LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 10 Oct 2010, 19:10

Stefan Dinu,

Pentru ca ai raspuns nesimtit la intrebarea pe care ti-am adresat-o, ii dau dreptate lui Gerula cand spune despre tine ce spune. Clubul meu nu a dorit sa tulbure apele inainte de ultima etapa a Diviziei Master, dar maine vom face in asa fel incat sa ti se ceara oficial, intai de catre autoritatea in drept, in spatiul rezervat presedintilor de club, sa prezinti certificatul de inregistrare a Ligii la Registrul Asociatiilor si Fundatiilor.
Daca tot n-o sa-l poti prezenta, si o sa refuzi in continuare sa spui adevarul, vom ajunge si la plangerea penala pe care am dorit s-o evitam.
Ca o paranteza sunt nevoit si aici sa-i rog pe cei ce au discutat cu utilizatorul semlecangheorghe sa citeasca [acest topic de pe forumul rapitoriii.info[/url]

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Oct 2010, 20:19

Ce tot ai bre Gerulo cu mine,vezi ca iti iau astia masurile la halatu alb.Da stii ce nu pricep eu ,Fan Gerula?Tu zici ca faci parte din nu stiu ce club din L.R.S.Nu?Si L.R.S.,a-ti facut-o voi,cluburile.Si acuma va dati voi pe voi in judecata? :shock: :shock: Ca tu nu esti clona lu Gerula ,nu?Tu faci parte dintr-un club,da nu poti spune din care.... :shock: :shock:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 10 Oct 2010, 20:21

frateeeeee, asta e de internat in urgenta :D
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 11 Oct 2010, 07:54

melculbeat scrie:frateeeeee, asta e de internat in urgenta :D
Parerea mea este ca nici nu stie care are personalitate multipla ...
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 11 Oct 2010, 16:41

Stefan Dinu,
Impresia mea e ca nesimtirea ta pare sa mearga mana in mana cu prostia care, conform lui Gerula si unui numar de oameni tot mai mare pe zi ce trece, a devenit marca ta inregistrata. Intra tu asa catinel-catinel pe sectiunea pesedintilor de pe site-ul LRS si raspunde la cererea oficiala care ti-a fost azi adresata de persoana in drept, asa cum te avertizasem de ieri.
Grabeste-te sa raspunzi acolo, pana nu ajungem si la plangerea penala pe care am dorit s-o evitam. Cu ceilalti care au lasat sa se inteleaga ca as fi Gerula nu am nimic, dar tu, ca vicepresedinte al ligii, erai obligat sa ai o alta atitudine, daca te-ar fi ajutat mintea.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 11 Oct 2010, 16:56

fan Gerula
daca tot faci parte dintr-un club afiliat lrs , vezi ca tocmai s-a lamurit acolo pe sectiunea restransa speta dpdv juridic , astfel incat tot acest atac josnic la lrs nu e decat ce anticipam ....o bashina trista ...rasarita din incompetenta si rea vointa cu premeditare
pentru divertisment , si nu intamplator , te rog sa vizionezi pe iutub filmuletul cu Popescu inmanand ,,premiile'' la cupa aia de stationar
Cuvantarea a absolut priceless .....ca la partid...

din pura curiozitate ....care era treaba aia cu plangerea penala ?
adica cine ar fi prejudiciat pe cine si cu ce ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 11 Oct 2010, 17:27

Sorine,
Spre deosebire de tine, am citit atent tot ce s-a scris pe acest subiect in ultimele doua saptamani, deci si ce-a scris azi pe sectiunea presedintilor trompeta lui Stefan Tudose. Daca faceai si tu ca mine, si citeai tot, inclusiv [ pe forumul lui Gerula, n-ai mai fi fost asa usor de dus de nas.
Cu plangerea penala situatia sta dupa cum urmeaza: daca certificatul de inscriere in RAF nu exista, Liga Romana de Spinning a functionat ilegal de cand a luat CIF si pana cand va fi inscrisa in registru. Daca nu facem plangere penala impotriva lui Stefan Dinu, iar cineva reclama LRS pentru functionare ilegala, vor raspunde penal toate persoanele care au facut parte din structurile de conducere ale Ligii in acest interval. Dupa cum s-a comportat de cand a aparut acest caz, imi este greu sa cred ca Stefan Dinu si-ar asuma cinstit vina in cazul unei anchete.
Daca nu ne reclama nimeni, nu e nici o problema, cred. Dar nu stiu daca putem sta cu sabia deasupra capului pana se prescrie treaba asta.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 11 Oct 2010, 17:55

fan Gerula
deci aflu ca nu citesc atent si ce trebuie si sunt usor de dus de nas :D
bun....posibil :D

da cu speta juridica cum facem ?
ca e cam clar ... :D

si repet ...cine a prejudiciat pe cine ? :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 11 Oct 2010, 18:26

Sorine,
Chiar esti usor de dus de nas daca iei de bun ce-a zis acolo trombonul lui Tudose. Ai pe topicul de pe forumul lui Gerula citatul din textul de lege. De cand a aparut discutia asta, am cautat-o si eu si am citit-o aici http://www.e-juridic.ro/articole/-ordon ... -3088.html . Tot acolo pe topic zice Fane Popescu ca era de platit o taxa ca sa se faca inscrierea. Ne batem noi capul pana la Craciun ca-i asa ori ca-i altfel, doar poza cu certificatul inchide discutia, daca numarul corespunde celor date asociatiilor inscrise in RAF pe 5 mai 2009. Daca avem poza, dar numarul de inregistrare e din octombrie 2010, iar ajungem la plangerea penala.
Ti-am explicat cum e cu plangerea, poti sa zici ca Stefan Dinu a prejudiciat asociatiile care au format liga, lasandu-le sa creada, fara voie sper, ca Asociatia Liga Romana de Spinning functioneaza legal. Daca nu se face aceasta plangere si cineva ne reclama, se considera pana la proba contrarie ca toate persoanele care au facut parte din conducerea ligii au stiut ca functioneaza ilegal.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Oct 2010, 20:08

Da ma,sa umble paranoicii in libertate ,nu-i ilegal??Mai ales cind piscalesc ,cu ajutorul unor" pile"prin datele cu caracter personal a unor clienti Romtelecom??Adica poate asa oricine, sa vina cu o sticla de whisky,un zimbet,si panatalonasi trei sferturi si imi afla mie C.N.P.-ul si alte cele, din baza de date a Romtelecom??Pai treaba-i asta?
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns