LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Nu. Intra pe www.radioul.roIndian Larry scrie:Coane fanica , ai dat cu sare pe polei si ai fugit ?
Sunt in direct.

-
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
.......Au fost voci care spuneau ca federatia nu-i a lui Popescu, cum nu-i Liga a lui Mustaescu.Si care mai ziceau ca nu poate face Fane ce vrea, ca sint ........"contramasuri",ca este cin sa-l traga de mineca.
........Brae,voi nu vedeti ca da cu oistea-n gard?Asta-i campeon la pierdut procese..
Acu se antreneaza pentru urmatorul..Da fiti blinzi cu el,ca daca rinjeste coltii ,Gerula nu-l mai lasa sa scrie la el pe site,s-atunci...cine-l mai baga in seama??
........Auzi acolo..."plata pe malul girlei"si "roata tiganului",ha,ha ,ha,mai bine platapemalulgirlei,decit la sfintu asteapta sau pastelecailor,sau calendelegrecesti..
........Si apoi d-le Popescu,vad cu deosebita placere ca vi se tot agata retina de W.S.B..,dar n-ar fi mai bine,sa priviti in propriul ochi ,si sa ne spuneti cum este cu contractul acela de sponsorizare de 100 000 de euro,l-ati avut la data anuntarii concursurilor de anul trecut ,organizate de ailalta mareata federatie??..
.........Si mai este aspectul numelor "mari"pe care le vehiculati ca potential "sprijin"pentru federatia popesciana.Unul am vazut ca deja s-a dezis de "metodele"domniei tale de" atragere "a cluburilor.Iar d-l Dorel Harsan,cind l-am intrebat direct daca pune umarul la fedratia ta ,alaturi de tine,a evitat un raspuns ferm ,direct ,afirmativ si a spus ca"daca se tine treaba"..."posibil".Asa ca mai lasa-ne cu minciunile tale ,si nu mai pune numele acelor oameni ca si cum ti-ar sta deja alaturi;eu cred ,pe baza exemplului mai sus mentionat,ca ai mers la bluf si cacealma,ca de obicei si de fapt esti campeonul de necontestat al proceselor pierdute...
.........Nu voi crede ca pescari de competitie ,ca cei mentionati de tine,iti stau neconditionat alaturi ,decit atinci cind voi vedea declaratiile lor directe in acest sens...In rest ,totul nu este decit un fissss popescu-gerulian
.........A, si as vrea sa-mi cer scuze lui Gerula,cred ca tu ai mai multa nevoie de pastilute decit el...pe linga tine al lui "ciudat comportament"este ......adiere de mai
.......Hai ,pa si astept cu interes un calendar competitional...

........Brae,voi nu vedeti ca da cu oistea-n gard?Asta-i campeon la pierdut procese..

........Auzi acolo..."plata pe malul girlei"si "roata tiganului",ha,ha ,ha,mai bine platapemalulgirlei,decit la sfintu asteapta sau pastelecailor,sau calendelegrecesti..
........Si apoi d-le Popescu,vad cu deosebita placere ca vi se tot agata retina de W.S.B..,dar n-ar fi mai bine,sa priviti in propriul ochi ,si sa ne spuneti cum este cu contractul acela de sponsorizare de 100 000 de euro,l-ati avut la data anuntarii concursurilor de anul trecut ,organizate de ailalta mareata federatie??..
.........Si mai este aspectul numelor "mari"pe care le vehiculati ca potential "sprijin"pentru federatia popesciana.Unul am vazut ca deja s-a dezis de "metodele"domniei tale de" atragere "a cluburilor.Iar d-l Dorel Harsan,cind l-am intrebat direct daca pune umarul la fedratia ta ,alaturi de tine,a evitat un raspuns ferm ,direct ,afirmativ si a spus ca"daca se tine treaba"..."posibil".Asa ca mai lasa-ne cu minciunile tale ,si nu mai pune numele acelor oameni ca si cum ti-ar sta deja alaturi;eu cred ,pe baza exemplului mai sus mentionat,ca ai mers la bluf si cacealma,ca de obicei si de fapt esti campeonul de necontestat al proceselor pierdute...
.........Nu voi crede ca pescari de competitie ,ca cei mentionati de tine,iti stau neconditionat alaturi ,decit atinci cind voi vedea declaratiile lor directe in acest sens...In rest ,totul nu este decit un fissss popescu-gerulian
.........A, si as vrea sa-mi cer scuze lui Gerula,cred ca tu ai mai multa nevoie de pastilute decit el...pe linga tine al lui "ciudat comportament"este ......adiere de mai

.......Hai ,pa si astept cu interes un calendar competitional...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
apsalba scrie:Pescarii ar trebui ei sa deschida ochii, nu altcineva.
In competitiile oficiale nu se dau premii. Sportivii sunt premiati de cluburi, daca sunt in stare sa o faca. Competitiile gen roata tiganului sa v-o scoateti din minte. Aici se face sport, nu braile!

