LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Oct 2010, 19:31

Ptiu drace iar ai aparut?Nu zici nimc la ce ti-am scris anterior?Clona nemernica.......]MARS AFARA
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 13 Oct 2010, 19:38

Adeline,
Lasa lasitatile. Nu te mai crede nimeni, oricum.
Deja urmaresc , cel de la stationar. Liga a facut o mare greseala cand a lasat cativa frustrati sa-l scoata pe Gerula de pe site. Avem nevoie de un om care are talentul de a dezgropa potlogariile astea domnilor.
Pentru toti membrii cluburilor afiliate la Liga: cititi articolul 43 de aici.
Ce facem mai departe?

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 13 Oct 2010, 19:45

fan G E R U L A scrie:[...]
Nu pot sa inchei fara sa-i spun doua vorbe lui Leba. Autorul fraudei este Stefan Dinu, daca acceptam explicatia propusa de Gerula in legatura cu motivul pentru care Liga nu a fost inscrisa in Registrul National.
Aaaaaa, incepi s-o dai dupa cires? Cum vine asta "daca acceptam", poti sa-mi explici matale? Sau cu bruma de judecata pe care-o mai ai la tine, incepi incet sa realizezi ca realitatea ta difera urat, da urat de tot, fata de cea a celorlalti?
fan G E R U L A scrie: Razvan Mihuta este avocatul fraudei, din cauza ca, in loc sa spuna care e problema a preferat sa se contreze cu Gerula. Si pescarul care a terminat primul sub linie in Liga Open este Marius Livadaru. Sa nu uiti ca eu le-am spus-o primul tuturor, aici pe forum.
Boon, si-ti sta tie-n coaste asta ca-s io pe 21? :D Sunt pescari de valoare si sub mine si peste mine. Asta nu inseamna decat faptul ca atat am putut si nu mi-e rusine sa spun asta.
Asa cum tie nu ti-e rusine sa vii aici avand pretentia ca, desi aflat sub anonimat (stiu ca asa iti place sa crezi), sa ti se raspunda la intrebari, si inca in mod oficial.
Ai un tupeu ordinar, sa stii... pana la urma de aici ti se va trage, de la tupeu!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Oct 2010, 19:47

Talentul ,mai clonatule?Mai repede ,obsesia.Bolnavicioasa as spune.
Nu mor io cum vrei tu,nu ti-e clar?M-ai banat ,m-ai stirnit.Pina nu-mi ridici banul de mine nu scapi.Cu Alin Tudose ce faci? Te razbuni sau ii ordin de la nea Fane?Vezi ca si la ei se ascut sabiile.....

.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 13 Oct 2010, 19:50

Citez ce am zis si la Cafenea:
Adeline,
Eu nu cred in ruptul capului ca Gerula o sa faca vreo plangere impotriva Ligii. Dar Fane Popescu sigur o sa faca, imediat ce-i ies actele la federatia pe care o face. Si in clipa aia tu cu Mihuta si cu Dinu o sa fiti buni de plata fata de toti membrii cluburilor afiliate. Pentru ca v-ati tinut de glume proaste cand Gerula ne tragea de maneca sa ne arate ca Dinu ne-a lasat neinregistrati.

Am incheiat citatul.
Sunt aproape sigur ca daca iti faceai contul Adelin la Gerula pe forum nu te bana. Te-a banat pentru ca si-a dat seama ca utilizatorul semlecangheorghe era al tau, pe nume fals.
Leba,
De pomana mi te adresezi ca si cum as fi Gerula. Nu mai haleste nimeni. Am zis daca acceptam pentru ca eu inca sper ca a fost o greseala, nu o intentie de frauda. Desi dovezile atarna tot mai greu contra lui Dinu.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Oct 2010, 20:01

"Vali a vrut sa fie baiat destept si sa nu se bage, acoperindu-se in acelasi timp cu o hartie de la contabila. Ai gresit Vali, stim toti ca Tudose oricum te schimba la Adunarea Generala de anul asta, macar puteai sa lasi problema asta rezolvata. Cei care te-ar fi acuzat de pact cu Gerula oricum te acuza deja. "
..........................................................................................................
Domule coleg" :lol: eu unul nu cred ca Tudose are asemene c---e.aici folosesc chiar cuvintul care ii place si-l utilizeaza des asa ca sa para mai barbat , dar eu te cred pe cuvint :wink:

O fi Tudose Merlin Vrajitorul sau Regele Lear ca sa aibe asa mare putere ...va inselati cu totii.

Tudose e un mic complotist imbirligator care a aparut pe scena spinningului din RO venind cu "trenul" la un concurs numit Cupa celor 3 Lacuri...si stiti de cine a dat pe acolo?

