LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Apr 2011, 18:26

Confirm cele spuse de vali si este o initiativa comuna. Notificare LRS se stie cine a facut-o si in ce scop.
Invitatiile la dialog vor fi facute oficial prin scrisoare cu confirmare de primire catre toate structurile inclusiv catre cele care se pare ca nu au inteles realitatea si incearca pe diferite cai sa o lalalie.
Cine intelege corect intentiile noastre, este binevenit. Cine nu, nu. Dar sa nu se astepte ca FRPS sa faca temenele la usa fiecaruia. Deocamdata decizia este aici si nu in alta parte.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Apr 2011, 18:29

Tavi , se face o confuzie pe undeva ...din cite stiu eu FRPS nu a notificat pe nimeni si nici nu se judeca cu nimeni ...cel putin eu nu am cunostinta de acest lucru.

Nu orice post sau vorba spusa de Fane pe net este atributul FRPS chiar daca la prima vedere asa pare ...
Presedintele FRPS, in secunda doi dupa ce obtine CIS-ul pentru FRPS anunta public ca el nu altcineva a cerut la judecatorie dizolvarea LRS pe motiv ca LRS nu are CIS.
Vicepresedintele FRPS spune ca Federatia nu are legatura cu actiunea asta si, dimpotriva, pregateste o discutie cu toata lumea.
Cine face o confuzie?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Apr 2011, 18:33

Notificarea este facuta de Asociatia Clubul sportiv Cetate Alba Iulia, prin presedinte D.V.D. Nu are legatura cu federatia. Este un simplu membru fondator, si persoana juridica de sine statatoare. LRS stie, dar tace. De ce?

PS Notificarea a fost facuta inainte ca FRPS sa dobandeasca personalitate juridica.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 14 Apr 2011, 18:34

d4md3od scrie:
vali stratonov scrie: ...
Nu orice post sau vorba spusa de Fane pe net este atributul FRPS chiar daca la prima vedere asa pare ...daca se va intimpla ca cineva din conducerea FRPS sa ia decizii singur sau va incerca sa le puna in aplicare o va face pe "barba lui"....
vali ... in cazul asta nu crezi ca ar fi mai OK sa si precizeze chestia asta (o semnatura sau ceva "vorbesc in numele meu nu al federatiei") ... adica totusi, el e marele presedinte si e destul de clar ce se intelege ...
Ar fi normal , dar nu pot eu de fiecare data sa stau "politist" la fiecare ce scrie sau cum scrie ....

Cel mai normal ar fi ca presedintele FRPS sa nu mai posteze pe net , ca nici Mircea Sandu nu face asa ceva... :oops: :oops:

Eu sper ca in cel mai scurt timp sa anuntam purtatorul de cuvint al FRPS care sa reprezinte oficial punctul de vedera al FRPS... restul care se vor exprima vor fi vorbe in vint. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Apr 2011, 18:36

Fane nu ne insulta inteligenta...
Notificarea o fi facut-o ilustrul club cetate dar tu cu manutza ta ai scris ca tu ai cerut dizolvarea LRS:
apsalba scrie: Va anunt oficial ca am solicitat Judecatoriei Buftea dizolvarea LRS, care, in urma unei notificari legale privind desfasurarea de activităti neautorizate, continua sa le faca cu incalcarea legii.
apropo Vali: domnul presedinte ne anunta OFICIAL
Stii bine ca nu am nimic cu tine, nici cu federatia, dar in acest moment aveti o mare problema de comunicare, ca sa nu zic mai multe.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 14 Apr 2011, 18:42

toteu scrie:Dupa ce a dat teapa la stationaristi a vrut sa faca pe Manjesti un concurs la rapitori...premii mari..taxa buna...ce s-a intamplat cu concursul organizat de nea Fane...s-a anulat :)) . Dovezile sunt chiar aici...concursul anuntat si apoi anulat.
Pai n-a fost in stare sa faca un concurs...dar un campionat national?
Si sa ne amintim ca cineva spunea pe forumul acesta ca nea Fane nu reprezinta APSALBA si sa termine cu postatu cu userul asta...dar el...e mai presus de orice...Adriane vezi de trb. ta...nu ne mai explica noua ce buna e federatia...ca nu ne intereseaza...Sa-ti dea Fane un post gras prin care o sa ajuti la dezvoltarea pescuitului sportiv la noi in tara...Poate antrenor federal la pescuit marin...:))
A zis si Vali acum cateva pagini ca Federatia nu sta intr-un individ iar asocierea acesteia cu o singura persoana este o greseala. Imi pare rau sa iti spun, dar tie chiar trebuie sa iti explice cineva ce buna e federatia. Imi pare rau sa iti spun asta :oops:
E o diferenta intre incuiat (care nu intelege), starea de negare a infiintarii Federatiei (ea Exista) si incalcarea propriilor principii (si nu ma refer la om cat la o alternativa viabila din punct de vedere competitional).
Daca tu si inca cativa aveti impresia ca un organism de o asemenea amploare se pune la punct batand din palem, pai scuza-ma, dar "infantil" e prea putin spus.

Despre mistourile la adresa mea, poti sa le faci pana te plictisesti. Nu ma deranjeaza :lol:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 14 Apr 2011, 18:44

Tavi scrie:Fane nu ne insulta inteligenta...
Notificarea o fi facut-o ilustrul club cetate dar tu cu manutza ta ai scris ca tu ai cerut dizolvarea LRS:
apsalba scrie: Va anunt oficial ca am solicitat Judecatoriei Buftea dizolvarea LRS, care, in urma unei notificari legale privind desfasurarea de activităti neautorizate, continua sa le faca cu incalcarea legii.
Tavi am vazut ce se scrie si cum se scrie ..... :oops: :oops: :oops:

Din analiza de text asa reiese , dar realitatea e alta.

Tot OFICIAL va transmit ca FRPS nu a facut acest demers .

Personal nu pot fi de acord cu asemenea mod de abordare a problemelor si nici colegii mei Ciprian Bolboaca sau Petru Diaconita.

Sper ca in cel mai scurt timp sa "reglam" si treaba cu comunicarea :wink: adica sa o intrerupem definitiv din topicurile de pe net. :oops:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Apr 2011, 01:48

vali stratonov scrie:
Tavi scrie:Fane nu ne insulta inteligenta...
Tavi am vazut ce se scrie si cum se scrie ..... :oops: :oops: :oops:

Din analiza de text asa reiese , dar realitatea e alta.

Tot OFICIAL va transmit ca FRPS nu a facut acest demers .

Personal nu pot fi de acord cu asemenea mod de abordare a problemelor si nici colegii mei Ciprian Bolboaca sau Petru Diaconita.

Sper ca in cel mai scurt timp sa "reglam" si treaba cu comunicarea :wink: adica sa o intrerupem definitiv din topicurile de pe net. :oops:
Presedintele zice, vicele deszice , ma latra si Gerulica pe la el prin cusca ca vrea sange !
Oferiti o imagine deplorabila . Popescu nu se abtine sa nu apara pe net desi a fost tras de maneca in nespe cazuri !
Acuma vreti sa nu apareti deloc , normal , va feriti de ochii incomozi pentru voi , probabil ii mai bine pentru voi sa mergeti pe burta !

Jalnic !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Apr 2011, 06:33

Sa revenim la LRS.
Am observat cu oarecare amuzament, ca pe site-ul oficial al Ligii, a aparut un Document al Consiliului director referitor la omologarea pistelor de competitii.
Lasand la o parte faptul ca acest atribut apartine federatiei sportive, prin comisia specializata de echipamente, materiale si baze sportive, am remarcat cu amuzament structura cheltuielilor generate de o etapa de concurs.
Una din liniile de buget este profitul cluburilor in valoare de 15% din buget.
Don presedinte LRS; cluburile sunt organizatii non guvernamentale, fara scop lucrativ si non profit. Sterge repede prostia aia, cat mai ai timp.
PS Inca iti mai faci iluzii cu organizarea de competitii? :lol: :lol: :lol:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 15 Apr 2011, 06:40

una zicem alta facem... nu ti se pare corect ca un club sa ramana cu ceva dupa organizarea unui concurs? adica oamenii in organizarea unei etape cheltuie benzina/motorina, mancare, nervi etc etc etc etc... federatia e sustinuta de bugetul de stat... eu zic sa rezolvati cat se poate de repede problema de comunicare...

decat sa aruncati cu noroi in stanga si in dreapta, unii in altii eu vad mai util o colaborare... adica cel putin anul asta lrs sa fie lasata sa isi desfasoare activitatea (loturile la campionatele mondiale sa fie trimise de federatie pe baza clasamentelor lrs si lrc de anul trecut)... atat timp cat federatia nu are decat hartii... care e scopul de a ne umfla in pene? doar de dragul de a ne fi umflat? nu este o abordare corecta a problemei... si daca se continua asa nu cred ca scopul federatiei a fost organizarea de competitii intr'un cadru legal, ci mai mult o razbunare si apararea unui orgoliu propriu...

Scrie răspuns