LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Apr 2011, 11:47

Daca Popescu si Multistrati,ar fi numai pe jumatate deschisi spre dialog ,ca tine,daca ar avea macarpe un sfert consideratia ta ,fata de interlocutor,chit ca-i ministru sau pantofar,nu s-ar fi ajuns la asa lupte forumistice.Gonflabila,neica nimeni,si o suita de alte astfel de afirmatii au dus la acest lucru.Probabil este liantul care va consolida federatia.Succes...utilizatorilor ....metodei...
Mai astept inca un raspuns de la Adrian...nus ,oare nu-l are???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 11 Apr 2011, 12:01

semlecangheorghe scrie:Daca Popescu si Multistrati,ar fi numai pe jumatate deschisi spre dialog ,ca tine,daca ar avea macarpe un sfert consideratia ta ,fata de interlocutor,chit ca-i ministru sau pantofar,nu s-ar fi ajuns la asa lupte forumistice.Gonflabila,neica nimeni,si o suita de alte astfel de afirmatii au dus la acest lucru.Probabil este liantul care va consolida federatia.Succes...utilizatorilor ....metodei...
Ti-am raspuns si cred ca am fost destul de explicit. Pe acelasi principiu a oferit si Chief o explicatie legata de numele anumitor indivizi.
Chiar trebuie sa te legi de orice detaliu? :(

PS: are si Pikeman dreptate spunand ca daca iti vezi doar de pescuitul tau, esti ok. Crezi ca a zis asta asa, degeaba?
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 11 Apr 2011, 12:25

da bre Gigi, nu te agasa , eu am zis niste generalitati, voi gresiti ca transformati totul intro lupta personala, pur si simplu nu puteti discuta idei!!!

chiar citeam acu ceva timp in urma un articol a lu MM despre forumuri, cum se vaieta toti, cum se ataca, se injura, etc

voi duceti totu intro extrema oribila, ba mai mult, ala ii pretin cu unu pe care nu il suport, la oala si cu el, ii fierbem pe toti pe caldaram :lol:

parerea mea: dao dreq

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 11 Apr 2011, 12:30

Observatia ta e buna, da nu trebuia sa merg io, pikeman, vali sau adrian. Trebuia tot frontu si poate erai tu acum presedinte si sa te injure pe tine toti, ca fii sigur, pentru multi nu conteaza cine e, da le place sa injure si oricum, decat sa mearga caruta mai departe mai bine nu-i bun niciunu.

NE-ATI bagat in oala lui Popescu mai degraba decat in a federatiei, pe multi bazandu-va numa pe niste presupuneri, si si alea le-ati facut de parca am fi niste paria a vezi doamne inaltei societati de spinning. Noi nu putem fi federatia ca federatia e popescu si statul roman e basescu. E clar.

M-am inclus si pe mine la capitolul neputinta. Nu-s asa de vanitos. Desi in prima linie sunt cei direct implicati in LRS sa spunem. Nici io nu puteam sa o fac in ruptul capului. Nu-i nici o problema. Nu puteam, nu stiam, nu aveam timp. Singur in nici un caz. Dar uite ca este, ea exista si o scuipam si ne uitam la ea.

........................................................................................................

Fix despre asta-i vorba domnule coleg'.

Pt. unii ca semlecan e mai usor si mai vitejeste sa stai in spatele tastaturii sa te ti ca le pricepi pe toate si sa faci caterinci ieftine din lucruri serioase....

E in natura lucrurilor sa fie asa ...stau pe margine arata cu degetul la toti cei care MACAR incearca sa faca ceva pe timpul lor , pe nervii lor si pe banii lor.

Daca i-ai invita sa faca ceva pt. fenomen asa cum au fost invitati de fapt s-ar da loviti , ba ca nu au timp ba ca nu le place cine e pe acolo ..etc.

Nu ai vazut ce a bagat bufonul intr-o discutie ..ca asi fi luat eu bani sau avantaje ca sa ma raliez federatiei.....

Nimic mai neadevarat si total gratuit.Am luat tot atitia bani si avantaje cite am luat si in timpul in care am fost presedinte la LRS...

Ii donez lui toti acei bani sa-si ia aracet ...sau mai bine medicamente .

Mai transmit odata mesajul meu.... eu fata de multi altii mi-am dorit federatie nu doar declarativ ....de aceea sunt acolo ca sa ajut atit cit ma
pricep ,nimic mai mult ....iar toate aste sunt doar din pasiunea pe care o am fata de pescuitul de competitie.

Poate intelege odata pt. totdeauna si gigel. :oops:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 11 Apr 2011, 12:33

mda, am recitit in urma ca nu apucasem a ceti tot, chiar sunt dezgustat

creca mai bine ma retrag in umbra , mai nou daca am zis ca exista federatie sunt sustinatorul ei :lol: sigur da, a conceptului , nu a ceea ce exista!!!

nu m-am mutat inca la federatie, sunt in LRS, bine merci, raman in barca, dam la valse, sunt 2 concursuri de organizat la BV, simplu

cam atat am vrut sa spun, tacerea e de aur pe forumu asta, mai bine fac caterinca - cu pretenii la Sibieni si pe unde ii mai prind decat sa ma complic cu rahaturile astea...pur si simplu unii nu accepta ori situatia, ori ca altii au alte idei, si chiar si asa, de aici pana la acuzatii , injosiri si alte chestii ar trebui sa fie un pas urias dar legea bunului simt nu mai exista, simplu(din nou)

P.S. nu am inventat apa calda dar eu am dat drumu la robinet

:lol: :lol: :lol:

Hai plictiseala placuta, datii inainte, HUOOOOO, ca la stadion, ULTRASI in devenire ce sunteti :oops:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Apr 2011, 13:15

pikeman scrie:da bre Gigi, nu te agasa , eu am zis niste generalitati, voi gresiti ca transformati totul intro lupta personala, pur si simplu nu puteti discuta idei!!!

chiar citeam acu ceva timp in urma un articol a lu MM despre forumuri, cum se vaieta toti, cum se ataca, se injura, etc

voi duceti totu intro extrema oribila, ba mai mult, ala ii pretin cu unu pe care nu il suport, la oala si cu el, ii fierbem pe toti pe caldaram :lol:

parerea mea: dao dreq
Asa am zis si io,da-o dreaq.Tot nu inteleg la cine zici tu"voi".Ca io vaz ca-s singur pe aici,si singurii "voi" ,sinteti voi :lol: Eu vorbesc numai pt mine.ok??

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Apr 2011, 13:18

T.Adrian scrie:
semlecangheorghe scrie:Daca Popescu si Multistrati,ar fi numai pe jumatate deschisi spre dialog ,ca tine,daca ar avea macarpe un sfert consideratia ta ,fata de interlocutor,chit ca-i ministru sau pantofar,nu s-ar fi ajuns la asa lupte forumistice.Gonflabila,neica nimeni,si o suita de alte astfel de afirmatii au dus la acest lucru.Probabil este liantul care va consolida federatia.Succes...utilizatorilor ....metodei...
Ti-am raspuns si cred ca am fost destul de explicit. Pe acelasi principiu a oferit si Chief o explicatie legata de numele anumitor indivizi.
Chiar trebuie sa te legi de orice detaliu? :(

PS: are si Pikeman dreptate spunand ca daca iti vezi doar de pescuitul tau, esti ok. Crezi ca a zis asta asa, degeaba?

Amice ,asa sint eu imi plac detaliile.Pentru mine un lucru este clar ,ai facut o afirmatie,fara sa ai argumente.Aluziile stravezii si rarefiate ,nu ajung.Ar fi bine sa te informezi mai mult.Altfel, ajung unii sa te acuze ca bati cimpii.Io nu fac asta ,mie mi-e egal,si iti doresc succes daca vrei competitie.Daca L.R.S.nu-i buna ,exista Federatia..Spor...Ce bine-i ca exista si alte optiuni,nu-i asa??

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 11 Apr 2011, 13:34

semlecangheorghe scrie: Asa am zis si io,da-o dreaq.Tot nu inteleg la cine zici tu"voi".Ca io vaz ca-s singur pe aici,si singurii "voi" ,sinteti voi :lol: Eu vorbesc numai pt mine.ok??
ai luato pe aratura, sincer, "voi" = toti cei care au postat in topicu asta si care l-au transformat din ceva ce se voia constructiv in probleme si atacuri personale
nu te mai gandi tu ca e "eu" vs "voi" , lasa astea in seama lu ala de pe .info , ca numa el are "impresii, viziuni si se simte urmarit tot timpul de o umbra" :lol:

ideile se pot combate si cu idei, dar e mai simplu sa le combatem cu atacuri la persoane sau sa ne simtim "vizati" de un post generalizat cum a fost cel de mai sus :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Apr 2011, 14:44

."............Voi duceti totul intr-o extrema oribila",asa te-ai exprimat.Ori daca "voi"se refera la toti care au postat pe aici ,inseamna ca il incluzi si pe domnu vice ,al carui amic stiu ca esti,lucru laudabil ,nu zic nimic.Si cum mi se parea imProbabil sa te referi la un "voi",unde sa-ti incluzi si pretenu,am crezut ca te referi la alti"voi".Da ma rog ,daca m-am inselat,scuze...

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 11 Apr 2011, 15:13

semlecangheorghe scrie:."............Voi duceti totul intr-o extrema oribila",asa te-ai exprimat.Ori daca "voi"se refera la toti care au postat pe aici ,inseamna ca il incluzi si pe domnu vice ,al carui amic stiu ca esti,lucru laudabil ,nu zic nimic.Si cum mi se parea imProbabil sa te referi la un "voi",unde sa-ti incluzi si pretenu,am crezut ca te referi la alti"voi".Da ma rog ,daca m-am inselat,scuze...
e inclus si el :wink: adica chiar m-a deranjat ca s-a balacarit topicu din ambele directii , mergea o arena, pentru VOI :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns