Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
TE URASC....PUNCTsemlecangheorghe scrie:Mah ,io ma duc la peste
pikeman scrie:nu vine Terminatoru , gaseste el o scuza, care incepe cam asa "biata Adelina, chiar crede ca o sa cad in plasa lui sa ma prezint la concurs, la convins pe tamplar sa vina la Sarulesti dar defapt in spatele tastelor e el, nu am negat niciodata existenta reala a lui semlecan, dar virtual Adelin scrie in locul lui. Plus ca nu a fost in stare sa se prezinte la Bucuresti la cererea lui MM si acu crede ca ma pacaleste pe mine?"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gigi, daca mergi la Saruman, o sa-ti ceara ala sa faci o poza pe podium, cu cartea de identitate intr-o mana si diploma de participare in cealalta...cu sponsorii neblurati in spate, si cu un steag infipt in sepcuta daiwa, pe care sa scrie: "Nu ma numesc Adelin Peshtisor...!"semlecangheorghe scrie:Jeruuuuulllaaaaaaaaaaaaa....Hallo,ziaristule ,ce faci in weekend??Vii,la o bere??....Neumarkt...Cica da sposoru...ii da aia branduita...Te rog io frumos ,asa cum numai io stiu cum mi-am rezolvat problemele,si vin de la sute de kilometrii,fa si tu un efort ,rezolva-ti problemele si hai la o bere.Poti sa vii fara pishtol ,ca io sint pasnic.
Nus cit da pasnici or sa fie unii pe care i-ai porcait la tine pe forum,da asta nu-i problema mea.Mai multe "clone",te asteapta......cu mare drag.Va fi mai elocvent decit orice filmulet,i.p. si alte metode "infailibile"de verificare...Te astept cu drag...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()