LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
fAn Gerula ti-ai incheiat misia,ai anuntat intregului univers locuit,ilegalitatea ligii ,fapt care a produs supernove in lant,un potop de gauri negre,precum si ciocnirea a multor milioane de galaxii...Na ,acuma esti multumit?......Sau mi se pare mie .....Universul ,functioneaza la fel ca si inainte ,de a demonstra tu ilegalitatea Ligii???
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
ba tambelule, pa bune ca io m-am saturat sa te auz cum latri ca un cane in ograda... ce ilegalitate si cacareaza ai descoperit tu cu Gerula si cu Fane , ce conspiratia universului si LRSeului ai gasit???fan G E R U L A scrie:Domnilor forumisti,
Acum am citit ca Adelin a spus aici ca imi editeaza mesajele ca sa scoata linkurile catre forumul lui Gerula. Nu as pune link daca ar exista alt loc in care sa se puna problemele astea. Nu am luat forumul la rand sa pun unde se nimereste linkuri catre forumul lui Gerula, le-am pus unde discutia despre Liga o cerea. O sa-i dau de munca in continuare, in vreme ce ne putem intreba ce fel de moderator e cel care incearca sa impiedice o discutie constructiva?
Ionut,
Nu pot proceda altfel. Nu am facut sedinta in club sa ridice toti mana si sa fie de acord ca ne luam de piept cu Tudose si cu Lucica. Si nu pot sa-i expun pe toti la consecintele care se pot ivi daca afla Tudose cine sunt.
Multumita lui Gerula ilegalitatea a fost dovedita, si eu am semnalat-o aici. Nu vreau medalii pe care sa le plateasca apoi colegii de club.
nu a dovedit nimeni concret despre ce registru se face referire in actele alea, ala de la judecatorie, sau ala national, concret este ca liga face tranzactii, are firma de contabilitate, are sponsorizari si totul merge ok, astea sunt fapte nu teoria revolutiei, si nu meriti nici un dram de respect numai pentru felul in care vorbesti, simplu
te-ai trezit mancator de rahat dupa ce ai participat la competitii organizate pe spatele si munca unor oameni sa te p.i.s.h.i impreuna cu un ziarist care isi zice "Gerula" sau "Terminator" si are o echipa de testoase afisate pe propriul blog, un neavenit care umbla cu pistolul la concursuri,,,orice om cu mintea la cap nu ar sari la bataie si la amenintari de genul doar pentru niste harjoneli pe net, decat daca nu a dus cat a primit, adica asta se numeste frustrare, nu a facut fata si singura metoda a fost sa se afiseze cu pistolu ala
si despre alalalt de isi zice APSALBA sau Stefan Pupescu e frate cu tine, mananca din acelasi rahat doar ca spre deosebire de tine el nu isi taraie limba pe podea cand i se pare ca s-a terminat rahatu , adica sa fiu mai explicit tu mananci dupa rahatu astora 2

daca nu iti place la liga, mneri la Stefan Popescu, angajeaza la carat pamantul cu roaba si organizeaza concursuri de spinning pe pistele LRS, ca cica la baltile escavate o uitat sa lase ceva praguri si nu cresc decat carasii pe fundul cazii

P.S. acest Gerula al tau nu a facut nimic concret pentru pescuit recreativ sau de competitie, absolut NIMIC, habar n-are sa pescuie in timpul liber, dovada pozele cu 3 chitaci cu care se lauda de 7 ani, latra lamentabil la singura evolutie vizibila (asa cu defecte cum e ea) in pescuitul de competitie pe partea de rapitori, si cauta bile negre la singura populare facuta vreodata din gestul umanitar al unor oameni, pentru tine Gerula iti transmit un singur mesaj FAPTELE VORBESC, nu hartiile si articolele de scandal pe care le produci, alea atrag mustele de genul FAN Gerula, sau na, poate chiar tot pe tine, nu ma indoiesc ca nu ai fi tu

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
-
- veteran
@fan Gerula
Atat timp cat lrs are personalitate juridica, desfasoara tranzactii bancare sub forma de pj si altele, nu poti afirma ca lrs functioneaza ilegal! Ilegal ar fi fost daca era pf si efectua tranzactii si altele ca pj, lucru care in RO este imposibil oricat ati dori dvs. sa para ca asta face. Singura treaba de care va puteti lua este faptul ca lrs ar putea fi sau nu, un ong, srl, sa pfa sau ce mai vreti voi dar in orice caz este persoana juridica, isi va plati daca va fi cazul contributiile catre stat, iar activitatea pe care o desfasoara nu este ilegala. Daca se dovedeste ca lrs a fost infiintata intr-o alta forma decat ong, nu e decat o chestie morala care se poate reprosa.
P.s. am spus lucrurile acestea ca fiind un pescar ce ar dori sa participe la anumite concursuri etc. Nu acuz pe nimeni pana nu am dovezi clare, iar lucrurile alea numite 'dovezi' sunt apa de ploaie; pana la sedinta din a AG a LRS ar trebui sa faceti sedinta cu clubul dvs. si sa prezentati un raport la AG. Daca acceptati un ****, inseamna ca va place; atat timp cat nu va convine ceva nu inteleg de ce nu spuneti lucrurilor pe nume! Nu inteleg de ce va e frica? Intra peste voi in casa si va caftesc? Hai sa fim seriosi...
Atat timp cat lrs are personalitate juridica, desfasoara tranzactii bancare sub forma de pj si altele, nu poti afirma ca lrs functioneaza ilegal! Ilegal ar fi fost daca era pf si efectua tranzactii si altele ca pj, lucru care in RO este imposibil oricat ati dori dvs. sa para ca asta face. Singura treaba de care va puteti lua este faptul ca lrs ar putea fi sau nu, un ong, srl, sa pfa sau ce mai vreti voi dar in orice caz este persoana juridica, isi va plati daca va fi cazul contributiile catre stat, iar activitatea pe care o desfasoara nu este ilegala. Daca se dovedeste ca lrs a fost infiintata intr-o alta forma decat ong, nu e decat o chestie morala care se poate reprosa.
P.s. am spus lucrurile acestea ca fiind un pescar ce ar dori sa participe la anumite concursuri etc. Nu acuz pe nimeni pana nu am dovezi clare, iar lucrurile alea numite 'dovezi' sunt apa de ploaie; pana la sedinta din a AG a LRS ar trebui sa faceti sedinta cu clubul dvs. si sa prezentati un raport la AG. Daca acceptati un ****, inseamna ca va place; atat timp cat nu va convine ceva nu inteleg de ce nu spuneti lucrurilor pe nume! Nu inteleg de ce va e frica? Intra peste voi in casa si va caftesc? Hai sa fim seriosi...
-
- veteran
bah, te tignisi si tu? pui botu' la ce kkt maninca asta? are club si se fereste ca cine stie ce...ce dracu' mah. e persoana importanta si pricopsita...si se fereste sa nu-l ia lumea la ochi. nu?Ionut the carp scrie:@fan Gerula
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
- veteran
bre... o fi sau nu clona lu' gerula nu stiu... o fi altcineva care are chef de raca, iar nu stiu... ma abtin pana cand voi putea face o afirmatie concreta asupra unor lucruri; pana atunci astept... daca voi astepta in zadar e clar ca nu se va mai putea discuta cu un astfel de personaj, dar pana atunci nu pot afirma nici ca da, nici ca ba
Ionut, sunt prea multe coincidente: acelasi limbaj violent si jignitor la adresa interlocutorilor care il contrazic, aceleasi obsesii, fixatii pe aceleasi persoane, acelasi mod de a interpreta denaturat realitatea, faptul ca nu accepta sa i se aduca contraargumente, nu poate accepta ca a gresit etc etc
Numai daca nu i-ai citit postarile anterioare te poti indoi ca e Narcis, caruia avocatul fraudei ii spune inca o data, pana pricepe:
MARS CLONA !!!
Numai daca nu i-ai citit postarile anterioare te poti indoi ca e Narcis, caruia avocatul fraudei ii spune inca o data, pana pricepe:
MARS CLONA !!!

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
- veteran
coincidente, necoincidente... daca imi va raspunde civilizat ii voi raspunde la fel... cat timp nu m-a jicnit nu am de ce sa il jicnesc (clona sau neclona); i-am lansat o "provocare" si astept cand se vor hotara sa raspunda si sa nu se mai ascunda dupa paravan (lucrul acesta ar trebui sa se intample pana la AG din noiembrie -parca atunci se vehicula-); cam doua saptamani o sa lipsesc dar cred ca domnul "fan Gerula" va avea timp sa faca sedinta de club si sa comunice ceva oficial si nu din spatele unui nick name.
Ionut...nu te astepta la raspuns civiliztat..eventual o sa primesti un raspuns pseudo-civilizat , dar care nu iti da dreptate in nici un fel...Desi, cum vede ca , cineva crede si o clipa , ca fan-ul nu e el...deja vorbeste cu alt ton, cu respectivul...pikeman, aproape a primit " amnestie" din partea lui Gerula, tot din cauza asta..ca a crezut pentru o clipa in veridicitatea clonei..pardon userului fanGerula. Este chair trist, sa vezi oamneii , dusi de nas. 

- semlecangheorghe
- veteran
Bre ,io n-am facultati,da va spun ca fanGerula este clona lui Gerula.
1.Daca face parte din Liga,nu pune umarul sa defaimeze Liga ,asa aiurea.Ca el asta face.Daca nu-i cinvine ceva in Liga ,poate sa se retraga,nu?
2.Perceptia realitatii,leit dupa Gerula.Puternica amprenta autista.Raspunde numai la ce ii convine lui,argumentele par logice,insa rationamentele sint persuasive,si intrebarile cu raspunsul sugerat,tipic ziaristilor de mina a 14-a de la fituicile de scandal..
Ex:
-Nu-i asa ca ....,,,luna este patrata?...Pai ,da este patrata ca asa imi sugereaza intrebarea...
-Trebuie sa fii prost sa nu vezi ca.....adica ,daca esti de alta parere,esti prost din start,deci cumva te obliga la parerea lui..
Amindoi folosesc aceste doua tehnici.Exemplele sint asa,aleatorii....
3.N-are curajul sa-si asume o o identitate clara.Pun pariu ca v-a urma o noua clona Gerula.Gerula reloaded..Da,
iarna-i lunga si o sa ne distram bine...
1.Daca face parte din Liga,nu pune umarul sa defaimeze Liga ,asa aiurea.Ca el asta face.Daca nu-i cinvine ceva in Liga ,poate sa se retraga,nu?
2.Perceptia realitatii,leit dupa Gerula.Puternica amprenta autista.Raspunde numai la ce ii convine lui,argumentele par logice,insa rationamentele sint persuasive,si intrebarile cu raspunsul sugerat,tipic ziaristilor de mina a 14-a de la fituicile de scandal..
Ex:
-Nu-i asa ca ....,,,luna este patrata?...Pai ,da este patrata ca asa imi sugereaza intrebarea...
-Trebuie sa fii prost sa nu vezi ca.....adica ,daca esti de alta parere,esti prost din start,deci cumva te obliga la parerea lui..
Amindoi folosesc aceste doua tehnici.Exemplele sint asa,aleatorii....
3.N-are curajul sa-si asume o o identitate clara.Pun pariu ca v-a urma o noua clona Gerula.Gerula reloaded..Da,

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran