MARS LA DOCTOR, CLONA !!!

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
uuu, asta a durutTavi scrie: Ca si club membru al ligii aveti tot interesul sa-i ajutati sa fie in regula.
fan G E R U L A scrie:Tavi,
Mi-a placut incercarea, dar nu merge. Daca las stampila judecatoriei se va vedea din ce oras este clubul nostru.
fan G E R U L A scrie:Domnilor forumisti,
Acum am citit ca Adelin a spus aici ca imi editeaza mesajele ca sa scoata linkurile catre forumul lui Gerula. Nu as pune link daca ar exista alt loc in care sa se puna problemele astea. Nu am luat forumul la rand sa pun unde se nimereste linkuri catre forumul lui Gerula, le-am pus unde discutia despre Liga o cerea. O sa-i dau de munca in continuare, in vreme ce ne putem intreba ce fel de moderator e cel care incearca sa impiedice o discutie constructiva?
Ionut,
Nu pot proceda altfel. Nu am facut sedinta in club sa ridice toti mana si sa fie de acord ca ne luam de piept cu Tudose si cu Lucica. Si nu pot sa-i expun pe toti la consecintele care se pot ivi daca afla Tudose cine sunt.
Multumita lui Gerula ilegalitatea a fost dovedita, si eu am semnalat-o aici. Nu vreau medalii pe care sa le plateasca apoi colegii de club.