LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Apr 2011, 07:30

Ionut,
Am prezentat de atatea ori cerintele pentru a putea desfasura legal competitiile de pescuit sportiv de m-am plictisit. Ce nu se intelege (si eu cred ca ne se vrea sa se inteleaga) este faptul ca aceste competitii desfasurate sub diferite flamuri nu au valoare de clasificare sportiva. Nu exista sportivi legitimati, nu exista tehnicieni, nu exista antrenori si instructori sportivi, nu exista programe de pregatire a sportivilor pentru participarea la competitii oficiale, nu exista legitimatii sportive si evidenta lor precum si evidenta transferuruilor.
Pentru a putea exista dialog real si aplicat la subiect, partenerii trebuie sa fie de acelsi rang, in cazul de fata sa fie structuri sportive legal constituite. Ori singura discutie posibila este intre federatie si cluburi, ca structuri sportive legal constituite. Ce nu se pricepe (si o iau ca un fel de solidaritate prost inteleasa) este faptul ca o structura este constituita conform unei hotarari a unei adunari generale, care este abilitata si cu dizolvarea ei, atunci cand, in conditiile legii, scopul pentru care a fost constituita nu mai poate fi realizat. Ori sub acest aspect LRS a incetat sa mai existe.
Daca tu iti inchipui ca nu am avut discutii pe aceasta tema cu toți presedintii de cluburi, te inseli. Au fost nenumarate si cred eu la subiect, prezentand tot timpul stadiul de evolutie al infiintarii federatiei si obiectivele pe care ni le-am propus. Interesanta a fost parerea lui Stefan Dinu, cu care am avut o discutie pe aceasta tema si care a avut un punct de vedere de copil cretin; venim numai daca punem noi presedintele. Cu asemenea indivizi care cred ca pescuitul sportiv se reduce la persoana lor, nu ai ce sa discuti. A pune conditii dintr-o pozitie care este incompatibila cu afilierea la federatie (LRS neputand sa se afilieze nefiind structura autorizata) denota faptul ca emitentul nu stie ce vorbeste.
Logic judecand ( si aceasta propunere a fost discutata la sedinta LRS de la Brasov ) ar fi fost daca toate cluburile de spinnig ar fi acceptat invitatia noastra sa devna membri fondatori si atunci conducerea federatiei se stabilea, cum era firesc si legal, prin votul adunarii generale. Din pacate s-a decis ca toate cluburile (influentate gresit de o parte a reprezentantilor lor) sa astepte infiintarea federatiei, afilierea internationala si dupa aceea, ca o mare favoare facuta federatiei, sa vina ei, marii pescari sportivi, sa dea consistenta federatiei. Lipsa de informatie in domeniu si in final prostia unora, au prevalat in fata singurei evidente si anume ca federatia sportiva este singura soltie in rezolvarea problemelor pescuitului sportiv din Romania. Ce nu s-a inteles, desi in repetate randuri am subliniat acest lucru, este faptul ca prin infiintarea ei, si potrivit legii si statutului CIPS/FIPS, federatia este de drept reprezentanta Romaniei la CIPS, intrucat Romania este in fapt membru al CIPS, iar reprezentantul ei este cel care legea il stabileste. Asa ca pentru sceptici, pentru noi nu este necesar sa ne afiliem la CIPS, ci sa notificam CIPS (cu avizul ministerului) cum ca Romania si-a schimbat reprezentantul oficial. Acest lucru l-a aflat si AGVPSR marti, cand alarmati de agitatia creata prin infiintarea federatiei, ca ei nu au calitatea de reprezentant al Romaniei la federatiile sportive internationale.
Asa ca singura cale de urmat este cea propusa de noi si anume solicitarile de afiliere ale cluburilor pentru a putea sa participe in sfarsit la competitiile oficiale ale Romaniei si a putea fi selectionati sportivii pentru loturile reprezentative.
Luni vom publica modalitatile de selectionare a sportivilor pentru loturile nationale si cine are dreptul de a participa la selectie precum si conditiile pe care participantii trebuie sa le indeplineasca.
Este ultima mea postare pe acest subict. Sper ca am fost suficient de explicit si ca s-au tras concluziile corecte.

toteu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de toteu » 15 Apr 2011, 08:01

apsalba scrie: Este ultima mea postare pe acest subict. Sper ca am fost suficient de explicit si ca s-au tras concluziile corecte.
Doamne ajuta.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 15 Apr 2011, 08:40

toteu as vrea sa te intreb asa ca de la membru LRS la membru LRS(cred ca esti) ai inteles ceva din ce se discuta aici? - eliminand tonul arogant a lu Apsalba...
Si daca da, cam ce ai inteles tu?
:lol: :lol: :lol:

toteu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de toteu » 15 Apr 2011, 09:17

Ca de la anul cine vrea concursuri oficiale se duce la Federatie. Astia mici ca mine, care nu au timpul sa fie de profesie pescar, nu au antrenor ,sunt vai de ei o sa stea pe margine....Poate vreun concurs amical....Vreo Cupa Moldovei...s-o gasi ceva si pentru pleava :).

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 15 Apr 2011, 09:34

toteu scrie:Ca de la anul cine vrea concursuri oficiale se duce la Federatie. Astia mici ca mine, care nu au timpul sa fie de profesie pescar, nu au antrenor ,sunt vai de ei o sa stea pe margine....Poate vreun concurs amical....Vreo Cupa Moldovei...s-o gasi ceva si pentru pleava :).
Ma declar Mourinho al spinningului, astept oferte de la cluburile Federatiei , cine vrea a sti cum se manuie jigu, tristaru, vobleru si nu in ultimul rand rotativa sa apeleze la mine

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 15 Apr 2011, 09:39

pikeman scrie: Ma declar Mourinho al spinningului, astept oferte de la cluburile Federatiei , cine vrea a sti cum se manuie jigu, tristaru, vobleru si nu in ultimul rand rotativa sa apeleze la mine

Du-te bah la Avrig...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Apr 2011, 09:50

apsalba scrie:Ionut,
Am prezentat de atatea ori cerintele pentru a putea desfasura legal competitiile de pescuit sportiv de m-am plictisit. Ce nu se intelege (si eu cred ca ne se vrea sa se inteleaga) este faptul ca aceste competitii desfasurate sub diferite flamuri nu au valoare de clasificare sportiva. Nu exista sportivi legitimati, nu exista tehnicieni, nu exista antrenori si instructori sportivi, nu exista programe de pregatire a sportivilor pentru participarea la competitii oficiale, nu exista legitimatii sportive si evidenta lor precum si evidenta transferuruilor.
Pentru a putea exista dialog real si aplicat la subiect, partenerii trebuie sa fie de acelsi rang, in cazul de fata sa fie structuri sportive legal constituite. Ori singura discutie posibila este intre federatie si cluburi, ca structuri sportive legal constituite. Ce nu se pricepe (si o iau ca un fel de solidaritate prost inteleasa) este faptul ca o structura este constituita conform unei hotarari a unei adunari generale, care este abilitata si cu dizolvarea ei, atunci cand, in conditiile legii, scopul pentru care a fost constituita nu mai poate fi realizat. Ori sub acest aspect LRS a incetat sa mai existe.
Daca tu iti inchipui ca nu am avut discutii pe aceasta tema cu toți presedintii de cluburi, te inseli. Au fost nenumarate si cred eu la subiect, prezentand tot timpul stadiul de evolutie al infiintarii federatiei si obiectivele pe care ni le-am propus. Interesanta a fost parerea lui Stefan Dinu, cu care am avut o discutie pe aceasta tema si care a avut un punct de vedere de copil cretin; venim numai daca punem noi presedintele. Cu asemenea indivizi care cred ca pescuitul sportiv se reduce la persoana lor, nu ai ce sa discuti. A pune conditii dintr-o pozitie care este incompatibila cu afilierea la federatie (LRS neputand sa se afilieze nefiind structura autorizata) denota faptul ca emitentul nu stie ce vorbeste.
Logic judecand ( si aceasta propunere a fost discutata la sedinta LRS de la Brasov ) ar fi fost daca toate cluburile de spinnig ar fi acceptat invitatia noastra sa devna membri fondatori si atunci conducerea federatiei se stabilea, cum era firesc si legal, prin votul adunarii generale. Din pacate s-a decis ca toate cluburile (influentate gresit de o parte a reprezentantilor lor) sa astepte infiintarea federatiei, afilierea internationala si dupa aceea, ca o mare favoare facuta federatiei, sa vina ei, marii pescari sportivi, sa dea consistenta federatiei. Lipsa de informatie in domeniu si in final prostia unora, au prevalat in fata singurei evidente si anume ca federatia sportiva este singura soltie in rezolvarea problemelor pescuitului sportiv din Romania. Ce nu s-a inteles, desi in repetate randuri am subliniat acest lucru, este faptul ca prin infiintarea ei, si potrivit legii si statutului CIPS/FIPS, federatia este de drept reprezentanta Romaniei la CIPS, intrucat Romania este in fapt membru al CIPS, iar reprezentantul ei este cel care legea il stabileste. Asa ca pentru sceptici, pentru noi nu este necesar sa ne afiliem la CIPS, ci sa notificam CIPS (cu avizul ministerului) cum ca Romania si-a schimbat reprezentantul oficial. Acest lucru l-a aflat si AGVPSR marti, cand alarmati de agitatia creata prin infiintarea federatiei, ca ei nu au calitatea de reprezentant al Romaniei la federatiile sportive internationale.
Asa ca singura cale de urmat este cea propusa de noi si anume solicitarile de afiliere ale cluburilor pentru a putea sa participe in sfarsit la competitiile oficiale ale Romaniei si a putea fi selectionati sportivii pentru loturile reprezentative.
Luni vom publica modalitatile de selectionare a sportivilor pentru loturile nationale si cine are dreptul de a participa la selectie precum si conditiile pe care participantii trebuie sa le indeplineasca.
Este ultima mea postare pe acest subict. Sper ca am fost suficient de explicit si ca s-au tras concluziile corecte.
Pe mine postarile lungi ma plictisesc, asa ca am micsorat-o ca sa para mai la obiect.... :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Apr 2011, 11:15

apsalba scrie:Ionut,
Am prezentat de atatea ori cerintele pentru a putea desfasura legal competitiile de pescuit sportiv de m-am plictisit. Ce nu se intelege (si eu cred ca ne se vrea sa se inteleaga) este faptul ca aceste competitii desfasurate sub diferite flamuri nu au valoare de clasificare sportiva. Nu exista sportivi legitimati, nu exista tehnicieni, nu exista antrenori si instructori sportivi, nu exista programe de pregatire a sportivilor pentru participarea la competitii oficiale, nu exista legitimatii sportive si evidenta lor precum si evidenta transferuruilor. .
Ii o interpretare de-a ta , dovada a suferintei care o tranversezi . Nu exista chestii din astea niciunde , decat in mintea ta ! Acum 4 ani , cand aia de la Crap voiau sa intre pe la ANS , argumentu era bun , acuma in contra ta nu mai este ! Esti jalnic , da rau de tot !

Stii cu ce seamana izbitor federatia ta , uite cu asta

http://www.youtube.com/watch?v=ksnwIUyspps

Oricum , tu nu voiai deloc competitii acum 4 ani , voia toate permisele , acuma vrei competitiile dintr-o data si dupa aia tot la permise vrei sa ajungi ! Esti un vulgar hot , nimic mai mult !

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 28 Apr 2011, 10:39

In timp ce noi am fost ocupati cu altele, musiu Popesco a mai pierdut un proces din cadrul cruciadelor sale judiciare, de data aceasta pentru anularea Ordinului MADR nr.15/20011. :lol:

http://noulportal.just.ro/InstantaDosar ... MDAxMzM3NQ**

Don Popesco, ai legatura !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 28 Apr 2011, 11:02

cred ca o nu o sa primesti nici un raspuns de la dom'presedinte ca nu il mai lasa colegii ... dupa ce s-a facut de rahat de n ori pe toate forumurile posibile s-a ajuns la concluzia ca mai bine tace decat sa vorbeasca prostii si sa o dea din bara in bara ... :lol: :lol: :lol:

ps : ca nici dragomir nu e prezent pe forumurile de fotbal s-a zis ... asa ca nu se cade ca fane sa scrie pe forumuri ... :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns