bre, pe mine ma gadila la coiu stang, si de Liga si de Fane, de Fanel paralel mai mult, intelegi, ca merg la concursuri, merg cand si cum am io chef, daca nu imi convine ceva la Liga io zic, nu tac ca fraeru de tine , intelegi? eu m-am contrazis si pe LRS pentru una alta, tu esti o gaina de 14 lei, nu esti nici Fane nici Gerula, ca alora nu le e frica sa isi dezvaluie numele si personalitatea, dar tu ... ma mir ca mai existi, intelectual nu faci fata la o discutie, adica trebuie vorbit porcos cu tine sa intram pe terenu tau, intelegi? ca din ultimele postari ai inceput sa ne arati cum nu te duce capu decat sa bagi atacuri la persoane gratuit, si bagi pe gura cam ce scoti pe fund, dar nu e bai... sper ca iti asumi riscu sa duci si in viata reala cat vrei sa demonstrezi ca duci pe forum!!! oricum io fac ce vreau si ma sucesc cand vreau, pe tine te constrange lasitatea si faptul ca esti marioneta altora, dar nu e bai, trebuie sa refuleze si frustratii pe undeva pe la colturifan G E R U L A scrie:Mazilule,
Tu si cu Leba o sa fiti intre primii care o sa-i pupe mana lui Fane, da asa scarbos, cu povesti cat de oprimati ati fost voi in Liga. Tie iti dau cel mult trei luni din clipa in care face Fane federatie, lui Leba vreo sase, ca nu-i de capul lui acolo. Te cunosc, stiu ca nu faci doua parale, ca n-ai minte si te mai si sucesti cum bate vantul de azi pe maine.
Nu-s Fane cum nu-s nici Gerula, si va mai zic ca n-o sa ma mir cand o sa sara in barca lui Fane unii care aici mor de grija Ligii.