LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Apr 2011, 13:55

Un neica nimeni?
Va anunt oficial ca am solicitat Judecatoriei Buftea dizolvarea LRS, care, in urma unei notificari legale privind desfasurarea de activităti neautorizate, continua sa le faca cu incalcarea legii.
Avocat Mihuță: temeiul de drept este art. 56, lit. e. din OG 26/2000. Vezi ca o sa cer prin Ordonanta presedentiala si interzicerea organizorii acestora pana la ramanerea definitiva a sentintei privind dizolvarea. Succesuri.

Daca considerati ca aveti dreptul, nu aveti de ce sa va temeti. Corect? Puteti sa cereti si daune. :lol: :lol: :lol:
mo toteu, ai ocazia sa vezi cine este adevaratul infractor. :D

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 14 Apr 2011, 14:09

fane ... inca nu te-ai saturat de cata lume te-a scuipat ... dintr-un motiv sau altul te tot intorci ca mai vrei ...

anunta oficial pe cine vrei de ce vrei dar mai lasa-ne odata cu toate grozaviile tale ... oricum nimeni nu te vrea si oamenii care au vazut ce ai facut pana acum pentru pescuitul romanesc fug de tine ca de drac ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Apr 2011, 14:58

Asta e. Ramane de vazut cine are dreptate. De ce va e frica?

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 14 Apr 2011, 15:03

fane ... mie nu imi este frica de nimic, nu am participat niciodata la vreo competite si nici nu ma vei vedea acolo ...

ideea e ca sunt satul de minciunile tale, de jigodismul tau, de hotiile tale si de prostitul oamenilor ...

in putinul timp in care ajung in tara sa pescuiesc imi doresc sa gasesc aceleasi ape pe care le gasesc aici, curate si sa ai si ce prinde in ele ... la noi insa e fix invers, plin de peturi si gunoaie, plin de gunoaie umane pe maluri si pesti in apa mai deloc pentru ca sunt toti in pungile de nylon ale pescarilor ... unde sunt controalele?

asta imi doresc si de asta imi este frica, sa nu gasesc si mai multa mizerie cand ma intorc si tu in continuare sa trambitezi pe forumuri ca faci si dregi cand de fapt arunci in paragina si mai rau ...

nici macar nu stiu de ce ma chinui sa iti scriu pentru ca oricum citesti ce vrei si la grosimea obrazului tau oricum nu te vei simti ... :arrow: :arrow: :arrow: (astea pe post de injuraturi)

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Apr 2011, 15:25

auzi nea Fane, am si io o curiozitate
Eu am inteles ca scopul Federatiei este organizarea de concursuri, nu?
Oare de ce noua federatie nu-si foloseste timpul si banii pentru asta? organizarea unui campionat mai bun ca cel organizat de LRS
pentru ca evident sportivii si cluburile vor veni cu drag la concursuri mai bine organizate, cu premii mai mari, cu arbitraj corect, cu pesti, cu regulamente mai bune etc, etc
LRS va ramane fara obiectul muncii si va disparea pur si simplu din peisaj fara sa mai cheltui bani si timp prin procese.
Inteleg ca ti-s dragi ca sarea-n ochi, dar e suficient ca noua federatie sa-si faca treaba ca LRS sa dispara...
Imi scapa logica acestui proces si cheltuirea banilor federatiei pe asa ceva.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 14 Apr 2011, 15:28

fiecare face ce se pricepe

popescu se ocupa de dat in judecata si de dizolvari
el distruge , atata stie ....
nu-i cereti mai mult ca nu poate

ce competitii ? vedeti-va de treaba ....

permisele....permisele.....permisele......
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 14 Apr 2011, 15:40

@Tavi
Strategia este foarte simpla. Este evident ca nu vor veni cluburile mari (bune) cu pescari excelenti de bunavoie la Federatie.
Daca cu vorba buna nu se poate, merge fortat, si asta este singura varianta.
Cluburile actuale vor avea de ales daca raman in competitiile private de amatori sau, daca vor sa participe intr-o competitie oficiala, sa se afilieze Federatiei.
Mai simplu de atat nu se poate. O sa mai dureze ceva pana reuseste dar nu foarte mult.
Cel mai important in momentul ala, va fi sa primeasca cluburile frumos, fara vorbe grele si fara reprosuri. Dupa asta o sa fie si sportivi, o sa existe si motivele pentru a face calendar, pentru a face demersurile amenajarii pistelor de concurs, etc.
Pana acum lucrurile au mers absolut normal. Nu pot sa zic ca ma surprinde ceva din toata situatia asta.
Om trai si om vedea. :roll:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 14 Apr 2011, 15:50

T.Adrian scrie: ... Pana acum lucrurile au mers absolut normal. Nu pot sa zic ca ma surprinde ceva din toata situatia asta ...
T.Adrian ... nu as zice ca lucrurile au decurs normal (acum vorbim de normal in mod uzual nu normalul lui fane) ... un decurs normal al lucrurilor ar fi fost purtarea unor discuti pe picior de egalitate, fara arogante si jigniri si sunt convins ca in felul asta lucrurile ar fi mers mult mai OK pentru toti ... cluburile ar fi intrat in hora lasand ceva de la ele, fane&co lasand de la ei si ambele parti ar fi avut de castigat ...

in schimb nu, ceea ce fane isi doreste este sa tina totul sub control (a avut grija pana acum sa isi ia pacalici buni care nu au nimic de obiectat atata timp cat le pica si lor un os) ... isi doreste ca toti sa il preaslaveasca, sa ii ridice si statuie daca se poate si totul sa fie exact cum vrea el ... ceea ce nu e deloc normal si mi se pare cat se poate de firesc ca anumiti pescari de competitie (mai buni sau mai putin buni) sa nu isi calce pe mandrie si sa paseasca in ograda lu fane ... si sincer, sper sa nici nu o faca la cate si-au auzit, eu in locul lor de as fi nevoit mai bine nu as participa in veci la vreo competitie oficiala decat sa ma inscriu in hora cu fanel ...

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 14 Apr 2011, 15:57

Cu primul paragraf inclin sa iti dau dreptate.
La al doilea nu prea sunt de acord, dar nici nu o sa dezvolt, ca oricum as formula o sa iasa aiurea :lol:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 14 Apr 2011, 16:03

T.Adrian scrie: ... La al doilea nu prea sunt de acord, dar nici nu o sa dezvolt, ca oricum as formula o sa iasa aiurea :lol: ...
:lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns