LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Bai scarba , nu mai insulta oamenii pe aiciapsalba scrie:Clateste-ti putin memoria. Cand ai iesit tu din federatie, nu eram eu presedinte. Si sa nu crezi ca pescuitul incepe si se termina cu LRS sau FNPSR. Ce nu pricepi tu (sau te faci ca nu pricepi) este ca asta-i drumul. Dar sunteti prea orgoliosi ca sa acceptati. Va asumati consecintele. Nu fac altceva decat sa apar interesele federatiei, chiar daca va trebui desfiintata LRS. Domnia si prostia se platesc. Aparatori ai pescuitului sportiv, care habar nu aveti cu se mananca performanta. Vedeti-va de lansetele voastre si pregatitiva de afiliere. Fie ca va place sau nu. Sa nu crezi ca va varsa cineva vreo lacrima daca va lasati de pescuit.

Ar trebui totusi sa se sesize aia care i-au dat voie sa faca federatie sportiva la un nebun de legat , asta o sa bage pe toti in procese , altceva nu stie !
Ai dreptate Gheorghe , celalalt handicapat Gerula ii mic copil fata de asta !
Adevarul e ca eu m-am convins de federatie inainte sa iasa apr-ul afara...ii rog pe cei ce stiu "istoria" de pe aici sa-si aduca aminte de ce apr a iesit din federatia lui popescu1
pentru nerespectarea hotararilor din ag
in primul rand
apoi pentru vesnicele procese de desfintari si infiintari care nici pana azi nu le-a terminat

Poate ca nu era Fane presedinte pe atunci (am imbatranit ,ma lasa memoria...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- semlecangheorghe
- veteran
apsalba scrie:Clateste-ti putin memoria. Cand ai iesit tu din federatie, nu eram eu presedinte. Si sa nu crezi ca pescuitul incepe si se termina cu LRS sau FNPSR. Ce nu pricepi tu (sau te faci ca nu pricepi) este ca asta-i drumul. Dar sunteti prea orgoliosi ca sa acceptati. Va asumati consecintele. Nu fac altceva decat sa apar interesele federatiei, chiar daca va trebui desfiintata LRS. Domnia si prostia se platesc. Aparatori ai pescuitului sportiv, care habar nu aveti cu se mananca performanta. Vedeti-va de lansetele voastre si pregatitiva de afiliere. Fie ca va place sau nu. Sa nu crezi ca va varsa cineva vreo lacrima daca va lasati de pescuit.
Desfiintata L.r.s.????Stii prea bine ca aceasta ,trebuia sa fie o hotarire irevocabila a unei instante,ori pina acolo trebuie sa treci numai de vreo trei grade de jurisdictie.Asta inseamna minim un an daca nu mai mult...Ori tu daca in timp de un an nu ai activitate competitionala,esti zero in fata celor de la f.i.p.s.-c.i.p.s.,care n-o sa dea pe tine nici un cartof degerat.De asta iti e frica .De asta ai apelat la superprieteni sa puneti tunurile pe asociatii pentru ca ,prin contrast,sa apareti voi ca solutia salvatoare.Daca erati cu adevarat solutia salvatoare a-ti fi demonstrat prin fapte,nu prin manipulari...Sinteti jalnici,si melcul are dreptate in privinta teatrului ieftin pe care-l jucati

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
...si pregatitiva de afiliere. Fie ca va place sau nu. Sa nu crezi ca va varsa cineva vreo lacrima daca va lasati de pescuit.[/quote]
cred ca ai vrut sa zici alifiere, ca tare am senzatia ca te ustura undeva.
lasand gluma la o parte...tu si cu clica, aveti macar bunul simt sa invatati sa scrieti corect romaneste. sau macar puneti un elev de clasa a patra sa va editeze posturile. pe astia ca voi v-as pune un an de zile sa faceti liniute si bastonase, inca un an sa scrieti dupa dictare si inca un an sa legati cirlige...abia dupa aia v-as mai lasa sa scrieti pe forumul asta. mai aveti si pretentia ca reprezentati o federatie...
cred ca ai vrut sa zici alifiere, ca tare am senzatia ca te ustura undeva.
lasand gluma la o parte...tu si cu clica, aveti macar bunul simt sa invatati sa scrieti corect romaneste. sau macar puneti un elev de clasa a patra sa va editeze posturile. pe astia ca voi v-as pune un an de zile sa faceti liniute si bastonase, inca un an sa scrieti dupa dictare si inca un an sa legati cirlige...abia dupa aia v-as mai lasa sa scrieti pe forumul asta. mai aveti si pretentia ca reprezentati o federatie...
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
- veteran
cred ca ai vrut sa zici alifiere, ca tare am senzatia ca te ustura undeva.melculbeat scrie:...si pregatitiva de afiliere. Fie ca va place sau nu. Sa nu crezi ca va varsa cineva vreo lacrima daca va lasati de pescuit.
lasand gluma la o parte...tu si cu clica, aveti macar bunul simt sa invatati sa scrieti corect romaneste. sau macar puneti un elev de clasa a patra sa va editeze posturile. pe astia ca voi v-as pune un an de zile sa faceti liniute si bastonase, inca un an sa scrieti dupa dictare si inca un an sa legati cirlige...abia dupa aia v-as mai lasa sa scrieti pe forumul asta. mai aveti si pretentia ca reprezentati o federatie...[/quote]
.......................................................................................................
Domnule academician "melcubeat" lasa-o mai usor cu lectiile de romana si de gramatica ca aici nu suntem la teza si nici la Academia Romana.
Clica este cea in care te invirti domnia ta si poate ai face mai bine sa iti vezi de lungul nasului si sa-ti masori putin cuvintele cind vorbesti despe oameni pe care nici nu-i cunosti , aici fac referire strict la persoana mea ....
In ceea ce privesc scenariile despre care vorbesti sunt la fel de puerile ca si cele pe care le-ai facut si la Valea Argovei anul trecut....

Inclin sa cred ca esti bolnav de scenarita colegu' ...

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
eu nu am vorbit despre oameni, ci despre ceea ce se vede...sau mai bine zis, despre ceea ce este scris negru pe alb. pe de alta parte, nu-mi amintesc sa te fi nominalizat in vreun fel, dar totusi te simti. reactia ta, nu ma face sa ma gindesc decit ca...in spatele reactiilor contradictorii la nivel de forum, sinteti solidari in ceea ce priveste scopul federatiei...adica desfiintarea ligilor. ce scop maret si nobil!
si sa stii ca am apreciat corectitudinea gramaticala din ultimul post.
si sa stii ca am apreciat corectitudinea gramaticala din ultimul post.

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid