LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 27 Oct 2010, 21:56

fan G E R U L A scrie:Mazilule,
Tu si cu Leba o sa fiti intre primii care o sa-i pupe mana lui Fane, da asa scarbos, cu povesti cat de oprimati ati fost voi in Liga. Tie iti dau cel mult trei luni din clipa in care face Fane federatie, lui Leba vreo sase, ca nu-i de capul lui acolo. Te cunosc, stiu ca nu faci doua parale, ca n-ai minte si te mai si sucesti cum bate vantul de azi pe maine.
Nu-s Fane cum nu-s nici Gerula, si va mai zic ca n-o sa ma mir cand o sa sara in barca lui Fane unii care aici mor de grija Ligii.
bre, pe mine ma gadila la coiu stang, si de Liga si de Fane, de Fanel paralel mai mult, intelegi, ca merg la concursuri, merg cand si cum am io chef, daca nu imi convine ceva la Liga io zic, nu tac ca fraeru de tine , intelegi? eu m-am contrazis si pe LRS pentru una alta, tu esti o gaina de 14 lei, nu esti nici Fane nici Gerula, ca alora nu le e frica sa isi dezvaluie numele si personalitatea, dar tu ... ma mir ca mai existi, intelectual nu faci fata la o discutie, adica trebuie vorbit porcos cu tine sa intram pe terenu tau, intelegi? ca din ultimele postari ai inceput sa ne arati cum nu te duce capu decat sa bagi atacuri la persoane gratuit, si bagi pe gura cam ce scoti pe fund, dar nu e bai... sper ca iti asumi riscu sa duci si in viata reala cat vrei sa demonstrezi ca duci pe forum!!! oricum io fac ce vreau si ma sucesc cand vreau, pe tine te constrange lasitatea si faptul ca esti marioneta altora, dar nu e bai, trebuie sa refuleze si frustratii pe undeva pe la colturi

:lol: :lol: :lol:

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 28 Oct 2010, 06:23

pai,fane federatie poate sa aduca si banii lui B.Gates ca tot credibilitatea si cinstea lui ramin acolo unde sint : ZERO ABSOLUT .Mai jos nu se poate !

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 01 Noi 2010, 22:36

apsalba scrie:. Federatia se va infiinta si va fi autorizata cel tarziu pana la sfarsitul lunii octombrie.
Pentru toti priceputii in ale federatiilor ii anunt ca deja au fost stabilite pistele de concurs si federatia va fi bugetata pentru inceput de FNPSR cu 2 miliarde de lei vechi.
E gata federatia?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 01 Noi 2010, 22:46

Tavi scrie:
apsalba scrie: Pentru toti priceputii in ale federatiilor ii anunt ca deja au fost stabilite pistele de concurs si federatia va fi bugetata pentru inceput de FNPSR cu 2 miliarde de lei vechi.
E gata federatia?
Nu !!!...
Deocamdata e doar... "bugetuita" ! :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 02 Noi 2010, 08:17

pentru ca se apropie o AG a LRS poate multi dintre cei ce nu participa si nu fac parte dintr-un club au cate o idee vizavi de aceste concursuri si le pot expune aici in ideea de a sti cum si cam ce se doreste si din partea potentialilor participanti ( cei care deja participa isi spun parerile in cadrul cluburilor si astfel cred ca ar trebui sa aiba posibilitatea si cei ce nu fac parte din cluburi sa spuna parerea lor )

...
asta pentru a ramane ON topic
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Noi 2010, 08:33

Ca unul ca nu participa in acest turneu,insa care este la curent cu unele aspecte din acesta,remarc un fapt care ii afecteaza doar pe unii dintre concurenti,indiferent ca sint in master sau open:locatia pistelor de concurs.Pentru unii,acestea sint la o distanta acceptabila,iar ,pentru altii la distanta mare si foarte mare.Pentru acestia din urma,efortul-exprimat in timp si bani-de a participa,respectiv antrena este mult mai mare decit pentru altii.Vad ca antrenamentele sint vitale.Daca nu apuci sa simti odata apa,cam tine de noroc si multa inspiratie sa punctezi un rezultat notabil.Ori toti care participa vor un loc in fata ,nu-i asa?

Poate ca la A.G. a-ti lua in considerare faptul ca si in vestul tarii sint piste foarte bune de concurs,cum ar fiTaut,Cincis,Surduc.
In mod cert Tautul poate fi o excelenta pista de biban,suficient de mare,cu structuri variate,cu acces facil chiar si pe vreme rea.Din cite am vazut ca s-a prins pe Minjesti ,este mult mai mult biban,precum si clean..
Surducul deasemenea,tine salau,stiuca(mai putina),si biban.
Cincisul nu-l cunosc dar stiu ca este un lac mare care tine salau..

Am zis si io o parere....fir intins la toata lumea.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 03 Noi 2010, 09:23

am crezut ca propui piste la egala distanta intre est si vest dupa cum incepuse mesajul tau dar pe urma ai dat o perversa ca pe Targu Ocna nea Gigi. :lol: :lol: de ce vrei sa chinui moldovenii pe drumuri lungi ? :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Noi 2010, 14:37

:lol: :lol: Mai greu de gasit piste in arcul Carpatic,nu?Eu ziceam de-o pista doua si prin vest ,ca nu ducem lipsa.Doar atit.Cel putin la open n-ar strica niste zonale,dar eu nu ma pricep prea bine la avantajele sau dezavantajele unui astfel de sistem.Am zis doar...Da lasa mai ,sa vedeti si voi cum e sa conduceti vreo 800de km si dupa aia sa dai la ultralight.Dar daca se va intimpla,propun o mica anestezie cu extract de pruna de doua ori intors,si nu ve-ti mai simti nimic(rau) :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 03 Noi 2010, 14:47

semlecangheorghe scrie::lol: :lol: Mai greu de gasit piste in arcul Carpatic,nu?Eu ziceam de-o pista doua si prin vest ,ca nu ducem lipsa.Doar atit.Cel putin la open n-ar strica niste zonale,dar eu nu ma pricep prea bine la avantajele sau dezavantajele unui astfel de sistem.Am zis doar...Da lasa mai ,sa vedeti si voi cum e sa conduceti vreo 800de km si dupa aia sa dai la ultralight.Dar daca se va intimpla,propun o mica anestezie cu extract de pruna de doua ori intors,si nu ve-ti mai simti nimic(rau) :lol: :lol: :lol:
O spui cu atat patos, incat ai zice ca ai facut-o tu si membrii cluburilor din Banat. :D
Am condus si noi destul Gheorghe, sa stii. Si extractele sunt bune, insa cu masura, taica, cu masura... :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 03 Noi 2010, 14:52

taica, cu masura...
da masura sa fie adecvata fiecaruia ... cana, oala, galeata :lol:
S'altare și bunăstare !

Scrie răspuns