Surpriza de mine care eram deja in acest fenomen inainte de-a auzi el de la Arad de spinning.

Nu are in primul rind ce sa schimbe ,sunt alegeri anuale la LRS asa incit mandatul meu se termina de drept in noiembrie si chiar azi am anuntat AG care va avea loc la Doripesco ,implicit alegerile ce se impun.

Cine va candida pe functiile ce devin libere si ce voturi vor avea vom trai si vom vedea :wink:

Personal asi dori sa aibe el singe in instalatie sa candideze mai ales dupa ce in mandatul lui din 2008 nu a avut curajul si barbatia sa vina sa dea darea de seama si nici ochii cu presedintii de cluburi, sa dat "lovit".

In ceea ce-i priveste pe cei ce ma contesta le doresc doar atit ,sa aibe curajul sa vina sa se bage prin staful LRS ca e nevoe de oameni catre sa faca treaba si sa puna osul nu sa stea pe craca si sa tot cirie de acolo.

Sa auzim de bine.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Oct 2010, 20:03

Bre, tu ma iei da fraier?Tu nu suporti sa fii contrazis..nici sa nu ai tu ultimul cuvint.Putin imi pasa ce crezi tu in fond,este limpede pentru toti ca suferi cu capu,iar eu nu sint clona lu nimeni,si am propria personalitate ,buna, rea,asa cum e.In schimb tu esti complet rupt de relitate.Crezi ca nu imi putem face o clona la tine pe forum si sa te impung in continuare??Da mie imi place asa,fata in fata,nu ca tine cu clone ,ca sa para ca ai sustinatori...Fane o sa de in judecat Liga?De ce?N-are ce face cu banii?Deocamdata el sa explice unde sint premiile.Si sa plateasca procesul pierdut cu A.J.V.P.S.Dupa aia ,daca mai are resurse sa de si Liga in judecata.Cu un avocat ca tine sigur ar avea sanse.Mars clona la roaba cu balastru ca altfel nu primiti sponsorizare si va faceti de ris pina la capat.Si daca ar da banii,nea Fane,s-a compromis definitiv,zic eu,ca nimeni nu v-a mai fi asa naiv sa vina sub palaria lui ,pe viitor ,avind in vedere C.V.-ul pe care tocmai si l-a creat cu concursurile si cu un purtator de cuvint cu "faima"ta...Mars la roaba clona...

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Oct 2010, 22:02

fan G E R U L A scrie: Toata invalmasala se putea termina de ieri daca Tavi raspundea cinstit la intrebarea pe care i-am pus-o: in ce document apare numarul de inregistrare in Registrul National pentru asociatia Musca XIII? Nefiind un om cinstit, Tavi a insistat ca nu exista un certificat de inscriere in acest Registru National. Doar ca n-a putut sa sustina ca a primit numarul prin SMS, asa ca a preferat sa taca vinovat.
Preacinstite,
asociatia noastra nu are niciun document pe care sa apara acel numar.
Insist in continuare ca nu exista certificat de inscriere in registrul national, nicio asociatie nu are.
Nu am primit prin SMS, pur si simplu nu m-a interesat numarul din acel Registru atata timp cat nu ni l-a cerut nimeni pana acum.
Am si eu o intrebare:
de unde ai aflat ca RAF si-a schimbat denumirea?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 14 Oct 2010, 13:19

Tavi,
Am vorbit acum 10 minute cu presedintele, clubul nostru are o hartie pe care am ridicat-o de la Judecatorie cam la trei saptamani de la obtinerea incheierii judecatoresti. Prin ea ni se anunta a am fost inscrisi in Registrul National si ni se comunica numarul. Nu scrie pe ea certificat, dar are stampila judecatoriei. Asta e dovada ca esti inscris. Sunt sigur ca si voi aveti hartia aia, altfel nu apareati in Registru si nu ati fi avut numarul. De ce zici ca n-aveti nici o hartie sunt lamurit.
Ca RAF si-a schimbat denumirea am aflat de la Gerula, cum am aflat si toate celelalte lucruri legate de inregistrarea neinregistrata a Ligii. Nu imi mai amintesc daca a zis la el pe forum sau pe cel de pescuit stationar, dar el a zis-o.
Musca XIII e in regula, Liga nu. Si totusi tu ai fost, alaturi de Mihuta, avocatul fraudei. De ce?

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Oct 2010, 13:59

Mai Tavi, dupa toate discutiile pe care le-ai avut de-a lungul anilor cu androginul confuzat inca mai incerci sa legi o discutie logica si normala bazata pe argumente?!....nu te supara, dar esti masochist! :shock:
Claponul nu merita decat un dialog simplu si la obiect, respectiv:

MARS CLONA!!! :arrow:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns