T.Adrian scrie: Discutia pana la urma este despre pescuitul ca sport, nu despre cine conduce liga sau federatia. Asta pare ca se omite din toate discutiile?

buna asta, fi serios, cum sa discuti de pescuit ca sport, poi asta nu lasa loc de caterinca, mistouri si atacuri la persoane
inca e interesant cum unii care nu au facut nimic se pronunta intr-un fel sau altul in libetatea spiritului civic de care vorbea SF...ma rog

de fapt realitatea e alta mai SFule , aici e vorba ca vezi un vlajgan cum intinde mana spre geanta unei babutze si tragi concluzia ca trebuie sa intervi, fara a sti daca nu cumva vlajganul e ruda cu babutza. Defapt unii din cei care vorbesc nu au avut ever nici in clin nici in maneca cu LRS si FED, e simplu ca buna ziua
popescu e de 2 lei, asta se stie, sa vazut
acu o intrebare pentru cei care creeaza zgomotul de fundal "de ce permiteti sa faca federatia, de ce nu ati facuto voi?"
am sa raspund eu partial "pentru ca ne e lene, pentru ca e mai simplu sa comentam"
vreti sa participati? site-ul e LRS.ro, acolo aveti detalii, sunt sau nu mancatorii? sunt, insa cineva care vrea sa aibe rezultate nu se uita in ograda vecinului. Intro competitie nu te bati cu ceilalti, te bati cu tine insuti. De exemplu eu cand mergeam la concursuri ma gandeam dinainte...musai sa prind 2 chesti sa ies peste nush care, sa nu dau gherla...un cucu, iese contraru. Apoi anul urmator m-am dus chitit sa scot 10 pesti pe mansa. Nu ma mai interesa la mijlocul mansei care cati a prins, trebuia sa prind EU, nu am reusit, am scos 4 si 4. Dar evolutia a fost pozitiva, am intrat in puncte la 2 concursuri, la celalalt am fost pe 31 - primul loc nepunctabil, nu am mai dat nicio gherla in nicio mansa.
Am vrut doar sa expun un mod de abordare a situatiei. Din pacate daca veti ajunge sa gustati din "mizrii si mancatorii" veti ramane dezgustati si poate "vi se taie"...dar asta e