...da, se vede ca se face treaba, dar din pacate doar din tastatura...io stiu ca pescuitul se face pe balta, afara in natura....se pare ca pt unii placerea de a iesi, respectiv de a organiza concursuri reale(nu imaginare), s-a risipit....acum vor doar sa si verse frustrarea de la tastatura si in sala de judjudecata...evident si acolo pierzand cu demnitate!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran
http://89.45.168.12/component/content/a ... artificial
"National",'A.j.v.p.s."???????Drace.....Dom capitan,ai mult da lucru p-aici.Chiar daca te ajuta aia cu sindromul Tourette..

"National",'A.j.v.p.s."???????Drace.....Dom capitan,ai mult da lucru p-aici.Chiar daca te ajuta aia cu sindromul Tourette..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Pe forumul privat LRS, il presidente se plânge că va trebui sa-si angajeze un avocat pentru reprezentare în instanță. Nu am acces la el, dar se pare ca si unii membri au inteles care este calea legala si mai scapa câte o informație. Oare avocatul lui peste nu poate reprezenta LRS gratis?
Dacă dinu se plange că nu a fost citată liga, să caute la sediul social, că acolo se citează persoanele juridice. Dacă nu, se va judeca în lipsa. Cât priveste sfaturile lui M. Vasilescu, ar trebui să le tină pentru el. Este in aceeași găleată cu campionatul național de muscă artificială.
Dacă dinu se plange că nu a fost citată liga, să caute la sediul social, că acolo se citează persoanele juridice. Dacă nu, se va judeca în lipsa. Cât priveste sfaturile lui M. Vasilescu, ar trebui să le tină pentru el. Este in aceeași găleată cu campionatul național de muscă artificială.
Tipic romanesc, ne doare mai mult ce se intampla in ograda vecinului in loc sa avem grija sa ne facem noi treaba.
Domnule Popescu, organizati dumneavoastra si cluburile care fac parte din Federatie competitiile pentru 2011, pentru care ati format aceasta organizatie.
Nu are nici o relevanta ce face Lrs, cei de la musca sau cei de la crap, ei isi fac ce si-au propus, dumneavoastra ramane sa faceti ce ati promis.
Cine va impiedica sa va organizati in acest moment, sunteti liber sa prezentati programul dumneavoastra competitional.
Domnule Popescu, organizati dumneavoastra si cluburile care fac parte din Federatie competitiile pentru 2011, pentru care ati format aceasta organizatie.
Nu are nici o relevanta ce face Lrs, cei de la musca sau cei de la crap, ei isi fac ce si-au propus, dumneavoastra ramane sa faceti ce ati promis.
Cine va impiedica sa va organizati in acest moment, sunteti liber sa prezentati programul dumneavoastra competitional.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Nick,Nick scrie:Tipic romanesc, ne doare mai mult ce se intampla in ograda vecinului in loc sa avem grija sa ne facem noi treaba.
Are relevantă ce face LRS, intrucat nu este autorizata pentru astfel de activitati. Statutul LRS este copiat dupa un statut de federatie, iar ea este asociatie. Am atras atentia asupra acestui aspect, cat si asupra faptului ca LRS nu este autorizata pentru astfel de activitati. Am facut public faptul ca FRPS nu isi externalizeaza dreptul de a organiza competitiile oficiale pe teritoriul Romaniei. Daca nu se vrea a se intelege acest lucru, se suporta consecintele. Invitatia din 14 mai are tocmai acest scop de a se prezenta cluburilor o situatie de fapt si a lua decizii in cunostiinta de cauza. Cred ca nu ni se interzice sa ne aparam un drept pe care legea ni-l confera. Nu am sesizat instanta decat datorita faptului ca LRS a inteles sa nu raspunda notificarii pe care a primit-o si careia Consiliul director al ligii nu a catadicsit sa raspunda. Ba mai mult s-a decis prin votul CD acest lucru. Daca domnii respectivi asa considera, suntem exonerati de orice banuiala ca avem ceva cu cineva. Nu facem altceva decat sa ne aparam un drept, nu sa facem vanatoare de vrajitoare. Ce este de neinteles este faptul ca toate cluburile sunt constiente de necesitatea coordonarii pescuitului de catre o federatie sportiva dar refuza sa faca un pas normal si firesc si anume sa se afilieze. Precizez ca alte cluburi, in special cele de crap, au facut deja acest pas.
Place sau nu cuiva acest lucru, este o decizie normala din partea cluburilor. Nu discutam decat cu ele, fiind singurele autorizate, nicidecum cu alte structuri care nu indeplinesc conditiile prevazute de lege pentru a se afilia federatiei. Daca decid sa ramana in actuala forma de asociere o fac pe riscul lor, noi facandu-ne datoria, fireasca de altfel, de a sesiza conditiile ilicite de organizare a competitiilor sportive. Nu cred ca putem fi acuzati de rea intentie. Si ca o concluzie finala, demersul de intrare in normalitate si legalitate este de acum atributul cluburilor, nu al federatiei.
PS Mi se parea firesc ca discutiile provocate de aceasta notificare sa fie discutate de adunarea generala, nu de un consiliu director care nu are atributii privind modificarea actelor constitutive si statutelor. Daca domnii care conduc liga considera AG o formalitate, e treaba lor. Ma si mir de ce cluburile nu cer ele convocarea adunarii generale, intrucat este in joc soarta acestei asociatii. Cine va da socoteala daca LRS va fi dizolvata?