LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
In concluzie, Registrul asociatiilor si fundatiilor mentionat la articolul 8 este de fapt Registrul National care este definit abia la articolul 73.
Ca atare, se deduce ca este necesar si certificatul de inscriere in registrul national.
Trebuie sa recunosc ca e cea mai originala interpretare de text de lege de care am auzit.
Nu fac fata la nivelul asta, ma retrag.
Ca atare, se deduce ca este necesar si certificatul de inscriere in registrul national.
Trebuie sa recunosc ca e cea mai originala interpretare de text de lege de care am auzit.

Nu fac fata la nivelul asta, ma retrag.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
-
- veteran
Domnilor in urma cu putin timp am primit de la departamentul juridic al firmei de contabilitate unde LRS este client informatia prin care juristii confirma ca LRS este in deplina legalitate ....
In postura de INCA presedinte a LRS consider acest subiect inchis ...in consecinta cei ce doresc in continuare sa de-a in judecata LRS sau sa mai vorbeasca pe marginea acestui subiect pot in continuare sa o faca eu le urez succes.
Spor.
P.S .In privinta neregasirii LRS in RAF ,greseala nu este a LRS ci a instantei care trebuia sa o inscrie ...
Oricum vom solicita remedierea greseli si inscrierea in RAF a LRS.
In postura de INCA presedinte a LRS consider acest subiect inchis ...in consecinta cei ce doresc in continuare sa de-a in judecata LRS sau sa mai vorbeasca pe marginea acestui subiect pot in continuare sa o faca eu le urez succes.
Spor.
P.S .In privinta neregasirii LRS in RAF ,greseala nu este a LRS ci a instantei care trebuia sa o inscrie ...
Oricum vom solicita remedierea greseli si inscrierea in RAF a LRS.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
@valistrati - Sa inteleg ca asa te-a bolunzit de cap claponul de nu mai erai sigur ca esti prezident si daca mai esti atunci unde mai esti daca liga...?!
Vali vezi sa nu-l contrazici prea tare, ca te da afara de pe OTV.info si ai vazut ca cei ce au fost dati afara de la el din spital nu au ramas in gratiile lui Napoleon.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
am si eu o intrebare, ce membrii are pe privatul LRS Abrevisul in afara de Vali, multumesc (puteti sa imi rsp si pe privat) 
ultimele chestii de pe sait de la Gerula unde am cetit aceasta spetza (ca altele nu ma intereseaza) ma fac sa cred ca exista in continuare o tzepusa in privatul membrilor si ca fan gerula nu ii clona, daca teoria ii adevarata, daca nu creca am luato pe urmele claponului si debitez palavrageli

ultimele chestii de pe sait de la Gerula unde am cetit aceasta spetza (ca altele nu ma intereseaza) ma fac sa cred ca exista in continuare o tzepusa in privatul membrilor si ca fan gerula nu ii clona, daca teoria ii adevarata, daca nu creca am luato pe urmele claponului si debitez palavrageli

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
Vali, dupa cum ai aflat, juristii firmei de contabilitate sunt pepsi.
La fel aia de la finante care v-au dat fara acte in regula CIF-ul , nu mai vorbesc de ametitii de la banca, aia habar nu au, e prima asociatie pe care o vad in viata lor.
Judecatorii au fost imbarligati de Stefan care a facut nu stiu ce...premeditat.
Intelege odata ca singurii care au dreptate si stiu sunt Sherlok Clones si fan S H E R L O K C L O N E S.
Intr-adevar, nu mai merita vorbit despre asta.
Nu la modul serios
La fel aia de la finante care v-au dat fara acte in regula CIF-ul , nu mai vorbesc de ametitii de la banca, aia habar nu au, e prima asociatie pe care o vad in viata lor.
Judecatorii au fost imbarligati de Stefan care a facut nu stiu ce...premeditat.

Intelege odata ca singurii care au dreptate si stiu sunt Sherlok Clones si fan S H E R L O K C L O N E S.
Intr-adevar, nu mai merita vorbit despre asta.
Nu la modul serios

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- semlecangheorghe
- veteran
Fan GERULA nu esti altceva decit o clona sinapsoida ,asa ca ar trebuii sa fii banat.Si mars potaie afar de pe forumul asta,...auzi tu ca io sint mort...bre sinapsoidule tu nu stii care ti-e stinga si care ti-e drepata,si vorbesti de clone..fara poza ,fara nume,doar un nickname..Banati-l pe clonat ca merita...Asa ca pe site-ul de stationar..Auzi domle,io il iau cu binisorul,ii explic cu rabdare ingereasca ce iportanta ii medicatia la boala lui,si el imi doreste moartea..Nu mor caii cum vor ciinii,clonatule.Acu hai pe topul celor mai necenzurate forumuri ca am o intrebare..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.