LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Oct 2010, 09:57

Geniala faza cu premiera lui Sherolck Clones :lol :lol: :lol: :lol: :lol:

Asta n-a mai scris nimic la el pe site,de ieri.Normal,nu poti fi in doua locuri in acelasi timp,nu-i asa Fan Gerula??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 12 Oct 2010, 10:03

fan Gerula
poate esti Gerula poate nu , nu vreau sa speculez.
dar cu speta e cam clar ....sorry
si eu inchei subiectul aici ca-mi consuma prea mult timp .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 12 Oct 2010, 10:08

Sorine,
Cu speta e clar, Liga nu-i inregistrata, a explicat Gerula si de ce nu e inregistrata. Spune-mi tu cu cuvintele tale de ce crezi altfel, ca eu nu pricep si pace. E acum foarte clar, doar ca pe dos decat credea Stefan Dinu.
Sau intreaba-l pe Costica Cojocaru, e cu neputinta sa nu stie toate astea.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 12 Oct 2010, 10:18

Adeline,
Daca eram eu Gerula, ce zici ca ma impiedica sa scriu acum pe forumul lui? Tu nu-ti dai seama ce traznai scrii? Poate ii verificai tu adresa lui Gerula pe forumul lui sa vezi de unde scrie. Da-o dracului de treaba, zici ca esti copil de tita.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Oct 2010, 10:20

fan G E R U L A scrie:Sorine,
... Mi-e cu neputinta sa cred ca.....

....Gerula a demontat magistral[/url], una cate una, ....
Iar au scapat cateva clisee pe goarna fan-ului.....de ce nu reuseste baiatul asta sa intre in pielea personajului? :lol: :lol: :lol:
....sau daca tot nu reuseste, de ce nu are barbatia sa zica: " Da, eu sunt....mai mult nu pot! :cry: "
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 12 Oct 2010, 10:23

Mah Gerula, daca nu pricepi ce scrie in ordonanta intreaba un avocat. Daca te doare capul, consulta un medic.
Dar lasa-ne ca ne plictiseste deja cum confunzi borcanele (registrele) in ciuda evidentei. Da-i drumul la plangerea penala, ca abia asteptam sa facem un ban dupa tine. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 12 Oct 2010, 10:59

Domnilor forumisti,
Trombonul lui Tudose incearca, ajutat de prietenul lui, sa ne asurzeasca prin mugete de Uite, Gerula, da asta era de asteptat. Ca se face ca ploua si nu are ce zice legat de ultima chestie pe care a scris-o Gerula aseara, cea referitoare la certificatul de inscriere in RAF si la conditiile legale de obtinere a acestuia, ar trebui sa-i ingrijoreze pe toti.
In Liga noastra exista membri care nu citesc ce se scrie pe forumuri, si sunt jucati pe degete la telefon, exista membri care citesc da nu inteleg si exista putini membri care citesc si inteleg dar sunt prea ocupati sa-i joace pe degete pe aia din primele doua categorii. Treziti-va, ca de data asta nu mai e ca a vazut sau n-a vazut arbitrul, sunt treburi clare.
Mihuta sa ne spuna de ce, daca nu trebuie inscriere la RAF, scrie in ordonantele alea doua de care zice Gerula ca trebuie si cazierul fiscal al fondatorilor ca sa obtii inscrierea in RAF? Si cate cluburi fondatoare ale Ligii puteau avea cazier fiscal cand s-a infiintat Liga? Nu sa incerce sa ne tromboneasca.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Oct 2010, 11:09

fan G E R U L A scrie:Domnilor forumisti,
Trombonul lui Tudose incearca, ajutat de prietenul lui, sa ne asurzeasca prin mugete de Uite.

Ca se face ca ploua si nu are ce zice legat de ultima chestie pe care a scris-o Gerula aseara, cea referitoare la certificatul de inscriere in RAF si la conditiile legale de obtinere a acestuia, ar trebui sa-i ingrijoreze pe toti. .
Alte clisee...din ce in ce mai multe as zice...ce-nseamna sa fi limitat... :cry:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 12 Oct 2010, 11:12

De ce nu m-ai intrebat la Sarulesti, colega Fan Gerula ? Ca am avut acolo asistenta medicala si doctorul avea la el o plasa cu medicamente. Poate se gasea ceva si pentru tine...
Sau in timp ce noi eram la concurs, tu cotcodaceai pe forumuri prefacandu-te a fi membru de club ?
Sunt un pic confuzionat de personajele tale, Clapoane. Nu vrei sa lucrezi cu putin mai multa atentie la "Fan GERULA", ca deja devine cam prea straveziu si ne plictisim sa ne jucam cu el.

Urmeaza pana atunci directia sagetii :arrow:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 12 Oct 2010, 11:28

Mihuta,
Prea te crezi tu destept si pe altii prosti. Sperai sa zic daca sunt sau nu din liga Master si suprapunand asta peste numele alora care stii c-au fost la standuri la targ sa ma dibuiesti. Nu de pomana zice Gerula ca esti Iuda. Am zis de cand am facut utilizatorul asta de ce nu vreau sa zic cine sunt, pentru ca stiu ca Tudose s-ar razbuna pe clubul meu. O sa-ti dea cat de curand sageata aia toata Liga, nu mai poti tu prosti oamenii cum iai prostit.

Adeline,
Trombonul lui Tudose eu i-am zis lui Miuta. Miuta i-a zis Malin. Si Gerula i-a zis Iuda.
Lasati pocnitorile si sa raspunda Mihuta de ce zice ca nu trebuie inregistrare la RAF cand la lege zice si ca trebuie ca toti fondatorii sa aiba cazier fiscal ca sa obtii inregistrarea?

Scrie răspuns