LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
asa, asa! divide & impera, nu te lasa, marite filip..
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Era vorba de Machiavelli, dar nu conteaza. Nu conteaza nici ca tu esti personajul de bascalie din LRS. Odata si odata drumul tau in cariera de pescar sportiv va trece si prin Alba Iulia (asta daca vrei sa faci pescuit sportiv de performanta), desi rezultatele de pana acum nu te recomanda. O sa imortalizez evenimentul.Leba scrie:asa, asa! divide & impera, nu te lasa, marite filip..
vali stratonov scrie:
Invitatia trimisa de Federatie catre toate cluburile sportive si nu numai , tocmai asta dorea sa lamureasca ....pozitiile tuturor celor implicati in fenomenul competitonal Romanesc si creerea unui plan national de dezvoltare a acestui fenomen competitional alaturi de toti cei implicati pina acum ,cluburi sportive , ligile existente si chiar AGVPS.

Dai AJVPS in judecata si dupa aia il chemi la discutii

Fane , vezi ca judecatorii se autosesizeaza in cazurile grave ca a tau , s-ar putea sa ramai o vreme ascuns

Deci tii neaparat sa te faci de ras pana la capat, este? Cand pronunti tu cuvantul bascalie nu te ia cu lesin asa?apsalba scrie:Era vorba de Machiavelli, dar nu conteaza. Nu conteaza nici ca tu esti personajul de bascalie din LRS. Odata si odata drumul tau in cariera de pescar sportiv va trece si prin Alba Iulia (asta daca vrei sa faci pescuit sportiv de performanta), desi rezultatele de pana acum nu te recomanda. O sa imortalizez evenimentul.Leba scrie:asa, asa! divide & impera, nu te lasa, marite filip..

Da-i inainte cu tupeu, stimate coordonator de destine halieutice sau jalieutice...
p.s. Divide et impera a spus Filip macedonul, tatal lui Alexandru si citatul vizeaza tactica sa impotriva oraselor grecesti. Daca tot gugalesti, fa-o ca lumea, sa nu umpli de penibil, daca mai e loc de penibil la tine...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team

nea Fane, Machiavelli era nenea ala care a spus ca scopul scuza mijloacele.
Adica, pe intelesul matale, ai facut federatie sportiva cu scopul de a vinde de permise.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
ntztztTavi scrie:![]()
![]()
nea Fane, Machiavelli era nenea ala care a spus ca scopul scuza mijloacele.
Adica, pe intelesul matale, ai facut federatie sportiva cu scopul de a vinde de permise.
nik nu stii
machiavelli e ala care l-a dat in judecata pe papa , notificandu-l in prealabil ca functioneaza ilegal
de fapt nu l-a dat el in judecata ci secretara lui , lucretia de borgia , conform unui convocator scris in prealabil de clubul ,, una hirundo non facit ver'' de la apullum
evident in timp ce vroia sa desfiinteze papalitatea , machiavelli l-a invitat pe papa la niste discutii despre cum ar putea vinde niste favoruri bisericesti pe persoana fizica da musai cu CIS .....
orice asemenari cu personaje reale e pur intamplatoare
machiavelli n-a facut nicodata vreo populare si nici n-a organizat concursuri la stationar cu premii pe buletin ....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
-
- veteran
revin...
@Apsalba
in ce an?
In alta ordine de idei...
Cine sa organizeze concursurile? Cine sa caute piste de concurs? Cine sa faca calendarul competitional? Cine sa arbitreze?
Mitica, Georgica, Fanica... astia care suntem... am format cluburile pentru a ne fi mai usor... Poate Mitica si Georgica isi bagau picioarele si nu mai faceau nici un concurs si il lasau singur pe Fanica sa le faca pe toate... Desigur nu se putea... De aceea ne'am asociat in cluburi de pescuit... pentru a ne fi mai usor... Nu are sens sa te legi de ceva ce a existat si a pus bazele pescuitului de competitie inainte de federatie... Ar trebui conclucrat 1-2 ani, pana federatia isi pune la punct toate cele de trebuinta, sa'i sustina pe cei care chiar fac ceva pentru a dezvolta acest fenomen si dupa sa intre cu totii sub aceeasi umbrela. Degeaba avem acoperis cu Lindab si panouri solare daca fundatia e din chirpici... poate nu vad eu bine lucrurile... poate sunt prea 'fraier'... nu stiu... ar trebui gandit de 10 ori inainte si facut o data decat gandit o data si facut de 10 ori.
Numai bine si fir intins!
P.s. Am spus 'distractie' pentru ca stiu cum e sa te plimbi si sa pierzi timp si bani prin tribunale... Apropo, de unde vor fi sustinute cheltuielile de judecata impotriva LRS?
@Apsalba
S-a intrebat cineva de exemplu, ce a facut WBS cu banii incasati de la pescari pentru concursul de la Sarulesti daca premiile le-a oferit sponsorul?
in ce an?
In alta ordine de idei...
Cine sa organizeze concursurile? Cine sa caute piste de concurs? Cine sa faca calendarul competitional? Cine sa arbitreze?
Mitica, Georgica, Fanica... astia care suntem... am format cluburile pentru a ne fi mai usor... Poate Mitica si Georgica isi bagau picioarele si nu mai faceau nici un concurs si il lasau singur pe Fanica sa le faca pe toate... Desigur nu se putea... De aceea ne'am asociat in cluburi de pescuit... pentru a ne fi mai usor... Nu are sens sa te legi de ceva ce a existat si a pus bazele pescuitului de competitie inainte de federatie... Ar trebui conclucrat 1-2 ani, pana federatia isi pune la punct toate cele de trebuinta, sa'i sustina pe cei care chiar fac ceva pentru a dezvolta acest fenomen si dupa sa intre cu totii sub aceeasi umbrela. Degeaba avem acoperis cu Lindab si panouri solare daca fundatia e din chirpici... poate nu vad eu bine lucrurile... poate sunt prea 'fraier'... nu stiu... ar trebui gandit de 10 ori inainte si facut o data decat gandit o data si facut de 10 ori.
Numai bine si fir intins!
P.s. Am spus 'distractie' pentru ca stiu cum e sa te plimbi si sa pierzi timp si bani prin tribunale... Apropo, de unde vor fi sustinute cheltuielile de judecata impotriva LRS?
LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
ma bag si eu ca musca...Domnu' Popescu asta pare unul care ar fi vrut sa faca dreptul si nu i-a iesit....sau e cel putin jurist...
pe balta oare cand a fost ultima data?
Re: LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
la Doripesco ....mihaip scrie:...
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va