LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Apr 2011, 15:27

Mah ,io ma duc la peste:clean ,avat, si alti pesti "dragi" mie.Salvae la toata lumea......Stii ce-i amuzant?Ca fiecare avem aceeasi pasiune,spunem acelasi lucru,numai ca fiecare pe limba lui... :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 11 Apr 2011, 15:35

semlecangheorghe scrie:Mah ,io ma duc la peste
TE URASC....PUNCT :lol: :lol: :lol:

kkt pe bota :wink:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 12 Apr 2011, 12:31

oricum, exceptand balacarelile cu FEDa, poate era bine ca niste presedinti de LRS/club sa arunce un ochi pe aici si sa raspunda la intrebari, iar cei care vor sa participe la competitie sa isi arate interesul, nu sa se balacareasca-cu POP&CO si apoi cand intrebi de ce porcaie topicu sa spuna ca ei voiau defapt sa participe la competitii si cautau alternative. In afara de balacareli cei care se lauda ca vor a participa de ce nu pun intrebari vis-a-vis de LRS? ce treaba are Popescu - cu topicu asta? Niciuna, doar ca a postat pe aici si ati muscat momeala mergand pe principiul unde il prindeti acolo io dati...punct pentru Popescu, a ruinat un topic al "concurentei" :shock:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 12 Apr 2011, 15:32

Daca pentru tine (a se citi el) a puncta inseamna sa te faci de cacao, sa-ti demonstrezi cu insistenta incapacitatea de a proba ceea ce sustii si cateva alte picanterii marca fed.alba.neagra-ciochips-fips-rip, ei bine da, atunci a punctat.
La care competitie te referi, ca nu pricep?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 12 Apr 2011, 15:50

la CNS - LRS ma refer, ca despre asta trebuia sa se discute, pe asta trabuia sa il facem mai bun, despre asta trebuiau sa intrebe interlocutorii, dar la unii se ridica paru pe spat enuma daca scrie "apsalba" pe un topic :lol: cu ignoranta ar renunta in a mai posta, dar nu e cazu , tat ne gasim cate unu sa ii dam peste bot :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Apr 2011, 20:20

Jeruuuuulllaaaaaaaaaaaaa....Hallo,ziaristule ,ce faci in weekend??Vii,la o bere??....Neumarkt...Cica da sposoru...ii da aia branduita...Te rog io frumos ,asa cum numai io stiu cum mi-am rezolvat problemele,si vin de la sute de kilometrii,fa si tu un efort ,rezolva-ti problemele si hai la o bere.Poti sa vii fara pishtol ,ca io sint pasnic.

Nus cit da pasnici or sa fie unii pe care i-ai porcait la tine pe forum,da asta nu-i problema mea.Mai multe "clone",te asteapta......cu mare drag.Va fi mai elocvent decit orice filmulet,i.p. si alte metode "infailibile"de verificare...Te astept cu drag... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 13 Apr 2011, 12:17

nu vine Terminatoru , gaseste el o scuza, care incepe cam asa "biata Adelina, chiar crede ca o sa cad in plasa lui sa ma prezint la concurs, la convins pe tamplar sa vina la Sarulesti dar defapt in spatele tastelor e el, nu am negat niciodata existenta reala a lui semlecan, dar virtual Adelin scrie in locul lui. Plus ca nu a fost in stare sa se prezinte la Bucuresti la cererea lui MM si acu crede ca ma pacaleste pe mine?"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 13 Apr 2011, 12:23

pikeman scrie:nu vine Terminatoru , gaseste el o scuza, care incepe cam asa "biata Adelina, chiar crede ca o sa cad in plasa lui sa ma prezint la concurs, la convins pe tamplar sa vina la Sarulesti dar defapt in spatele tastelor e el, nu am negat niciodata existenta reala a lui semlecan, dar virtual Adelin scrie in locul lui. Plus ca nu a fost in stare sa se prezinte la Bucuresti la cererea lui MM si acu crede ca ma pacaleste pe mine?"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lipseste putin din ironia-i specifica dar esti pe aproape ... :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Apr 2011, 12:28

Te rog io frumos ,asa cum numai io stiu cum mi-am rezolvat problemele,si vin de la sute de kilometrii,fa si tu un efort ,rezolva-ti problemele si hai la o bere.Poti sa vii fara pishtol ,ca io sint pasnic.
............................................................................................................

Acum te-ai sucit sau cum?
Ieri ,alataieri ma face-ai pe mine" botanist " ca am pus botul la vrajeala ta si acum zici altceva ....

E bine ca pina la urma te bagi la un concurs serios nu "miuta" de la Taut ....am sa-mi ma asez confortabil in fotoliu si am sa astept rezultatele de la Sarulesti...sper sa te fi antrenat bine Mihuta :lol: :lol: :lol: si poate scoti un rezultat bun.

Roaga-l pe Spiac sa-ti dea si citeva puncte GPS cu locurile bune ca desi se pescuieste pe Sarulesti se pot da gherle multe si acolo...

P.S . Sper sa te ajute lanseta ta custom sa le rupi dintii la salai.

Am sa fiu cel mai mare suporter al tau ....sincer. :wink:
Fir intins it doresc.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 13 Apr 2011, 12:38

semlecangheorghe scrie:Jeruuuuulllaaaaaaaaaaaaa....Hallo,ziaristule ,ce faci in weekend??Vii,la o bere??....Neumarkt...Cica da sposoru...ii da aia branduita...Te rog io frumos ,asa cum numai io stiu cum mi-am rezolvat problemele,si vin de la sute de kilometrii,fa si tu un efort ,rezolva-ti problemele si hai la o bere.Poti sa vii fara pishtol ,ca io sint pasnic.

Nus cit da pasnici or sa fie unii pe care i-ai porcait la tine pe forum,da asta nu-i problema mea.Mai multe "clone",te asteapta......cu mare drag.Va fi mai elocvent decit orice filmulet,i.p. si alte metode "infailibile"de verificare...Te astept cu drag... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gigi, daca mergi la Saruman, o sa-ti ceara ala sa faci o poza pe podium, cu cartea de identitate intr-o mana si diploma de participare in cealalta...cu sponsorii neblurati in spate, si cu un steag infipt in sepcuta daiwa, pe care sa scrie: "Nu ma numesc Adelin Peshtisor...!"
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns