discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
vali stratonov
- veteran

melculbeat scrie:eu nu am vorbit despre oameni, ci despre ceea ce se vede...sau mai bine zis, despre ceea ce este scris negru pe alb. pe de alta parte, nu-mi amintesc sa te fi nominalizat in vreun fel, dar totusi te simti. reactia ta, nu ma face sa ma gindesc decit ca...in spatele reactiilor contradictorii la nivel de forum, sinteti solidari in ceea ce priveste scopul federatiei...adica desfiintarea ligilor. ce scop maret si nobil!
si sa stii ca am apreciat corectitudinea gramaticala din ultimul post.

Colegu' mai citeste ce ai scris si poate intelegi si tu ce ai vrut sa scrii acolo.... "clica " se referea la altcineva decit la oameni?
In rest ai o intuitie si un fler de invidiat , ce rapid ti-ai dat TU seama care sunt intentiile mele ...bravo domnule "medium".Esti pe linga total ca de obicei.
Auzi , nu mai bine ti-ai evalua prestatiile competitionale

decit posturile mele ?.
Ai grija ca se anunta vint si la Periprava

ai grija sa nu repeti isprava de pe Gostile .
Fir intins si ai mai multa grija de ceea ce faci tu nu te bata grija de mine .

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
semlecangheorghe
- veteran

Alin Zamfi scrie:ii rog pe cei ce stiu "istoria" de pe aici sa-si aduca aminte de ce apr a iesit din federatia lui popescu1
pentru nerespectarea hotararilor din ag
in primul rand
apoi pentru vesnicele procese de desfintari si infiintari care nici pana azi nu le-a terminat
Adevarul e ca eu m-am convins de federatie inainte sa iasa apr-ul afara...

Impreuna cu alti colegi din Aiud .Nu chiar cu toti!A mai ramas unul ,care acum este perfect lamurit si el
Poate ca nu era Fane presedinte pe atunci (am imbatranit ,ma lasa memoria...

) ,dar oricum juca un rol important la masa federatiei ... Poate ca era Bele presedinte ,dar am asa o senzatie ca era doar marioneta

....Supertare punctat.Minciuna popesciana are piciaore scurte,scurte...

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
charly 33
- senior

,,nu-mi amintesc sa te fi nominalizat in vreun fel, dar totusi ,,
Nenea @melcu, cica ,,dar totusi,, in unele cartiere se numeste pleonasm

-
vali stratonov
- veteran

charly 33 scrie:,,nu-mi amintesc sa te fi nominalizat in vreun fel, dar totusi ,,

Hopa , doar nu a dat-o in gard cu gramatica si academicianul melcu'??
Mai sa fie , oare o fi gresit sau doar sa grabit??

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
ranga
- veteran

vali stratonov scrie:
Mai sa fie , oare o fi gresit sau doar sa grabit??

Sa grabit , sa grabit .
Bine ca nu e in fruntea vreunei federatii....

ajungea sa rada lumea de el ca nu stie sa scrie .

-
ranga
- veteran

mihaip scrie:baietii, suntem in luna a 5-a a lui 2011. Eu zic ca "virgula" calendarul competitional al federatiei e cam in intarziere...
Asa e , ai dreptate . Abia in 2011 se va putea vorbi despre asa ceva .

Uite ce zice prostul prostilor :
"
Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
de Gerula pe Aprilie 28th, 2011, 7:04 pm
Sigur ca ar fi bine sa se organizeze campionate incepand de anul asta, dar nu cred ca este obligatoriu, avand in vedere data la care au iesit actele.
Abia in 2011 Federatia este obligata legal sa organizeze competitiile statutare. "
-
melculbeat
- veteran

vali stratonov scrie:melculbeat scrie:eu nu am vorbit despre oameni, ci despre ceea ce se vede...sau mai bine zis, despre ceea ce este scris negru pe alb. pe de alta parte, nu-mi amintesc sa te fi nominalizat in vreun fel, dar totusi te simti. reactia ta, nu ma face sa ma gindesc decit ca...in spatele reactiilor contradictorii la nivel de forum, sinteti solidari in ceea ce priveste scopul federatiei...adica desfiintarea ligilor. ce scop maret si nobil!
si sa stii ca am apreciat corectitudinea gramaticala din ultimul post.

Colegu' mai citeste ce ai scris si poate intelegi si tu ce ai vrut sa scrii acolo.... "clica " se referea la altcineva decit la oameni?
In rest ai o intuitie si un fler de invidiat , ce rapid ti-ai dat TU seama care sunt intentiile mele ...bravo domnule "medium".Esti pe linga total ca de obicei.
Auzi , nu mai bine ti-ai evalua prestatiile competitionale

decit posturile mele ?.
Ai grija ca se anunta vint si la Periprava

ai grija sa nu repeti isprava de pe Gostile .
Fir intins si ai mai multa grija de ceea ce faci tu nu te bata grija de mine .

se pare ca asa cum federatia moare de grija ligilor si a.j.v.p.s.-ului, la fel si tu (ar trebui sa fii interesat de sportivii legitimati de federatie) duci grija prestatiilor mele competitionale. sincer, ma simt magulit! iti multumesc pentru prognoza, dar daca mi-ai zice si care vor fi cotele apelor dunarii in incinte, as aprecia si mai tare.
m-ai auzit sau citit ca as fi dat vina pe vreme pentru gherla de la gostilele? ti se pare ca m-am lamentat in vreun fel. pt mine e simplu, cit timp toata lumea a pescuit in aceleasi conditii si eu nu am prins...e greseala mea si mi-o asum

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
melculbeat
- veteran

charly 33 scrie:,,nu-mi amintesc sa te fi nominalizat in vreun fel, dar totusi ,,

mam grabit mam grabit dar totusi ai mare dreptate de aia imi place de tine. se pare ca ai facut si tu o pasiune pentru mine. atit de tare teai suparat ca team loat la misto pe alt topic. credeam ca e doar un forum si no sa pui la suflet dar totusi mam inselat. daca te-am suparat iartama.
hai repede o vinatoare de greseli

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid