LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
-
- veteran
Nu pot decit sa ma bucur ca totul a fost atit de simplu de rezolvat ...Tavi scrie:valistrati scrie:
Sper ca acest lucru sa fie de ajuns in stabilirea legalitatii LRS.
.
E de ajuns Vali.
Art. 12. - (1) Înscrierea în Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor, în conformitate cu art. 8, se efectuează în ziua rămânerii irevocabile a încheierii de admitere, eliberându-se, la cerere, reprezentantului asociaţiei sau mandatarului acesteia, un certificat de înscriere care va cuprinde: denumirea asociaţiei, sediul acesteia, durata de funcţionare, numărul şi data înscrierii în Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor.
(2) În relaţiile cu terţii dovada personalităţii juridice se face cu certificatul de înscriere.
Nu inteleg insa de ce a trebuit atita timp ca sa ne intelegem?

Dar ma rog avem noi un stil mai "elaborat" de-a spune lucrurilor pe nume simplu si rapid.
Acum daca tot suntem in "legalitate" pot sa merg linistit la pescuit nu la "dat cu subsemnatul"...

Sa fiti sanatosi cu toti si sa auzim de bine.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
- semlecangheorghe
- veteran
Mrs President,nu te nelinistii,aplecind urechea la nebuniile lui Gerula si a lui nea Fane.Acesta din urma este nitel ocupat ,momentan.Sa le explice stationaristilor ,cum sta treaba cu premiile lor care nu s-au dat.
ACUMA VREAU SA-L VAD PE GERULA CA ISI TINE PROMISIUNE SI VA"STRIGA" SI EL HOTUL,PENTRU CA ESTE LIMPEDE CA PREMIILE ACELEA NU SE MAI DAU,DIN MOMENT CE S-A ANULAT MINJESTIUL...
Asadar ,momentan ,cei doi sint foarte ocupati...Gerula trebuie sa se hotarasca ,in ce barca sare.Pun pariu ca va fi un SUPER-velier

ACUMA VREAU SA-L VAD PE GERULA CA ISI TINE PROMISIUNE SI VA"STRIGA" SI EL HOTUL,PENTRU CA ESTE LIMPEDE CA PREMIILE ACELEA NU SE MAI DAU,DIN MOMENT CE S-A ANULAT MINJESTIUL...
Asadar ,momentan ,cei doi sint foarte ocupati...Gerula trebuie sa se hotarasca ,in ce barca sare.Pun pariu ca va fi un SUPER-velier

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Acum devin din ce in ce mai linistit dupa ce am citit asta:
http://ccncluj.blogspot.com/2010/08/hao ... l-ong.html
Devine tot mai evident faptul ca traim intr-o tara defecta.

Am plecat la peste ..pa.
http://ccncluj.blogspot.com/2010/08/hao ... l-ong.html
Devine tot mai evident faptul ca traim intr-o tara defecta.

Am plecat la peste ..pa.
Razvan,
Pentru mine era clar de la inceput ca aveti acel certificat, nu puteati face pasii urmatori fara el (CIF, cont bancar).
Sunteti absolut in regula Vali, n-ai de ce sa-ti faci probleme.
Eram curios si eu care-i treaba cu registrul ala national, de ce nu figurati acolo dar m-am lamurit ca e varza si faptul ca o asociatie nu figureaza acolo nu are nicio relevanta.
P.S. din surse bine informate care doresc sa-si pastreze anonimatul se pare ca in acest an, in premiera, Fundatia Fane Factura (infiintata cel mai legal) va oferi un premiu special pentru jurnalism habarnautic si de investigatie.
Nominalizat: Sherlok Clones.
Premiul nu va fi oferit pe loc, de aceea Sherlok este rugat sa-si lase datele personale, va fi contactat ulterior.
Pentru mine era clar de la inceput ca aveti acel certificat, nu puteati face pasii urmatori fara el (CIF, cont bancar).
Sunteti absolut in regula Vali, n-ai de ce sa-ti faci probleme.
Eram curios si eu care-i treaba cu registrul ala national, de ce nu figurati acolo dar m-am lamurit ca e varza si faptul ca o asociatie nu figureaza acolo nu are nicio relevanta.
P.S. din surse bine informate care doresc sa-si pastreze anonimatul se pare ca in acest an, in premiera, Fundatia Fane Factura (infiintata cel mai legal) va oferi un premiu special pentru jurnalism habarnautic si de investigatie.
Nominalizat: Sherlok Clones.
Premiul nu va fi oferit pe loc, de aceea Sherlok este rugat sa-si lase datele personale, va fi contactat ulterior.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
-
- veteran
Eram curios care-i treaba cu registrul ala national, dar m-am lamurit ca e varza si faptul ca o asociatie nu figureaza acolo nu are nicio relevanta.
..........................................................................................................
Tavi e corect ce zici ,dar nu era normal limpezim lucrurile ?
Cred ca era normal de la bun inceput sa fie postat acest certificat si basta ,lucrurile nu derapau in "balaceanca"...dar e bine ca si mai tirziu decit niciodata.
Si mai cred ca era normal sa rapund la problemele puse indiferent de cine le pune si mai ales daca le face public,cel putin atita timp cit mai detin aceasta "frumoasa" functie .
E bine ca sa lamurit ,dar nu cred ca era nevoie de atita "suspans" inutil in a demonstra ca LRS nu e in nici o ilegalitate.
Sper sa ne linistim acum mai ales ca e gata si campionatul ,avem cistigatorii urmeaza in curind bilanul LRS in noiembrie .
Doar sa fim sanatosi.
Eram curios care-i treaba cu registrul ala national, dar m-am lamurit ca e varza si faptul ca o asociatie nu figureaza acolo nu are nicio relevanta.
..........................................................................................................
Tavi e corect ce zici ,dar nu era normal limpezim lucrurile ?
Cred ca era normal de la bun inceput sa fie postat acest certificat si basta ,lucrurile nu derapau in "balaceanca"...dar e bine ca si mai tirziu decit niciodata.
Si mai cred ca era normal sa rapund la problemele puse indiferent de cine le pune si mai ales daca le face public,cel putin atita timp cit mai detin aceasta "frumoasa" functie .
E bine ca sa lamurit ,dar nu cred ca era nevoie de atita "suspans" inutil in a demonstra ca LRS nu e in nici o ilegalitate.
Sper sa ne linistim acum mai ales ca e gata si campionatul ,avem cistigatorii urmeaza in curind bilanul LRS in noiembrie .
Doar sa fim sanatosi.

De acord
Tu ai dat dovada de mult tact in mandatul asta.
Eu zic ca mai meriti unul.
Numai ca trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca unii nu se vor linisti niciodata. Chiar si dupa postarea certificatului, inca mai racaie...
Tu ai dat dovada de mult tact in mandatul asta.
Eu zic ca mai meriti unul.

Numai ca trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca unii nu se vor linisti niciodata. Chiar si dupa postarea certificatului, inca mai racaie...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
vali, lasa-mi si mie conexu(vodafone) pe privat, ca l-am chert
serios

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
fan Gerula sau mai bine Gerula ,fan G E R U L A scrie:Sorine,
Chiar esti usor de dus de nas daca iei de bun ce-a zis acolo trombonul lui Tudose. Ai pe topicul de pe forumul lui Gerula citatul din textul de lege. De cand a aparut discutia asta, am cautat-o si eu si am citit-o aici http://www.e-juridic.ro/articole/-ordon ... -3088.html . Tot acolo pe topic zice Fane Popescu ca era de platit o taxa ca sa se faca inscrierea. Ne batem noi capul pana la Craciun ca-i asa ori ca-i altfel, doar poza cu certificatul inchide discutia, daca numarul corespunde celor date asociatiilor inscrise in RAF pe 5 mai 2009. Daca avem poza, dar numarul de inregistrare e din octombrie 2010, iar ajungem la plangerea penala.
Ti-am explicat cum e cu plangerea, poti sa zici ca Stefan Dinu a prejudiciat asociatiile care au format liga, lasandu-le sa creada, fara voie sper, ca Asociatia Liga Romana de Spinning functioneaza legal. Daca nu se face aceasta plangere si cineva ne reclama, se considera pana la proba contrarie ca toate persoanele care au facut parte din conducerea ligii au stiut ca functioneaza ilegal.
natura muncii mele impune tocmai sa nu fiu dus de nas asa usor si iata ca surprinzator

cred ca manere la nas in speta asta ai avut tu , unele croite pe mana lu apsalba atoatepremiatorul ....dar niciodata platitorul

mi-e ca daca e vorba de vreo plangere penala , s-ar putea face pe baza de vizionare neautorizata de corespondenta privata si dat screenshoturi fara acord .
si om nimeri vreun ,, trombon '' s-o potriveasca legal asa de bine ...de iese cu tabaceala de c.u.r grupa mare
nu stiu daca observi ca atoatepremiatorul s-a dat la fund , ascuns dupa mustata de Bushi , si te-a lasat pe tine singur in ulitza mare sa tii piept la lotri .......ce gargara de partid avea la premiere ...Gizas

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
- utilizator constant
Sorine,
Am citit si eu in dimineata asta ce s-a scris aici, pe forumul lui Gerula si la noi la LRS. Mi-e cu neputinta sa cred ca, din ce am scris eu aseara si Gerula azi noapte, ti-a dat tie ca eu sunt Gerula. Trombonul lui Tudose functioneaza bine, mugeste odata si le intuneca judecata baietilor mai slabi de inger.
Ca ai citit ce-a scris aici Tavi si ce-a scris la el Gerula si ai crezut apoi ca inregistrarea neinregistrata a Ligii e in regula, ar insemna ca esti fazan, iarta-ma ca ti-o zic. , una cate una, toate petardele cu care dadea Tavi.
A zis Tavi ca la articolul 5 din lege scrie ca nu-i nevoie decat de certificatul de la grefa, cel aratat de Stefan Dinu. A dat Gerula citatul din lege in care scrie la articolul 5 ca trebuie ala de la grefa si la articolul 8 ca trebuie ala de la RAF.
A zis Tavi ca la punctul 8 nu-i vorba de ala de la RAF, ca RAF nu exista cand a iesit ordonanta. A aratat Gerula ca ordonanta a fost actualizata dupa ce s-a infiintat RAF si ca asa a aparut punctul 8.
A zis Tavi ca nu exista certificatul de inscriere in RAF. A aratat Gerula si ca exista, si de ce nu l-a obtinut Stefan Dinu, pentru ca trebuia cazierul fiscal al membrilor fondatori ai LRS.
Tu ai citit Sorine pana la sfarsit articolul ala dat de Tavi, a vezi despre ce-i vorba de fapt in el? Ori te-ai oprit dupa primele doua paragrafe? Dar tu Vali?
Pana la coada, cel mai grav e tot ce-a spus Gerula, ca Stefan Dinu si Razvan Mihuta au dovedit ca nu au facut inregistrarea in RAF chiar pentru ca au incercat sa ne faca sa credem ca inregistrarea la grefa e suficienta. Cititi atent
Am citit si eu in dimineata asta ce s-a scris aici, pe forumul lui Gerula si la noi la LRS. Mi-e cu neputinta sa cred ca, din ce am scris eu aseara si Gerula azi noapte, ti-a dat tie ca eu sunt Gerula. Trombonul lui Tudose functioneaza bine, mugeste odata si le intuneca judecata baietilor mai slabi de inger.
Ca ai citit ce-a scris aici Tavi si ce-a scris la el Gerula si ai crezut apoi ca inregistrarea neinregistrata a Ligii e in regula, ar insemna ca esti fazan, iarta-ma ca ti-o zic. , una cate una, toate petardele cu care dadea Tavi.
A zis Tavi ca la articolul 5 din lege scrie ca nu-i nevoie decat de certificatul de la grefa, cel aratat de Stefan Dinu. A dat Gerula citatul din lege in care scrie la articolul 5 ca trebuie ala de la grefa si la articolul 8 ca trebuie ala de la RAF.
A zis Tavi ca la punctul 8 nu-i vorba de ala de la RAF, ca RAF nu exista cand a iesit ordonanta. A aratat Gerula ca ordonanta a fost actualizata dupa ce s-a infiintat RAF si ca asa a aparut punctul 8.
A zis Tavi ca nu exista certificatul de inscriere in RAF. A aratat Gerula si ca exista, si de ce nu l-a obtinut Stefan Dinu, pentru ca trebuia cazierul fiscal al membrilor fondatori ai LRS.
Tu ai citit Sorine pana la sfarsit articolul ala dat de Tavi, a vezi despre ce-i vorba de fapt in el? Ori te-ai oprit dupa primele doua paragrafe? Dar tu Vali?
Pana la coada, cel mai grav e tot ce-a spus Gerula, ca Stefan Dinu si Razvan Mihuta au dovedit ca nu au facut inregistrarea in RAF chiar pentru ca au incercat sa ne faca sa credem ca inregistrarea la grefa e suficienta. Cititi atent