Daca nu vii,se cheama ca esti cel mai las om in viata..

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ptiuuuu da ce bun eram in 2008 !razvan m. scrie: http://www.lrs.ro/clasamente/2008%20-%20sarulesti.html
Super bun , dar ti-a cam trecut...jonah scrie:ptiuuuu da ce bun eram in 2008 !razvan m. scrie: http://www.lrs.ro/clasamente/2008%20-%20sarulesti.html![]()
...la shalau normal ...
Mihuta iarasi minti in stilu-ti caracterisicrazvan m. scrie:Stratonov, spre deosebire de tine eu nu imi permit sa ironizez incepatorii si nici nu le scuip seminte in cap de pe un piedestal imaginar.
Nici nu scuip de unde am baut apa, cum faci tu (atat in privinta cluburilor pe la care ai trecut, cat si in privinta Ligii pe care ai abandonat-o inainte de final de mandat pentru o "cauza mai buna").
Asta e diferenta dintre noi. In rest, da, ai dreptate, suntem la fel de netalentati la pescuit.
Ai dreptate ! In epoca moderna respectivii is cunoscuti drept "mercenari" .vali stratonov scrie:
Cluburile nu-s facute ca sa mori cu ele de git , eventual membrii fondatori ... ca sportiv poti evolua in fiecare an sub culorile altui club ....poate intelegi si tu asta data
Ieri am fost la ANST pentru a ridica CIS. Pe acesta cale am aflat ca AGVPSR a devenit interesata de faptul ca exista o Institutie care se ocupa cu autorizarea structurilor sportive si ca exista si legea nr. 69/2000. De asemnea a aflat ca pescuitul sportiv este recunoscut oficial ca sport de statul roman din anul 2002. A mai aflat si faptul ca pe ramura de sport se poate constitui o singura federatie si ca locul este ocupat de o federatie cu sediul in Alba Iulia. La afirmatia reprezentantului AGVPSR cum ca si AGVPSR are ca membri cluburi sportive, s-a raspuns cu o gluma de genul: Si ce daca?pikeman scrie:oricum, exceptand balacarelile cu FEDa, poate era bine ca niste presedinti de LRS/club sa arunce un ochi pe aici si sa raspunda la intrebari, iar cei care vor sa participe la competitie sa isi arate interesul, nu sa se balacareasca-cu POP&CO si apoi cand intrebi de ce porcaie topicu sa spuna ca ei voiau defapt sa participe la competitii si cautau alternative. In afara de balacareli cei care se lauda ca vor a participa de ce nu pun intrebari vis-a-vis de LRS? ce treaba are Popescu - cu topicu asta? Niciuna, doar ca a postat pe aici si ati muscat momeala mergand pe principiul unde il prindeti acolo io dati...punct pentru Popescu, a ruinat un topic al "concurentei"