LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 12 Oct 2010, 22:10

Sherlok, tu nu stii sa citesti?
Unde-ti cer aia doua certificate?
incheierea judecatoreasca = certificat? :D
RAF e denumirea veche iar acum se numeste Registrul national? :D
Si Bancpost nu stie? :lol:

P.S.: cauta la toate bancile, toate ii spun certificat de inscriere in registrul asociatiilor si fundatiilor, nici una nu ii spune certificat de inscriere in regstrul national...desigur nici una nu a aflat de aceasta modificare de care doar tu si fanul tau stiti :D
ba mai mult, BRD, de exemplu,
http://www.brd.ro/persoane-juridice/afa ... -firmelor/
cere in mod explicit:
Dovada înregistrării în Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor de la Judecătoria din circumscripţia teritorială în care îşi au sediul

sau OTP:
http://www.otpbank.ro/ro/imm/mici/cont- ... ont-pj.pdf
Inscrierea in Registrul asociatiilor si fundatiilor aflat la grefa judecatoriei in a carei
circumscriptie teritoriala isi are sediul;
nicio vorbulita despre actuala denumire, Registrul National ONG si nici un al doilea certificat de inscriere :lol:
bah deci nici astia nu cunosc speta
mai caut la banci? :lol: :lol: :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 12 Oct 2010, 23:24

semlecangheorghe scrie:Fan GERULA nu esti altceva decit o clona sinapsoida ,asa ca ar trebuii sa fii banat.Si mars potaie afar de pe forumul asta,...auzi tu ca io sint mort...bre sinapsoidule tu nu stii care ti-e stinga si care ti-e drepata,si vorbesti de clone..fara poza ,fara nume,doar un nickname..Banati-l pe clonat ca merita...Asa ca pe site-ul de stationar..Auzi domle,io il iau cu binisorul,ii explic cu rabdare ingereasca ce iportanta ii medicatia la boala lui,si el imi doreste moartea..Nu mor caii cum vor ciinii,clonatule.Acu hai pe topul celor mai necenzurate forumuri ca am o intrebare..

va rog nu-l banati si nu-i mai stergeti posturile. eu cum ma mai cracanez de ris? :lol: :lol: :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 13 Oct 2010, 05:35

melculbeat scrie:
va rog nu-l banati si nu-i mai stergeti posturile. eu cum ma mai cracanez de ris? :lol: :lol: :lol:
Nu-ti fa griji in privinta asta, o sa isi faca alta clona si apare din nou....e ca si curcubeul apare si dispare. :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Oct 2010, 07:36

:D
Hai ca-i mai explic odata lui Sherlok si-l las

"Re: Liga romana de spinning nu a fost inregistrata legal???
de Gerula pe Octombrie 13th, 2010, 12:24 am
Lista de la BRD cere, printre altele, doua documente distincte:

1. Incheierea prin care judecatorul dispune inscrierea asociatiei, fundatiei, federatiei in Registrul Asociatiilor si fundatiilor/Registrul federatiilor.
2. Certificatul de inscriere in Registrul asociatiilor si fundatiilor/Registrul federatiilor si extras la zi din acel Registru

deci oricat de dobitoc ai fi, tot nu poti sa spui ca 1=2 in cazul de fata, sau ca documentul decerebratului Dinu Stefan, care are in titlu numarul de dosar, ar fi 2. "

Omule (glumesc :D )
1. Incheierea e... incheiere, presupun ca nu ai vazut cum arata asa ceva, noi evident o avem iti pot spune ca nu e documentul postat de Stefan, e altceva
2. Certificatul de inscriere in RAF - fix asta e documentul postat de Stefan acum un an care se elibereaza la infiintarea asociatiei. Si pe certificatul RAF Musca XIII tot nr. de dosar s-a trecut, asta e uzanta :D
Extrasul la zi, este, dupa cum ii spune si numele, extras la zi :D , nu e nici incheiere nici certificat :D Extrasul se solicita in cazul in care a trecut ceva timp de la infiintare, pentru a se verifica daca au aparut modificari fara de datele prezentate in certificatul eliberat atunci.
Deci cele doua documente distincte sunt de fapt trei. :lol:
Si nici unul din ele nu e cel solicitat de tine:
certificat de inscriere in registrul national al ONG
nici noi nu avem asa ceva, chiar daca suntem inscrisi acolo
Pentru ca acest document nu se elibereaza, nu e necesar, nu-l cere nimeni, nu apare pe nicaieri.
Dar tu poti sa-l cauti in continuare si sau ne convingi ca RAF s-a transformat in RN ONG apropo, cum de nu au aflat bancile ? :lol:
e retorica, stai linistit :lol
deci pa, lucrurile s-au lamurit de mult, ne-am si distrat un pic, deja pierdem vremea
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 13 Oct 2010, 07:51

Tavi, nu te mai obosi. Claponul cotcodaceste ca de obicei dupa ureche. Se baga la creatii de genul contestarii legalitatii infintarii LRS, cand el nu a vazut in viata lui cum arata actele constitutive ale unei asociatii, cum arata o incheiere judecatoreasca, cum arata un certificat de inscriere al asociatiei in registrul asociatiilor si fundatiilor. Face interpretari de lege, dar el nu cunoaste chestiuni elementare privind redacatarea unui text de act normativ. Si, mai mult, orgoliul nu ii permite sa intrebe pe altii acolo unde el nu se pricepe.
De fapt nici nu e de mirare ca procedeaza asa. E defect profesional, doar a fost ziarist, si nu dintre aia adevarati, ci pe pile. Nu e de mirare nici ca a spus pa acelei profesii, altfel una respectabila.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 13 Oct 2010, 08:29

fan G E R U L A scrie:Domnilor forumisti,
Iar sunt adus cu telefoanele pe forum, de data asta pentru ca sunt insultat fara motiv de catre avocatul fraudei, Mihuta, si e colegul de club al celui care a comis frauda, Adelin. [...]
Nu pun tot citatul ca nu vreau sa plictisesc cititorii.
Si zici ca esti membru de club al ligii, huh? :D
Si n-am cetit tot ca m-am plictisit, cine stie ce galusti ai mai scapat :D

Tavi, esti masochist? :shock:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 13 Oct 2010, 08:41

razvan m. scrie:.
De fapt nici nu e de mirare ca procedeaza asa. E defect profesional, doar a fost ziarist, si nu dintre aia adevarati, ci pe pile. Nu e de mirare nici ca a spus pa acelei profesii, altfel una respectabila.
Acuma nu ca ar conta doar asa ca barfa asta chiar nu mai e ziarist?!Ca el zice ca e Fario ca nu mai e, vad ca si Razvan confirma....ce sa inteleg ca a revenit la vechea lui meserie?! :lol: :lol:
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 13 Oct 2010, 08:44

Nu mai e, dar a pastrat legitimatia. Il mai scapa de controlorii de bilete in tramvai, mai intra gratis la cate un meci... :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 13 Oct 2010, 08:58

Inseamna ca face investigatzii pe cont propriu caci acum am vazut ca e plecat pe urmele tatalui lui Alin Tudose pe care il acuza de chestiuni grele la el pe forum....deturnari de fonduri, mafie (a se citi cu accentul pe "i" ). :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...vorba lu' Gigi, asta pana la urma isi gaseste nashul... :roll:
WSB CLUB

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 13 Oct 2010, 19:28

Domnilor forumisti,
A secat izvorul cu glume proaste de cand a publicat Gerula actul care arata fara discutie ca Liga functioneaza ilegal?[/url]
Citez:
Art. 43. - Persoanele juridice fără scop patrimonial sunt obligate ca �n actele pe care le emit să menţioneze numărul de �nregistrare din Registrul naţional, alcătuit din numărul de ordine, partea corespunzătoare din Registrul naţional �n care a avut loc �nregistrarea indicată prin literele A, B, C, D sau E şi anul �nscrierii, despărţite prin bară oblică.
Am incheiat citatul.
Toata invalmasala se putea termina de ieri daca Tavi raspundea cinstit la intrebarea pe care i-am pus-o: in ce document apare numarul de inregistrare in Registrul National pentru asociatia Musca XIII? Nefiind un om cinstit, Tavi a insistat ca nu exista un certificat de inscriere in acest Registru National. Doar ca n-a putut sa sustina ca a primit numarul prin SMS, asa ca a preferat sa taca vinovat.
Acum avem, dincolo de orice indoiala, dovada ca orice act emis de Liga de la infiintare pana azi trebuia sa cuprinda, potrivit legii, acest numar de inregistrare in Registrul National, pe care Liga nu il are. Daca Razvan Mihuta era avocat de-adevaratelea, ar fi stiut asta si discutia rusinoasa de aici nu mai avea loc. Dar el era mai ocupat sa sustina ca Gerula nu mai e ziarist, desi Gerula s-a laudat pe forumul de pescuit stationar unde lucreaza.
Vali a vrut sa fie baiat destept si sa nu se bage, acoperindu-se in acelasi timp cu o hartie de la contabila. Ai gresit Vali, stim toti ca Tudose oricum te schimba la Adunarea Generala de anul asta, macar puteai sa lasi problema asta rezolvata. Cei care te-ar fi acuzat de pact cu Gerula oricum te acuza deja.
Nu pot sa inchei fara sa-i spun doua vorbe lui Leba. Autorul fraudei este Stefan Dinu, daca acceptam explicatia propusa de Gerula in legatura cu motivul pentru care Liga nu a fost inscrisa in Registrul National. Razvan Mihuta este avocatul fraudei, din cauza ca, in loc sa spuna care e problema a preferat sa se contreze cu Gerula. Si pescarul care a terminat primul sub linie in Liga Open este Marius Livadaru. Sa nu uiti ca eu le-am spus-o primul tuturor, aici pe forum.

Scrie răspuns