LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
toteu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de toteu » 14 Apr 2011, 17:50

Dupa ce a dat teapa la stationaristi a vrut sa faca pe Manjesti un concurs la rapitori...premii mari..taxa buna...ce s-a intamplat cu concursul organizat de nea Fane...s-a anulat :)) . Dovezile sunt chiar aici...concursul anuntat si apoi anulat.
Pai n-a fost in stare sa faca un concurs...dar un campionat national?
Si sa ne amintim ca cineva spunea pe forumul acesta ca nea Fane nu reprezinta APSALBA si sa termine cu postatu cu userul asta...dar el...e mai presus de orice...Adriane vezi de trb. ta...nu ne mai explica noua ce buna e federatia...ca nu ne intereseaza...Sa-ti dea Fane un post gras prin care o sa ajuti la dezvoltarea pescuitului sportiv la noi in tara...Poate antrenor federal la pescuit marin...:))

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Apr 2011, 17:56

Ionut the carp scrie:pe cand afilierea la organismele internationale? doar atunci poti spune ca lrs a murit...

La data obtinerii cis... era desfasurata vreo etapa?

Pe cand un calendar competitional?
LRS este afiliata la CIPS? Nu te pronunta la ce nu te pricepi. FRPS s-a infiintat cu avizul ANST in 4 martie 2011, cu mult inaintea primei etape amicale a LRS (care stii bine ca nu are CIS).
PS As putea afirma, fara sa gresesc, ca FRPS este afliata la CIPS. Cum? Te las sa ghicesti de trei ori. :lol: :lol: :lol: Cand voi avea documentul oficial o sa-l postez pe site-ul federatiei. Nu mai dureaza mult pana il obtinem.

totoleu, stationaristii si-au primit premiile; scrie pe forumul lor.

toteu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de toteu » 14 Apr 2011, 17:59

Dupa 6 luni....cum era si normal..si cu concursul de rapitor?
Era greu de organizat sau ?

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 14 Apr 2011, 17:59

apsalba scrie: PS As putea afirma, fara sa gresesc, ca FRPS este afliata la CIPS. Cum? te las sa ghicesti de trei ori. :lol: :lol: :lol:

nu ghicesc ca nu merg pe ghicite.. vreau o dovada clara... cu asemenea atitudine nu poti face multe... poate daca ne vom intalni la vreun concurs organizat de federatie vom sta de vorba si poate imi voi schimba parerea... in alta ordine de idei: cand apare calendarul competitional al federatiei?

toteu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de toteu » 14 Apr 2011, 18:03

Ionut a intrebat :La data obtinerii cis... era desfasurata vreo etapa?
Deci nu a afirmat ca nu a aveti CIS ...( Ionut pui intrebari foarte dificil de inteles ).
Ati organizat vreo etapa vreun concurs ceva ? Sportivi aveti destui in cluburile care au constuit Federatia...Nu?

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 14 Apr 2011, 18:05

fane ... totusi nu as intra prea adanc pe teritoriul ilegalitatii pentru ca s-ar putea sa gasesti in propria ograda o gramada de ... "chestii" ... :oops:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 14 Apr 2011, 18:05

Tavi scrie:auzi nea Fane, am si io o curiozitate
Eu am inteles ca scopul Federatiei este organizarea de concursuri, nu?
Oare de ce noua federatie nu-si foloseste timpul si banii pentru asta? organizarea unui campionat mai bun ca cel organizat de LRS
pentru ca evident sportivii si cluburile vor veni cu drag la concursuri mai bine organizate, cu premii mai mari, cu arbitraj corect, cu pesti, cu regulamente mai bune etc, etc
LRS va ramane fara obiectul muncii si va disparea pur si simplu din peisaj fara sa mai cheltui bani si timp prin procese.
Inteleg ca ti-s dragi ca sarea-n ochi, dar e suficient ca noua federatie sa-si faca treaba ca LRS sa dispara...
Imi scapa logica acestui proces si cheltuirea banilor federatiei pe asa ceva.
Tavi , se face o confuzie pe undeva ...din cite stiu eu FRPS nu a notificat pe nimeni si nici nu se judeca cu nimeni ...cel putin eu nu am cunostinta de acest lucru. :oops: :oops:

Nu orice post sau vorba spusa de Fane pe net este atributul FRPS chiar daca la prima vedere asa pare ...daca se va intimpla ca cineva din conducerea FRPS sa ia decizii singur sau va incerca sa le puna in aplicare o va face pe "barba lui"....

Din contra intr-un viitor apropiat FRPS pregateste o invitatie la dialog social cu toate cluburile sportive , MTS ,AGVPS si chiar cu structuri inca neconstituite legal (asoc. fed. de musca) pe problemele pescuitului de competitie din RO.

Sper ca impreuna sa gasim o solutie care sa multumeasca pe toata lumea au macar o mare majoritate dintre cei implicati activi in fenomenul competitional....

@attilaf...

Domnule coleg nu doresc sa demonstrez nimanui nimic , ci sa incerc sa ajut cu ceea ce pot ca fenomenul competitional pe ramura de pescuit sa se dezvolte ....nimic altceva te sigur. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 14 Apr 2011, 18:09

vali stratonov scrie:
Nu orice post sau vorba spusa de Fane pe net este atributul FRPS chiar daca la prima vedere asa pare ...daca se va intimpla ca cineva din conducerea FRPS sa ia decizii singur sau va incerca sa le puna in aplicare o va face pe "barba lui"....

Din contra intr-un viitor apropiat FRPS pregateste o invitatie la dialog social cu toate cluburile sportive , MTS ,AGVPS si chiar cu structuri inca neconstituite legal (asoc. fed. de musca) pe problemele pescuitului de competitie din RO.

Sper ca impreuna sa gasim o solutie care sa multumeasca pe toata lumea au macar o mare majoritate dintre cei implicati activi in fenomenul competitional....

parca suna un pic altfel fata de ce spune popescu...

p.s. sper si eu sa fie numai zahar si sirop...

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 14 Apr 2011, 18:09

vali stratonov scrie: ...
vali ... in cazul asta nu crezi ca ar fi mai OK sa si precizeze chestia asta (o semnatura sau ceva "vorbesc in numele meu nu al federatiei") ... adica totusi, el e marele presedinte si e destul de clar ce se intelege ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Apr 2011, 18:20

Ionut the carp scrie:
apsalba scrie: PS As putea afirma, fara sa gresesc, ca FRPS este afliata la CIPS. Cum? te las sa ghicesti de trei ori. :lol: :lol: :lol:

nu ghicesc ca nu merg pe ghicite.. vreau o dovada clara... cu asemenea atitudine nu poti face multe... poate daca ne vom intalni la vreun concurs organizat de federatie vom sta de vorba si poate imi voi schimba parerea... in alta ordine de idei: cand apare calendarul competitional al federatiei?
Probabil ca anul asta nu, intrucat formalitatile de intrare in legalitate ale cluburilor vor dura mult. Ma refer la cele care vor ca sportivii lor sa participe la competitii oficiale. Concret; cerere de afiliere provizorie, modificare statute, legitimarea sportivilor, incheierea contractelor sportive, etc.
De aceea am desemnat cativa pescari cu experienta sa se orienteze asupra selectarii unor loturi de sportivi care sa reprezinte Romana la Campionatele din Italia. De exemplu pentru spinnig vor trebui deplasate trei loturi de sportivi (doi in barca, bass si de pe mal). Eu ma ocup cu atragerea fondurilor pentru deplasari, intrucat sportivii trebuie sa arate a sportivi seriosi, nu a imigranti. De loturi se vor ocupa, Maty, Tata Nitu, Valentin Stratonov, d.na Veronica Ispas, Dorel Harsan, Nicu Popovici s.a.
Nu e treaba mea.
Inca odata va iterez faptul ca federatia este o realitate evidenta si ca orice alta deviere a discutiei spre derizoriu este contraproductiva si denota infantilism din partea celor care o fac.

Scrie răspuns