LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 03 Mai 2011, 15:15

Ionut the carp scrie:... Apropo, de unde vor fi sustinute cheltuielile de judecata impotriva LRS?
1.cotizatiile cluburilor din federatie luati de fraieri
2. eventualul bujet al fedreatiei de la stat care va ajunge de scobitori si hartie igienica Titan ca Zewa e scumpa
3. fonduri europene pe teme de educare a autoritatilor in materie de administrare a resurselor halieutice vii ....care vor fi cheltuite cu preponderenta pe pixuri brelocuri , sepci tematice ....plus stegulete cu clubul cetate alba....

dupa ce contul federatiei sleit de aberatii legislative se va citi in modul pt a da cu plus , machiavelli isi va lua suturile de rigoare in partea nordica si probabil ca la federatie va ajunge altcineva compatibil cu dialogul si pescuitul de competitie si neobsedat de permise de permise de permise de permise ......
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 03 Mai 2011, 15:26

El nu poate sa faca nimic si de aceea nu-i lasa nici pe altii ! Unde e purtatorul de cuvint al fed.popesciene ? Petrush ce spui de toate aceste realizari marete ?De extraordinarele intentii ? De concursurile care vor fi organizate de fed.pop. la anul la acelasi nivel ,daca nu si mai si,ca si cele organizate anul asta.Fiinta jalnica!

mihaip
utilizator constant
utilizator constant

LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

Mesaj de mihaip » 03 Mai 2011, 15:28

baietii, suntem in luna a 5-a a lui 2011. Eu zic ca "virgula" calendarul competitional al federatiei e cam in intarziere...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Mai 2011, 17:35

nucus scrie:El nu poate sa faca nimic si de aceea nu-i lasa nici pe altii ! Unde e purtatorul de cuvint al fed.popesciene ? Petrush ce spui de toate aceste realizari marete ?De extraordinarele intentii ? De concursurile care vor fi organizate de fed.pop. la anul la acelasi nivel ,daca nu si mai si,ca si cele organizate anul asta.Fiinta jalnica!
:lol: :lol: :lol:

Daca citeai web siteul federatiei, ai fi observat ca federatia nu este a lui X sau Y.
Exemple'
- sef comisie relatii internationale - Dan F. Secosan
- sef comisie antrenori - Harsan Dorel
- purtator de cuvant este propus (si cred ca va accepta) - Florentin Iuga.

Cat priveste realizarile, ele vor veni, in ciuda lamentarilor unor frustrati. Stau si ma intreb cum va va sta cu sapca in mana la usa federatiei.
Nu voi plangatorii de mila altuia, ci presedintilor de club, care acum se dau zmei pe ici, pe colo. Nu este cazul tuturor, ci al celor care au impresia ca de fapt conduc niste cluburi.
Constat ca anumite cluburi, contestatare la inceput ale federatiei au inteles inaintea cluburilor din LRS si au facut pasul normal: solicitarea aderarii la federatie. Lucru pe care o sa-l faca toate cluburile, care vor performanta sportiva si competitii oficiale.
O sa constatati asta dupa adunarea din 14 mai.

PS O puteti urmari in direct pe infopescar.tv (care sunteti abonati).

mihaip
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mihaip » 03 Mai 2011, 18:00

apsalba scrie:
nucus scrie:. Stau si ma intreb cum va va sta cu sapca in mana la usa federatiei.
donque, intelegeti? asta e pana la urma toata cufureala....

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Mai 2011, 19:39

apsalba scrie:
nucus scrie:El nu poate sa faca nimic si de aceea nu-i lasa nici pe altii ! Unde e purtatorul de cuvint al fed.popesciene ? Petrush ce spui de toate aceste realizari marete ?De extraordinarele intentii ? De concursurile care vor fi organizate de fed.pop. la anul la acelasi nivel ,daca nu si mai si,ca si cele organizate anul asta.Fiinta jalnica!
:lol: :lol: :lol:

Daca citeai web siteul federatiei, ai fi observat ca federatia nu este a lui X sau Y.
Exemple'
- sef comisie relatii internationale - Dan F. Secosan
- sef comisie antrenori - Harsan Dorel
- purtator de cuvant este propus (si cred ca va accepta) - Florentin Iuga.

Cat priveste realizarile, ele vor veni, in ciuda lamentarilor unor frustrati. Stau si ma intreb cum va va sta cu sapca in mana la usa federatiei.
Nu voi plangatorii de mila altuia, ci presedintilor de club, care acum se dau zmei pe ici, pe colo. Nu este cazul tuturor, ci al celor care au impresia ca de fapt conduc niste cluburi.
Constat ca anumite cluburi, contestatare la inceput ale federatiei au inteles inaintea cluburilor din LRS si au facut pasul normal: solicitarea aderarii la federatie. Lucru pe care o sa-l faca toate cluburile, care vor performanta sportiva si competitii oficiale.
O sa constatati asta dupa adunarea din 14 mai.

PS O puteti urmari in direct pe infopescar.tv (care sunteti abonati).

.......14 mai?????Parca mai avusera-ti una,nu demult,cind cu gurita ta cea aurita ai zis ,ca prezentati un calendar competitional.Calendar ioc.Ca si promisinuile lu domnu Boc.Alea cu revenirea la salariile de dinainte de marea ciuntire.
......Da zii asa ,dom Popescu,ai terminat de dat toate premiile??Si la crap,si la stationar??Ca de la locul 3la locul 10,e cale luuunga..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Diaconita Petru
junior
junior

Mesaj de Diaconita Petru » 03 Mai 2011, 19:40

sincer nu stiu ce sa-ti raspund,vad ca din discutia avuta nu s-a inteles nimic :oops: am sustinut ca pescarii adevarati de competitie nu sunt in curtea federatiei ca sa-i atragem a fost initiata acea invitatie pentru discutie......ce pana mea vrea clubul cetate nu mai stiu fiindca vad ca tot ce a incercat Vali Stratonov sa faca e umbrit de acest incident.Dupa turma de telefoane primite cred ca acest club trebuie sa dea socoteala pentru aceasta actiune fiindca nu se regaseste in strategia federatiei....daca acest club e membru fondator in federatie ar trebui sa cante in acelasi cor.....dar multi vad ca are alta partitura si canta pe....nas .....cred ca trebuie un sobor de preoti...ca eu nu mai inteleg nimic

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 03 Mai 2011, 19:49

Poi ,ce e greu de inteles - cinta cum ii comanda fane!

Diaconita Petru
junior
junior

Mesaj de Diaconita Petru » 03 Mai 2011, 19:54

nucus scrie:Poi ,ce e greu de inteles - cinta cum ii comanda fane!
si daca crezi ca-i comanda Fane cine il apara cand va da cu explicatia......care se pare ca e inevitabila

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 03 Mai 2011, 19:56

Nu mai arunca totul pe acel club inexistent !S-a ajuns exact unde trebuia sa se ajunga !

Scrie răspuns