LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Apr 2011, 18:36

.........Mah ,iar o fugit gazetarasu in EGIPT???Mama,mama,ce coincidenta.....Taman cind sa-si vindece obsesia....Ha,ha,ha,viteazul "agerpress",care in paranteza fie spus,cit o fost tirgul nici mau n-o zis,acuma are treburi prin alte tari... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Geruuula,lasa taica mumiile in pace,ca nu le trebe federatie,nici lor,si ai grij ce faci pe acolo poate mai stirnesti o revolutie..Sau.....hai mai bine la o bere,Neumarkt,L.r.s. a ta cea draga ,face cinste,hai brae la o bere.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Daca nu vii,se cheama ca esti cel mai las om in viata.. :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 13 Apr 2011, 18:37

ptiuuuu da ce bun eram in 2008 ! :lol: :lol: ...la shalau normal ... :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 13 Apr 2011, 18:44

Stratonov, spre deosebire de tine eu nu imi permit sa ironizez incepatorii si nici nu le scuip seminte in cap de pe un piedestal imaginar.
Nici nu scuip de unde am baut apa, cum faci tu (atat in privinta cluburilor pe la care ai trecut, cat si in privinta Ligii pe care ai abandonat-o inainte de final de mandat pentru o "cauza mai buna").
Asta e diferenta dintre noi. In rest, da, ai dreptate, suntem la fel de netalentati la pescuit. :arrow:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Apr 2011, 18:45

jonah scrie:
ptiuuuu da ce bun eram in 2008 ! :lol: :lol: ...la shalau normal ... :lol:
Super bun , dar ti-a cam trecut... :lol: :lol: :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Apr 2011, 19:20

razvan m. scrie:Stratonov, spre deosebire de tine eu nu imi permit sa ironizez incepatorii si nici nu le scuip seminte in cap de pe un piedestal imaginar.
Nici nu scuip de unde am baut apa, cum faci tu (atat in privinta cluburilor pe la care ai trecut, cat si in privinta Ligii pe care ai abandonat-o inainte de final de mandat pentru o "cauza mai buna").
Asta e diferenta dintre noi. In rest, da, ai dreptate, suntem la fel de netalentati la pescuit. :arrow:
Mihuta iarasi minti in stilu-ti caracterisic :oops:

Am fost la un singur club inaite de Abrevis ,la CPR asa cum a fost si Adelin, Paco si Renel la Aqua sau altii care s-au mutat de la un club la altul....

Cluburile nu-s facute ca sa mori cu ele de git , eventual membrii fondatori ... ca sportiv poti evolua in fiecare an sub culorile altui club ....poate intelegi si tu asta data.

Iar mandatul meu de la Liga era terminat cu mult inainte de-a accepta "cauza mai buna ".....uita-te la date si ai sa vezi.

Singurul lucru pe care nu l-am mai facut in timpul mandatului este acela ca nu am mai dorit sa particip la AG-ul din noiembrie din motvele clar exprimate atunci si mi-am depus demisia .....

La depunerea demisiei TOTUL era pregatit pt. a putea preda asa cum se prevede in regulamente si statute ...cu dare de seama , cu activitatile incheiate si mai ales cu bugetul de venituri si cheltuiele la ZI....

Sunt sigurul presedinte de Liga care a facut asta pina in prezent ...sa nu uiti asta , chiar daca pt. tine nu are relevanta

Dar TU nu ai cum sa intelegi lucrurile astea pt. ca esti prea orbit de invidie , interese si prostie ....scuze de exprimare ar asta e adevarul.

Tu incerci sa ma judeci pe mine aici pe net , cind in fapt tu nu ai fost in stare sa ajuti cu nimic Liga in afara de faptul ca ai ajutat la organizarea vreunui concurs din care se stie ca nu il organizati fara interes.... :oops:

Asa ca.... :arrow:

P.S. Niciodata nu are cum sa se faca comparatia intre mine si tine ca pescar de competitie oricit iti doresti asta .. :lol: :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 14 Apr 2011, 01:21

vali stratonov scrie:
Cluburile nu-s facute ca sa mori cu ele de git , eventual membrii fondatori ... ca sportiv poti evolua in fiecare an sub culorile altui club ....poate intelegi si tu asta data
Ai dreptate ! In epoca moderna respectivii is cunoscuti drept "mercenari" .

Paul Scholes sau Paulo Maldini se identifica cu niste institutii , catedrale ale footbalului , in timp ce Cristiano Ronaldo ii un cocalar care merge dupa interes !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 14 Apr 2011, 01:23

Gigi , baga mare :) !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Apr 2011, 07:32

pikeman scrie:oricum, exceptand balacarelile cu FEDa, poate era bine ca niste presedinti de LRS/club sa arunce un ochi pe aici si sa raspunda la intrebari, iar cei care vor sa participe la competitie sa isi arate interesul, nu sa se balacareasca-cu POP&CO si apoi cand intrebi de ce porcaie topicu sa spuna ca ei voiau defapt sa participe la competitii si cautau alternative. In afara de balacareli cei care se lauda ca vor a participa de ce nu pun intrebari vis-a-vis de LRS? ce treaba are Popescu - cu topicu asta? Niciuna, doar ca a postat pe aici si ati muscat momeala mergand pe principiul unde il prindeti acolo io dati...punct pentru Popescu, a ruinat un topic al "concurentei" :shock:
Ieri am fost la ANST pentru a ridica CIS. Pe acesta cale am aflat ca AGVPSR a devenit interesata de faptul ca exista o Institutie care se ocupa cu autorizarea structurilor sportive si ca exista si legea nr. 69/2000. De asemnea a aflat ca pescuitul sportiv este recunoscut oficial ca sport de statul roman din anul 2002. A mai aflat si faptul ca pe ramura de sport se poate constitui o singura federatie si ca locul este ocupat de o federatie cu sediul in Alba Iulia. La afirmatia reprezentantului AGVPSR cum ca si AGVPSR are ca membri cluburi sportive, s-a raspuns cu o gluma de genul: Si ce daca?
Anunt pe aceasta cale, in speranta ca pana la urma cei care practica acest sport vor intelege, ca singura structura sportiva autorizata de lege sa organizeze competitiile sportive oficiale este FRPS, iar dreptul de a la intocmirea loturilor reprezentative pe toate probele sportive din pescuit pentru a participa la competitii sportive internationale, ii apartine antrenorulul federal pe fiecare dintre aceste discipline.
Atentionez pe organizatorii asa ziselor Campionate nationale, ca se pun voit (sau inconstient) in afara Legii.

Pikeman,
Nu poti sa fi in concurenta decat cu cineva de aceeasi categorie, nu cu o structura care, confom propriului statut a incetat de drept sa mai existe. Ma refer la LRS.
Poate acum intelege ceva si Stefan Dinu sau poate il ajuta Razvan Mihuta. LRS sa nu uite ca a primit o notificare si ca are, conform legii, termen de 3 luni in care trebuie sa-si schimbe obiectul de activitate. Visele lui Stefan Dinu de a deveni presedinte s-au spulberat in mod lamentabil.

toteu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de toteu » 14 Apr 2011, 09:06

Alte amenintari de la un neica nimenini...Deh...Cum zicea el...Cainii mor de drum lung, iar prostu moare de grija altora...orikm la LRS e simplu conform altui proverb -Cainii latra, ursu merge inainte....asa ca hai sictir infractorule. Fa- ti si tu un topic cu Federatia si mai lasa-ne in pace.
Nu da tu ultimaturi ca nu esti de la parchet.

Imi cer scuze pentru limbaj da tipu asta depaseste orice limita a bunului simt.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 14 Apr 2011, 10:21

FIR INTINS GIGIIIIIIIIIIIIII !

Scrie răspuns