in care 3 se chinuie sa faca ceva si 20 latra impotriva lor pe langa, dpmdv ar trebui lasati vro 10 insi mai batzosi sa isi tina campionat singuri, ca multi nu realizeaza inca defapt ca se tine pe spatele concurentilor acest campionat, asa ca cel mai simplu daca vezi ca nu se face un pas inainte pe spinarea ta e sa te retragi