discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
semlecangheorghe
- veteran

razvan m. scrie:In timp ce noi am fost ocupati cu altele, musiu Popesco a mai pierdut un proces din cadrul cruciadelor sale judiciare, de data aceasta pentru anularea Ordinului MADR nr.15/20011.
http://noulportal.just.ro/InstantaDosar ... MDAxMzM3NQ**
Don Popesco, ai legatura !
Mah, lasati-l in pace.Ii ocupat omu,ce vreti??Am auzit ca umbla pe la diverse clinici de operatii estetice sa incheie contract de colaborare,ca a zis ca ,n-au ce cauta in competitii aia de au alura de "imigranti"....Poi nu trebe sa aiba federatia ditai clinica de operatii estetice??Pe linga tehnicieni,arbitrii,vestiare,piste,cipsuri,corp contabi,comisii si comisiute,si alte acareturi absolut ,da absolut necesare ,trebe si clinica,ca daca n-ai smailu,da om fericit ,degeaba "traiesti bine"...poi, nu.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
vali stratonov
- veteran

Nu vad nici un motiv de bucurie in aceasta speta, din contra ....
Normal era ca Federatia sa-si intre in drepturile prevazute de lege pe baza consensului cu cei implicati pina acum in competitiile din Romania nicidecum prin chemarea lor in instanta ....
Chiar daca nu Federatia a intreprins acest demers ci un club fondator al ei gustul amar tot ramine.
Personal nu ageerez astfel de proceduri, nu sunt solidar cu ele si chiar ma delimitez de ele.
Razboiul acesta nu aduce beneficii nimanui si nu poate produce decit haos si inversunare in fenomenul competional Romanesc.
Pacat , personal speram a lucrurile sa se intimple firesc , fara "razboaie" personale dar se pare ca nu va fi asa ,din pacate.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
anem
- veteran

vali stratonov scrie:Nu vad nici un motiv de bucurie in aceasta speta, din contra ....
Normal era ca Federatia sa-si intre in drepturile prevazute de lege pe baza consensului cu cei implicati pina acum in competitiile din Romania nicidecum prin chemarea lor in instanta ....
Chiar daca nu Federatia a intreprins acest demers ci un club fondator al ei gustul amar tot ramine.
Personal nu ageerez astfel de proceduri, nu sunt solidar cu ele si chiar ma delimitez de ele.
Razboiul acesta nu aduce beneficii nimanui si nu poate produce decit haos si inversunare in fenomenul competional Romanesc.
Pacat , personal speram a lucrurile sa se intimple firesc , fara "razboaie" personale dar se pare ca nu va fi asa ,din pacate.

vali ... un post de bun simt dar asta nu scuza ce a facut preaslavitul fane federatie, cu a lui federatie si clubul lui ... am folosit "a lui" federatie si club pentru ca daca nu era asa astfel de decizii nu se luau in functie de cum i se nazare unuia ...
trebuia sa te astepti la asa ceva din partea lu' Fane, ca doar toti am vazut de ce este in stare ...
ai mare grija la proverbul ala ... zi-mi cu cine umblii ca stiu cine esti ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
Leba
- veteran

-
Deci pe de o parte inviti cluburile la dialog si pe ailalta chemi Lrs in instanta?
Episodul asta va ramane in istoria pescuitului din Romania, fara doar si poate...
-
Nick
- veteran

Leba, o sa-ti raspunda ca nu el a dat Lrs in judecata, etc.........
Frumoasa premisa de discutii.........

-
vali stratonov
- veteran

d4md3od scrie:vali stratonov scrie:Nu vad nici un motiv de bucurie in aceasta speta, din contra ....

vali ... un post de bun simt dar asta nu scuza ce a facut preaslavitul fane federatie, cu a lui federatie si clubul lui ... am folosit "a lui" federatie si club pentru ca daca nu era asa astfel de decizii nu se luau in functie de cum i se nazare unuia ...
trebuia sa te astepti la asa ceva din partea lu' Fane, ca doar toti am vazut de ce este in stare ...
ai mare grija la proverbul ala ... zi-mi cu cine umblii ca stiu cine esti ...
Nu am interes sa scuz pe nimeni...am aflat despre acest fapt azi la fel ca si voi .... si am ramas masca.
Invitatia trimisa de Federatie catre toate cluburile sportive si nu numai , tocmai asta dorea sa lamureasca ....pozitiile tuturor celor implicati in fenomenul competitonal Romanesc si creerea unui plan national de dezvoltare a acestui fenomen competitional alaturi de toti cei implicati pina acum ,cluburi sportive , ligile existente si chiar AGVPS.
In acualul context cred ca demersul de-a ne intilnii cu toti cei implicati devine "usor" penibil desi acest lucru a fost stabilit si votat in comitetul executiv al FRPS.
Cred ca demersul initiat de Clubul Cetate Alba-Iulia va aduce mari prejudicii de imagine intregii Federatii si implicit oamenilor ce au dorit sa ajute la punerea pe roate a FRPS.
P.S. Am mai spus si ma repet , nu am intrat in structurile FRPS nici de dragul lui Popescu nici de dragul unor eventuale avantaje materiale ci de dragul fenomenului numit competitie ...nimic mai mult.
Dar cum totul are o limita sper sa nu se incerce depasirea ei ....
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
anem
- veteran

vali stratonov scrie:
Dar cum totul are o limita sper sa nu se incerce depasirea ei ....
Vali, limitele astea au fost depasite de mult dar cu aceasta ultima noutate sunt convins ca orice posibilitate (cat de mica) de a se mai rezolva problemele amiabil a picat ... asta este fane, nu ai de unde cere ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
ranga
- veteran

E ca si cum ai spune ca nu stiai cine e fanica .

Un cliseu cunoscut .

-
apsalba
- veteran

Invitatia catre cluburi ramane valabila si este mai necesara ca oricand. De asta trebuie sa fie constiente cluburile, nu corurile de bocitoare. Daca LRS este constituita si functioneaza legal, pe cine deranjaza?
Deduc din anumite postari ca n-ar cam fi in regula.
Daca federatia aduce ceva nou pe piata pescuitului sportiv este legalitatea, nu orice fel de surogate. Am atras atentia asupra acestui fapt demult. Din pacate s-a preferat altceva in locul unei cai normale si legale. Nu poate fi acuzat nimeni de nimic, atata timp cat toata lumea este de acord ca solutia pentru pescuitul sportiv este federatia. Cat despre rezolvarea amiabila a problemelor existente am constatat ca este pierdere de vreme, atata timp cat se prefera ilegalitatea contra legalitatii.