LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 03 Mai 2011, 20:01

Nimeni nu trebuie sa ii ia apararea :daca veti indrazni sa luati atitudine veti deveni persona non grata ! Simplu ! Maurul si-a facut datoria!

Diaconita Petru
junior
junior

Mesaj de Diaconita Petru » 03 Mai 2011, 20:21

pai cam asa stau lucrurile :D ......avertisment .....alea alea....

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Mai 2011, 20:27

............Sa nu stie stinga ce face dreapta......asta-i cea mai buna strategie de a atrage simpatia publicului ,si deci,concursul lui....
.............Da clubul asta,daca pierde procesul ,cine plateste???Aaaaa,uitasem,e simplu,i se confisca bunurile:un birou de pal secondhand,un cuier cu doua brate ,o matura si un faras....Asta da lovitura...Oare unde am mai vazut faza?????? :roll: :roll:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 04 Mai 2011, 06:32

Inteleg frustrarea si disperarea unora. Pe www.agvpsr.ro au aparut materialele pentru congresul din noiembrie 2011. Unul din punctele de pe ordinea de zi este cooperarea LRS si APCR cu AGVPSR. :lol: :lol: :lol:
Cum sa mai colaboreze daca se desfiinteaza?

Ia uite ce frumos:

4. Îmbunătăţirea imaginii A.G.V.P.S. din România
...............................................................
4.5. Cooperarea, pe bază de protocol de strânsă colaborare, cu Asociaţia de Pescuit Crap din România şi cu Liga naţională de Spinning din România, în scopul organizării unor competiţii de înalt nivel în ţară şi pentru participarea, cu echipe competitive, la campionatele mondiale şi alte competiţii externe.

Deci LRS este folosita pe post de fard pentru groparul pescuitului sportiv din Romania.

http://www.agvps.ro/download/Materiale%20congres.doc - fila 77

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Mai 2011, 06:51

....Groparul poescuitului din Romania,esti tu ,pentru ca ti-ai bagat coada prin legi,stirnind furtuni,altfel,lucrurile s-ar fi stabilizat cit de cit.Dezbina si cucereste.Desigur,efectele colaterale ,nu te intereseaza.Nu te intereseaza decit satisfacerea ambitiilor proprii.
.....Nu vorbi despre desfiintarea L.R.S. ca fiind un fapt implinit,politicianule,....mai bine vezi-ti de ograda ta..
.....Ai scris pe site-ul oficial al fedratiei un fel de "geneza" a pescuitului in Romania,"geneza "dupa tine ,fireste,in care sugerai ideea ca A.J.V.P.S.,este un fel de monstru care doreste monopol asupra a tot ceea ce inseamna pescuit in Romania...Dar federatia ta cu ce este mai buna??Pina acum,pe linga A.J.V.P.S.,au existat si altii...Pe linga tine se pare ca nu poate respire nimic,pentru ca daca o face fara tine ,sari sa-l stringi de git..Eliminarea tuturor rivalilor versus impunerea prin competenta....desigur ai ales prima cale...pentru ca cea de-a doua nu-ti este la indemin pentru ca nu ai cu ce.Sau mai exact,cu cine.........
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 04 Mai 2011, 07:18

Priteni pescari, trebuie sa stiti, dar cred ca stiti la fel de bine ca si mine, ca clubul CETATE este nascut pe defuncta asociatie Apulum, cu fffffff membru...fondator. La umbra ei ataca fffff pe cine nu-l " intelege"...
Handi...mintal da chitante de 40 lei si elibereaza permise ANPA cu complicitatea ciracilor avizi de cascaval de la ANPA.
PUNCT.....

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 04 Mai 2011, 08:10

tare mi-e teama ca aparenta dezbinare din cadrul federatiei, este facuta cu buna stiinta. sau mai bine zis, se joaca la doua capete. sau ca sa fie in spiritul filmelor americane...unul e politistul rau si altii "e" politistul bun.
altfel mi-e greu sa cred ca cineva caruia i-au fost aruncate in circa tepele date de 3xF se poate reasocia cu respectivul si mi-e greu sa cred ca altii care au avut cunostinta despre activitatea apoteotica a lui fane se mai pot asocia cu el. doar daca... :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 04 Mai 2011, 08:18

cine ti-a spus virus nu a gresit , daca nu esti in stare sa faci ceva incerci sa distrugi ..
aduci in discutie WSB si chitante si bani si habar nuai
raspunde daca esti atat de corect
unde sunt chitantele mele de la 3 "concursuri" facute de tine cu federatia pe care ai ingropat-o?
...ai tupeu ? nu ai dat nici o chitanta ....poti sa recunosti ?
de scarba ta a murit bunul simt

iar postarile celor din echipa federatiei sunt jalnice
nu inteleg cum unii care s-au declarat cu principii si pretentii maipot continua sa ramana implicati in asa ceva

faza lui Diaconita cu "explicatii, avertismente " e de grupa pregatitoare pentru cresa de copii

ii rog pe cei ce stiu "istoria" de pe aici sa-si aduca aminte de ce apr a iesit din federatia lui popescu1
pentru nerespectarea hotararilor din ag
in primul rand
apoi pentru vesnicele procese de desfintari si infiintari care nici pana azi nu le-a terminat
iata ca astazi se adevereste de catre oameni din interiorul federatiei lui popescu2
ca din nou nu se respecta hotararile ag

nu ai inteles nici pana azi ca nu intra pescarii in aceasta federatie de scarba ta
vrei sa faci un bine pescuitului de competitie ? dispari
asta e tot ce poti face
vb de orgolii ? pai asta faci ...iti hranesti orgoliul cu procese de 2 lei
asta e pretul tau
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 04 Mai 2011, 10:59

Clateste-ti putin memoria. Cand ai iesit tu din federatie, nu eram eu presedinte. Si sa nu crezi ca pescuitul incepe si se termina cu LRS sau FNPSR. Ce nu pricepi tu (sau te faci ca nu pricepi) este ca asta-i drumul. Dar sunteti prea orgoliosi ca sa acceptati. Va asumati consecintele. Nu fac altceva decat sa apar interesele federatiei, chiar daca va trebui desfiintata LRS. Domnia si prostia se platesc. Aparatori ai pescuitului sportiv, care habar nu aveti cu se mananca performanta. Vedeti-va de lansetele voastre si pregatitiva de afiliere. Fie ca va place sau nu. Sa nu crezi ca va varsa cineva vreo lacrima daca va lasati de pescuit.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 04 Mai 2011, 11:39

apsalba scrie:...Aparatori ai pescuitului sportiv, care habar nu aveti cu se mananca performanta. Vedeti-va de lansetele voastre si pregatitiva de afiliere. Fie ca va place sau nu....
:shock:
...mentalitate clasica de dictator
...mai "onoare si curaj" , tu citesti ce scri ?
...in fata ta nimeni nu mai are valoare , cuvant...toti sunt nulitati ?
...este din ce in ce mai clar ca suferi de paranoia
apsalba scrie:... Domnia si prostia se platesc....
...aici ai dreptate si sper sa vina vremea, cat mai repede , cand vei plati cu varf si indesat.

Scrie răspuns