LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 11 Apr 2011, 10:14

T.Adrian scrie: Discutia pana la urma este despre pescuitul ca sport, nu despre cine conduce liga sau federatia. Asta pare ca se omite din toate discutiile?
:lol: :lol: :lol:

buna asta, fi serios, cum sa discuti de pescuit ca sport, poi asta nu lasa loc de caterinca, mistouri si atacuri la persoane
inca e interesant cum unii care nu au facut nimic se pronunta intr-un fel sau altul in libetatea spiritului civic de care vorbea SF...ma rog :roll:
de fapt realitatea e alta mai SFule , aici e vorba ca vezi un vlajgan cum intinde mana spre geanta unei babutze si tragi concluzia ca trebuie sa intervi, fara a sti daca nu cumva vlajganul e ruda cu babutza. Defapt unii din cei care vorbesc nu au avut ever nici in clin nici in maneca cu LRS si FED, e simplu ca buna ziua

popescu e de 2 lei, asta se stie, sa vazut

acu o intrebare pentru cei care creeaza zgomotul de fundal "de ce permiteti sa faca federatia, de ce nu ati facuto voi?"

am sa raspund eu partial "pentru ca ne e lene, pentru ca e mai simplu sa comentam"

vreti sa participati? site-ul e LRS.ro, acolo aveti detalii, sunt sau nu mancatorii? sunt, insa cineva care vrea sa aibe rezultate nu se uita in ograda vecinului. Intro competitie nu te bati cu ceilalti, te bati cu tine insuti. De exemplu eu cand mergeam la concursuri ma gandeam dinainte...musai sa prind 2 chesti sa ies peste nush care, sa nu dau gherla...un cucu, iese contraru. Apoi anul urmator m-am dus chitit sa scot 10 pesti pe mansa. Nu ma mai interesa la mijlocul mansei care cati a prins, trebuia sa prind EU, nu am reusit, am scos 4 si 4. Dar evolutia a fost pozitiva, am intrat in puncte la 2 concursuri, la celalalt am fost pe 31 - primul loc nepunctabil, nu am mai dat nicio gherla in nicio mansa.
Am vrut doar sa expun un mod de abordare a situatiei. Din pacate daca veti ajunge sa gustati din "mizrii si mancatorii" veti ramane dezgustati si poate "vi se taie"...dar asta e

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Apr 2011, 10:42

T.Adrian scrie:Semlecane nu o sa ma pronunt ceea ce nu stapanesc in totalitate, si nici nu sunt eu, un neica nimeni, in masura sa argumentez chestia asta.
Nu o sa dezvolt o discutie aupra careia trebuie sa recunosc ca nu am toate datele dar imi este destul de clara, in urma discutiilor cu cativa fosti participanti.
Nu o sa fac ceea ce ai facut tu discutand despre LRS cu Vali, si ti-ai furat-o din cauza ca nu stiai toate datele problemei.

Discutia pana la urma este despre pescuitul ca sport, nu despre cine conduce liga sau federatia. Asta pare ca se omite din toate discutiile?

Mi-am furat-o???Cu ce ma rog??Am zis io undeva ca am pretentia ca sint oracol in materie???Discutam ,doar..Insa ,cum spuneam ,'valorile",cind nu au argumente trec la atacuri la persoana...Si cind li se raspunde cu aceeasi moneda,dau fuga cu jalba-n protap ,ca vezi doamne ce lezati au fost ei...

Tot aud leitmotivul asta ,la Pikeman si la Valistrati(coincidenta?),ca de pe margine ii usor,si nu stiu ,ce....Pai daca pina acuma n-am avut ocazia,eu sau altul ,ce vreti, sa ma spinzur??Sau ce ,toata lumea are dispozitia,si posibilitatea ,sa participe la competiii???

Si daca voi a-ti facut-o inaintea altora, a-ti inventat apa calda??Dar cum ii cu aia care au facut competitie inaintea voastra??Voi ,cum sinteti in raport cu aia...??

Pikeman uita-te la pretenu tau multistrati, ca tot ce a postat ii numai la misto,cine seamana vint culege furtuna ,ca sa-l parafrazez.A deschis topicul asta ,intitulat L.R.S.feedback,sugestii,nu stiu ce.....si cind colo nu a fost de fapt decit o trambullina pt a promova federatia .N-a parut deloc deranjat cind a aparut Popescu si a inceput sa faca lobby pt Federatia lui..Chiar deloc...Da cind i-am cerut sa justifice afirmatia potrivit careia" pescarul nu trebuie sa mai duca lipsa banilor pt competitii",si aceasta sa fie dovedita de parti din regulamentul intern al federatiei,repede o fugit sa plinga ca ii offtopic...unu care mai si clona.....Nu zau.....Mai stii cind vorbeai cu Beju la telefon si io am zis "salut picke-man"Tot o clona a fost??

Nah si acuma sa revenim la "sugestii,feedback",m-as bucura mult daca as primi un raspuns simplu la intrebarea lui Adrian,aia cu open-ul ,ca n-am auzit decit aluzii vagi,argumente ioc.Daca esti mai sfios,Adriane,exista mesaj privat.Crede-ma sint un tip discret...Daca vrei sa ma ajuti sa nu patesc ca tine ,fa-o....chiar te rog...stept,mersi anticipat...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Apr 2011, 10:47

vali stratonov scrie:"Intilnirea pt constituire a avut loc in 2007,cum zici.La ce am facut eu referire ,a fost ceva premergator ,este adevarat,dar tot acolo a dus.Depinde cum privesti lucrurile.Desigur tema centrala a mesajului tau este pur subiectiva,si ma lasa rece...Se stie cine esti,si asta conteaza ,domnule "valoare"

...........................................................................................................

Bufonule bine ca-i important si conteaza ceea ce spui tu :lol: :lol: :lol: , dar din pacate pt. tine vorbesti in necunostinta de cauza , doar dupa ureche. :lol: :lol: :lol:

Eu sunt "subiectiv "in ceea ce spun desi spun exact cum sau intimplat lucrurile , iar tu atotstiutorul vorbesti dupa ureche si detii adevarul absolut ...

Halal prezentator de "stiri" mondene esti ... :arrow: :lol:si mega de incredere... :lol: :lol: :lol:

Faptul ca privim evenimentele din unghiuri diferite, nu ne confera niciunuia statutul de " istorici"competitionali.Doi oameni pot vorbi despre acelasi eveniment ,si pot parea doua relatari diferite,asta nu inseamna ca amindoi mint sau sint inexacti,ci fiecare retine ce l-a impresionat mai tare.

Si nu mai pune iconita aia cu zimbetul ca pe mine nu ma pacalesti ,stiu ca-i un rinjet...

.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 11 Apr 2011, 10:57

@Razvan - Razvane, nu trebe s-o dai pe aia cu dexu, ca cred ca fix Gigi zicea ca ba si dupa 100 de ani tot a lui Popescu o sa fie. Deci LRS e a lui Malin clar. Asta era singura idee.

Nu deviem la comparatii, hatza hatza, rautati, adam si eva, care era treaba, ca nu era criza, ca venea ala si mergea ala. Scurt. Exista FEDERATIE ROMANA DE PESCUIT si e a lui Popescu cum e LRS a lui Malin, acuma vedeti voi cu care gand va impacati.

In asentimentul lui Pikeman sunt cred marea majoritte a pescarilor din cluburile LRS, dar din decenta si inteleasa teama de a nu-si aprinde paie in cap pe topicu asta, prefera sa taca. Nu tac pentru ca nu ar avea ceva de spus sau pentru ca sunt de acord cu unii si cu altii. A inteles T.Adrian din prima si nu inteleg sau se fac ca nu inteleg, la modul jalnic, altii. Exista federatie romana de pescuit.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

toteu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de toteu » 11 Apr 2011, 11:00

Baietii care sustin Federatia si pe FFF ,va rog frumos lasati acest topic care se refera la LIGA ROMANA DE SPINNNIG.
Puteti foarte simplu crea alt topic(FRPS) in care sa postati toate argumentele prin care sa atrageti pescarii in structurile dumneavoastra.
Nu mai intrati aici unde sunt numai mancatorii si aranjamente. Nu va mai murdariti. Lasatii pe "terminatii" din Liga sa fie furati, sa cheltuiasca banii aiurea.Suntem majori,n-avem nevoie de consilier.
Va multumesc anticipat!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 11 Apr 2011, 11:11

Io asta am spus demult, sa si inchida topicul, despre LRS nu vorbeste nimeni, despre federatie e inutil. Sunt de acord.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 11 Apr 2011, 11:13

Chief scrie: A inteles T.Adrian din prima si nu inteleg sau se fac ca nu inteleg, la modul jalnic, altii. Exista federatie romana de pescuit.
A iesit cam naspa pentru mine afirmatia asta :lol: :lol: :lol:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 11 Apr 2011, 11:24

Scuze, nu in sensul ca m-as fi mirat sa intelegi tu, dar comparativ cu altii care erau acolo la infiintarea LRS sau si mai demult, si carora le-a scapat poate din mana 1, 2 sau 3 federatii pana acum... Chiar nu acuz pe nimeni da ii un **** de institutie, care pretindem ca ne trebe, pana la un punct, cand nu ne convine culoarea sau tapiteria.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Apr 2011, 11:24

Chief scrie:@Razvan - Razvane, nu trebe s-o dai pe aia cu dexu, ca cred ca fix Gigi zicea ca ba si dupa 100 de ani tot a lui Popescu o sa fie. Deci LRS e a lui Malin clar. Asta era singura idee.

Nu deviem la comparatii, hatza hatza, rautati, adam si eva, care era treaba, ca nu era criza, ca venea ala si mergea ala. Scurt. Exista FEDERATIE ROMANA DE PESCUIT si e a lui Popescu cum e LRS a lui Malin, acuma vedeti voi cu care gand va impacati.

In asentimentul lui Pikeman sunt cred marea majoritte a pescarilor din cluburile LRS, dar din decenta si inteleasa teama de a nu-si aprinde paie in cap pe topicu asta, prefera sa taca. Nu tac pentru ca nu ar avea ceva de spus sau pentru ca sunt de acord cu unii si cu altii. A inteles T.Adrian din prima si nu inteleg sau se fac ca nu inteleg, la modul jalnic, altii. Exista federatie romana de pescuit.

Eu unul,pacatosul de mine, sustin L.R.S.,ca-i buna sau rea.Inteleg sa fac asta prin lobby,articole si participare.Rog somitatile in materie sa-mi ierte optiunile astea personale.

Pikeman,T.Adrian.,Chief,Multistrati sustineti federatia.Fiecare cum considerati.Aveti un site federal, care deabia asteapta sa fie umplut.La fel si un calendar competitional,care deabia asteapta sa fie umplut.

Inca n-am vazut un sustinator L.R.S.,sa mearga pe sit-ul vostru si sa scrie despre aceasta.Nici sa ameninte cu dizolvari ,sanctiuni si alte cele.

Voi acuzati ca dece n-au facut altii federatia ,pina acuma.Includeti-va si pe voi acolo.Acuma ca exista ,si voi credeti ca nu conteaza asa demult cine o conduce,ar trebuii sa demonstrati ca si credeti ceea ce afirmati,si sa dovediti asta prin participarea voastra la tot ce inseamna activitate federala oficiala..Asa ca ,in loc sa va cheltuiti energia pe aici,mergeti la federatie ,pentru ca dom capitan a spus ca este foarte mult de lucru...Eu unul va doresc succes....pescuitul n-ar avea decit de cistigat daca exista o concurenta benefica .. :wink: Daca sinteti mai buni ,eu sint primul care isi cere scuze...Am facut-o si alta data cind am, gresit si o voi face si alta data daca-i cazul...

Io nu port pica niciunuia dintre voi,chit ca am inghitit multe de la "domnii vedete-experti-istorici-formatori de opinie",si va doresc mult suuces...

Chief ,am si io o mica curiozitate:ti-au spus tie cluburile ca sint in asentimentul lui Pikeman??Ai facut tu cumva un sondaj de opinie??Hai ca-s curios...

.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 11 Apr 2011, 11:42

Gigi. Am vorbit cu multi, n-am facut nici un sondaj, daca nu ii desconspir nici pe privat ca mi-e frica de UICHILIKS. Nu am sa le dau nici numele niciodata, am avut niste discutii prietenesti pe tema asta, nu ca aici, si nu cred ca ar fi de acord sa se vada nominalizati. Oricum nu as rezolva nimic nici daca ti-as da 100 de nume, eventual i-as baga pe ei in sedinte care nu si le doresc. Nu au spus ei: pikeman are dreptate! dar vorbeau toti aceeasi limba ca el.

Observatia ta e buna, da nu trebuia sa merg io, pikeman, vali sau adrian. Trebuia tot frontu si poate erai tu acum presedinte si sa te injure pe tine toti, ca fii sigur, pentru multi nu conteaza cine e, da le place sa injure si oricum, decat sa mearga caruta mai departe mai bine nu-i bun niciunu.

NE-ATI bagat in oala lui Popescu mai degraba decat in a federatiei, pe multi bazandu-va numa pe niste presupuneri, si si alea le-ati facut de parca am fi niste paria a vezi doamne inaltei societati de spinning. Noi nu putem fi federatia ca federatia e popescu si statul roman e basescu. E clar.

M-am inclus si pe mine la capitolul neputinta. Nu-s asa de vanitos. Desi in prima linie sunt cei direct implicati in LRS sa spunem. Nici io nu puteam sa o fac in ruptul capului. Nu-i nici o problema. Nu puteam, nu stiam, nu aveam timp. Singur in nici un caz. Dar uite ca este, ea exista si o scuipam si ne uitam la ea.

Nici io Gigi, n-am treaba cu nimeni, nu-s suparat pe nimeni. Nu consider pe nimeni mai prost, mai destept, mai cu mot sau altcumva. Am facut cred ca 1000 de apeluri sa discutam abstract despre o structura, o institutie, o evolutie. Sa vedem daca-i bine, daca nu, ce-i de facut. Al 12-lea ceas a trecut si am ramas cu scandalurile si am dat-o cu Popescu pana in panzele albe. Si asta e mare pacat. Si-o plati datoriile, dobanzile, aprinde si lumanari, face o manastire ca becali, face un cartier de saraci, mai aprinde lumanari, o muri peste cateva zeci de ani si noi o sa dam cu Popescu.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns