LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 12 Oct 2010, 11:31

Nu, Clapoane. Suprapunerile alea le-ai face tu, eu am pe ce sa imi consum energia si timpul liber. :lol:

PS Pentru consultanta juridica cauta-ma pe la cabinet. Dar suna-ma inainte, sa stiu sa nu fiu acolo.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 12 Oct 2010, 11:51

Mihuta,
Nici nu-s de meserie, nici nu stau toata ziulica la ecran sa joc peretica cu tine. Noroc cu Gerula, care tocmai a aparut si
Citez:
Iuda mihuta a innebunit, tot zice ca "Fan Gerula" sunt eu :lol::lol::lol:, dar asa, in trecere, uita sa raspunda la ce-l intreaba "fan gerula":lol::lol::lol:
Cea mai tare faza e ca iuda Mihuta ar vrea sa convinga lumea ca articolul 5 si articolul 8 din ordonanta 26/2000 se refera la acelasi registru :lol:, adica la registrul de grefa :lol:.

Pai mai iuda, vezi daca ai chiulit de la cursurile de Teoria Generala a Dreptului?:lol: Daca nu chiuleai, stiai si tu ca nici un text de lege nu poate contine prevederi redundante (sau, pe romaneste pentru cei mai putin scoliti, nici o lege nu poate cuprinde aceeasi prevedere de doua ori). Ce inseamna asta? Pai simplu, inseamna ca articolul 5 si articolul 8 di Ordonanta 26/2000 se refera la doua registre diferite, respectiv registrul instantei (in care ALRS e inscrisa, vezi hartia aratata de decerebratul Dinu Stefan) si Registrul National ONG, in care LRS nu este inscrisa. Iar personalitate juridica ai, conform ordonantei 26, abia dupa ce ai fost inscris in Registrul National ONG.

Pacat ca "fan Gerula" n-a stiut chestia asta, sa le dea cu ea in cap, dar nu e timpul trecut

Incheiat citatul

Asa ca, Mihuta, cred ca o sa ma lipsesc de vizite la cabinetul tau, si mai cred ca, dupa chestia asta, ar trebui sa se lipseasca toata lumea din Liga. Vad ca esti pe-afara cu abeceul meseriei, stii doar cat sa ne incurci pe astia care nu avem treaba cu avocatismele.
Lasa-ne, lasa-ne. Sau, mai bine, zi de ce daca nu trebuie inscriere la RAF, scrie in ordonantele alea doua de care zice Gerula ca trebuie si cazierul fiscal al fondatorilor ca sa obtii inscrierea in RAF? Si cate cluburi fondatoare ale Ligii puteau avea cazier fiscal cand s-a infiintat Liga?

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 12 Oct 2010, 11:59

1. Registrul asociatiilor si fundatiilor - aflat in grefa judecatoriilor
- ALRS are certificat de inscriere in acel registru, a platit ce avea de platit(2 lei si 15 bani) si a prezentat acolo documentele necesare pentru obtinerea lui- inclusiv acele cazier fiscale ale asociatiilor fondatoare - pentru asta erau necesare, nu pentru altceva
2. Registrul National al persoanelor juridice fara scop patrimonial - aflat la Ministerul Justitiei si consultabil pe site- inregistrarea se face de catre Minister, pe baza documentelor trimise de Judecatorii ; asociatia nu poate face nimic in acest sens
- din Registrul National NU SE ELIBEREAZA CERTIFICAT DE INSCRIERE
- nu exista nicio prevedere legala in acest sens; articolul 8 din og se refera tot la Registrul de la art. 5. Daca se referea la Registrul National ii spunea Registrul national; :!: :!: :!:
- daca acest document exista sau se putea elibera, ar fi scris in regulament despre el si modelul ar fi fost prevazut in anexa, asa cum e prevazuta modelul certificatului din registrul de la judecatorie - NU ESTE :!:
- nici asociatia din care fac parte, desi a fost inregistrata in Registrul National nu are un asemenea certificat, nu i s-a solicitat nicaieri, nici la finate, nici la banca.
Nici o asociatie nu are asemenea document - CERTIFICAT DE INSCRIERE IN REGISTRUL NATIONAL
Singurul document, necesar si suficient pentru dobandirea personalitatii juridice este Certificatul de inscriere in registrul asociatiilor si fundatiilor de la judecatorie. Cu acesta si numai cu acesta se dovedeste tertilor existenta asociatiei.

Mai clar de atat nu pot :!:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 12 Oct 2010, 12:31

Tavi,
Denumirea RAF s-a schimbat recent in cea de Registru National. Vad ca Gerula a explicat clar a o lege nu se poate avea de doua ori aceeasi prevedere. Spui o prostie cat tine de mare, contrazisa chiar de lege.
Mai vad ca Gerula a facut referire la inca doua ordonante, in care scrie ca, pentru a obtine inscrierea in RAF, o asociatie trebuie sa depuna cazierul fiscal al tuturor membrilor fondatori Si tu si Mihuta fugiti ca de foc de problema asta. Sa nu credeti ca oamenii nu pricep ce incercati sa faceti.
Am si eu o intrebare pentru tine. Asociatia ta are sau nu numar de inscriere in Registrul asta national pentru oengeuri, ala de formatul pe care l-a aratat Gerula la el pe site? Daca are, pe ce document apare?
Eu va las pe ziua de azi, nu am vreme de jucat uite popa nu e popa.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 12 Oct 2010, 12:32

Fan Gerula, de ce te deranjeaza atat de tare ca te confund cu Gerula ? Pai tu ar trebui sa fii onorat ca lumea crede ca esti chiar idolul tau, nicidecum sa fii jignit.... De ce te ofensezi asa, nu cumva pentru ca esti chiar el, dar nu ai vrea sa se stie ?
Sau ti-e teama ca vei fi banat din nou ? Nu trebuie sa iti fie, oricum vei fi banat. :lol: Ne mai batem putin joc de tine si dupa ce ne plictisim :arrow:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 12 Oct 2010, 12:58

Fan Gerula a scris:
Lasati pocnitorile si sa raspunda bla bla bla

Claponul a scris pe stationar:
a lansat fumigena inainte sa apuce cineva sa deschida gura. De ce spun fumigena? Pentru ca scopul ei era sa abata atentia de la suniectul care urma sa fie discutat, si pentru ca respectiva tarasenie despre care a adus vorba a fost de mult transata.
A dat si definintia fumigenei, pocnitoarei...Nu puneti botul la "cartita" din LRS...Clapon este doar unul...Orice ar zice si oricat de incredibil de bolnav este fiinta asta...este adevarat...FanGerula=Gerula..Nu-l mai luati in serios. Scuze ca am intervenit.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Oct 2010, 15:01

Alex_ , Olaf, Iulius, sau care esti, nu vezi mama ca rad copii de tine?!....

un singur lucru merita sa-i spune-ti lui Fan fan: MARS CLONA!!! :arrow:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 12 Oct 2010, 15:35

E ridicol cum se onanizeaza acest veritabil Narcis in fata oglinzii, idolatrizandu-se.... Cum rade el la glumele lui, cum se admira ce bine i-a facut pe ceilalti din vorbe, cum se citeaza pe sine, cum isi da dreptate singur...
Mars la doctor clona !!! :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Oct 2010, 16:05

...in timp ce se ciupeste de tzatze, isi linge sfarcurile si isi indeasa un borcan de muraturi in fund. :lol: :lol: :lol:

MARS CLONA!!!! :arrow:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 12 Oct 2010, 16:17

Domnilor forumisti,
Iar sunt adus cu telefoanele pe forum, de data asta pentru ca sunt insultat fara motiv de catre avocatul fraudei, Mihuta, si e colegul de club al celui care a comis frauda, Adelin. Nu-i nevoie sa spun ca nu exista nici o dovada ca as fi Gerula, dar exista numeroase dovezi ca n-as fi. Pe cei doi nu-i intereseaza adevarul, si de asta s-a putut lamuri tot forumul citind cele discutate azi. Va dati seama, daca a ajuns dovada ca eu as fi Gerula ce scrie utilizatorul Ulk, inseamna ca oricine poate fi oricine. De fapt, problema lor e ca-l aprob pe Gerula, daca-l huiduiam si-mi faceam utiliatorul huo Gerula eram cel mai bun prieten al lor.
Insultandu-ma si acuzandu-ma ca as fi contul lui Gerula, Mihuta a raspuns si la intrebarea de ce nu vreau sa fiu considerat Gerula desi sunt fanul lui.
Si sugestia utilizatorului Ulk ca as fi Gerula care incearca sa pozeze in cartita din LRS face tot atatea parale. Toti stim ca Gerula are o cartita in LRS de cand a postat pozele de pe sectiunea presedintilor. Daca va uitati la el pe forum se vede ca stie ce-a scris Stefan Tudose, deci are in continuare acces sau macar informatii. Nici macar cartita lui Gerula in Liga nu sunt.
Ce va rog sa remarcati e altceva, ca Miuta nu mai are ce spune pe problema juridica, de cand Gerula l-a facut de ras cand i-a demonstrat ca nu stie nici lucruri care se invata in primul an de facultate la drept. Hai sa vorbim cu un avocat adevarat, cum este Costica Cojocaru, si sa-l lasam pe Mihuta sa clabuceasca impreuna cu Adelin. La asta se pricepe.

Scrie răspuns