Dar arata-mi in regulamentul intern al federatiei unde scrie asta..apsalba scrie:Prin hotararea Adunarii generale.semlecangheorghe scrie:Prin ce mecanism federal ,poate vi revocat,nu Popescu, ci presedintele?Explica unuia ingust la minte.Da presedintele are "persona non grata" cind nu-i convine de cineva...Cine a facut statutul asta??Nu tu??
LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
vali stratonov scrie:"Ori d-l Musatescu,n-a procedat asa.Cind s-au intilnit cei care au pus bazele L.R.S.,in redactie la revista,nu ia adunat nimeni cu arcanu'A fost cumva spontan..In cazul lui Popescu,dumnealui a cumparat roata si apoi a plins ca n-are caruta la ce o pune.. "
..............................................................................................................
Total FALS ....intilnirea pt. costituirea LRS a avut loc la Bucuresti in toamna lui 2007 in restaurantul in care sa tinut gala premiilor AVP .
In biroul lui Malin ,pe atunci redactor la AVP a avut loc intilnirea din ianuarie 2006 cind s-a dezbatut sistemul OPEN versus ZONALE...acolo au participat 0 mina de oameni satui de "sistemul impus" de AGVPS prin intermediul lui Vivi Teleianu...
Cind nu stapinesti problemele ai face bine sa nu induci lumea in eroare ....se demonsteaza a nu stiu citea oara ca esti repetentul clasei in materie de istoria competiilor in RO.si totusi incerci sa ne dai lectii.
P.S. Daca nu stiai nici tu nici Mihuta aflati ca la baza statutului LRS sta statutul Federatiei de Handbal, statut plecat de la Cluj si adaptat la necesitatile LRS.
Nimeni nu a inventat apa calda asa ca ....
Intilnirea pt constituire a avut loc in 2007,cum zici.La ce am facut eu referire ,a fost ceva premergator ,este adevarat,dar tot acolo a dus.Depinde cum privesti lucrurile.Desigur tema centrala a mesajului tau este pur subiectiva,si ma lasa rece...Se stie cine esti,si asta conteaza ,domnule "valoare"
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Sapa mai adanc Semlecane, ca ai resursele necesar si adu-ti aminte ca nu sunt nici primul si nici ultimul care zice asta.semlecangheorghe scrie:Io astept un raspuns din partea ta,daca-l ai..Adriane ,draga..
Daca ai ajuns in 2007 cu LRS-ul, o sa ajungi si la ce am zis eu. Doar ca raspunsul nu o sa il gasesti in "cuib".
Vrei alternativa la competitia de spinning LRS? Unii, si nu orice papa lapte, au ales ca alternativa, spinningul pe natural ca pescuit sportiv si nu ca si competitie.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
-
- veteran
"Intilnirea pt constituire a avut loc in 2007,cum zici.La ce am facut eu referire ,a fost ceva premergator ,este adevarat,dar tot acolo a dus.Depinde cum privesti lucrurile.Desigur tema centrala a mesajului tau este pur subiectiva,si ma lasa rece...Se stie cine esti,si asta conteaza ,domnule "valoare"
...........................................................................................................
Bufonule bine ca-i important si conteaza ceea ce spui tu
, dar din pacate pt. tine vorbesti in necunostinta de cauza , doar dupa ureche.

Eu sunt "subiectiv "in ceea ce spun desi spun exact cum sau intimplat lucrurile , iar tu atotstiutorul vorbesti dupa ureche si detii adevarul absolut ...
Halal prezentator de "stiri" mondene esti ...
:lol:si mega de incredere...

...........................................................................................................
Bufonule bine ca-i important si conteaza ceea ce spui tu

Eu sunt "subiectiv "in ceea ce spun desi spun exact cum sau intimplat lucrurile , iar tu atotstiutorul vorbesti dupa ureche si detii adevarul absolut ...
Halal prezentator de "stiri" mondene esti ...

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
- semlecangheorghe
- veteran
Deci ,ai zis ca ii mincatorie in open-ul organizat de L.R.S,dar argumente nu aduci.Ori nu ai,ori.....nu stiu ce sa spun...Si eu nu sap...cum vor si cred unii...
In privinta alternativelor mai bune la L.R.S. ,ma uimesti de-a dreptul ,credeam ca imi ve-i propune fedratia,doar este un progres in materie..nu-i asa??
Daca vrei competitie ,de ce nu mergi in cele organizate de federatie,ca alternativa superioara L.R.S.??Sau nu vrei de fapt concursuri ,si ai zis-o asa ca sa imi dai peste nas...Ma rog este dreptul tau...Totusi ma asteptam la raspunsuri mai consistente si mai argumentate din partea ta...
In privinta alternativelor mai bune la L.R.S. ,ma uimesti de-a dreptul ,credeam ca imi ve-i propune fedratia,doar este un progres in materie..nu-i asa??
Daca vrei competitie ,de ce nu mergi in cele organizate de federatie,ca alternativa superioara L.R.S.??Sau nu vrei de fapt concursuri ,si ai zis-o asa ca sa imi dai peste nas...Ma rog este dreptul tau...Totusi ma asteptam la raspunsuri mai consistente si mai argumentate din partea ta...
.
.
Nu ai inteles nimic din ce am scris, dar paote m-am exprimat eu gresit. In fine...semlecangheorghe scrie:Deci ,ai zis ca ii mincatorie in open-ul organizat de L.R.S,dar argumente nu aduci.Ori nu ai,ori.....nu stiu ce sa spun...Si eu nu sap...cum vor si cred unii...

Topicul are aproape 200 de pagini. Acum ceva timp radeati de faptul ca nu o sa se faca federatia, spunand ceva de genul "cand o sa se faca federatia, atunci sa vb cu noi. atunci o sa te credem".
S-a facut federatia, si ati inceput cu "cand o sa platesti banii, atunci o sa te credem".
S-au platit banii, si acum spuneti "cand o sa ai program comptetional, piste de concurs, etc".
Ca sa nu zic o prostie, ca sincer, imi vine sa injur deja, voi chiar nu realizati ca nu sunteti dispusi sa acceptati schimbarea? Este evident si pentru un copil faptul asta.
E usor sa arunci cu rahat, cel mai usor. S-a facut tot ce vroiati si o sa se mai faca, dar toate la timpul lor. Sunt sigur ca treaba ar merge mult mai repede daca cei cu adevarat intresati s-ar implica cu adevarat.
Se vede atat de clar de afara totul. Este atat de simpla situatia. Trist e ca afirmatiile de genul "cand o sa faci x, y, z, atunci o sa facem si noi" o sa tot apara. Prima parte o sa se faca, a doua sunt convins ca nu, asa cum s-a intamplat si pana acum de altfel.
Sa mai zic ceva? Acum cateva pagini te-am laudat, si inca apreciez faptul ca esti intr-adevar interesat de subiect, doar ca am intervenit ca te-am vazut ca ai luat- iar pe "aratura".
Federatia, indiferent de cine este condusa, este un lucru bun.
Ca fapt divers, un manager oricat de prost (mai ales daca poate fi inlocuit), care are alaturi cativa manageri foarte buni, va face intotdeauna treaba buna (poate nu excelenta dar buna cel putin).
Intrebare: ne-a omorat Basescu sau Boc? desi aproape 50% nu l-au vrut.
E doar o analogie...
- semlecangheorghe
- veteran
Nu stiu ce au scris altii,dar in privinta banilor,eu am spus inca din iarna,ca si daca se face plata banilor ,tot va ramine o pata greu de sters....Nu am spus nicaieri ca daca da banii ,gata ,ii revine credibilitatea.
Tot eu am zis ca nu ajunge sa ai federatie ,mai trebuie si program competitional si afiliere la forurile internationale.N-am zis ca :fa federatia si gata ,esti credibil...
Am zis ca va fi un hop mare sa inlature A.G.V.P.S.,din statutul de membru fondator F.I.P.S.-C.I.P.S..Poate ma insel,poate nu...vom vedea...
Nu acceptam schimbarea??Care voi??Eu vorbesc in numel meu ,nu al multora..Ce schimbare??In loc de un drac,vrei 20??
Ne-a omorit Basescu si Boc???Nu ,da nici mult nu avem...Iti aduci aminte de copii arsi in maternitate???In patronatul cui era spitalul ala??Al meu??Da ai vrea sa fii locul alora care li s-a inchis spitalul si trebuie sa mearga 70de km ,pt orice problema???
Ne-a omorit Basescu????Nu ,da nici mult nu mai avem....si stii de ce ,pt ca unii vad "progres"in asta....
Tot nu mi-ai raspuns la niste intrebari simple......cazuri concrete de mincatorie in open...astept argumente,te rog ajuta-ma sa nu calc in greseala ta..
Tot eu am zis ca nu ajunge sa ai federatie ,mai trebuie si program competitional si afiliere la forurile internationale.N-am zis ca :fa federatia si gata ,esti credibil...
Am zis ca va fi un hop mare sa inlature A.G.V.P.S.,din statutul de membru fondator F.I.P.S.-C.I.P.S..Poate ma insel,poate nu...vom vedea...
Nu acceptam schimbarea??Care voi??Eu vorbesc in numel meu ,nu al multora..Ce schimbare??In loc de un drac,vrei 20??
Ne-a omorit Basescu si Boc???Nu ,da nici mult nu avem...Iti aduci aminte de copii arsi in maternitate???In patronatul cui era spitalul ala??Al meu??Da ai vrea sa fii locul alora care li s-a inchis spitalul si trebuie sa mearga 70de km ,pt orice problema???
Ne-a omorit Basescu????Nu ,da nici mult nu mai avem....si stii de ce ,pt ca unii vad "progres"in asta....
Tot nu mi-ai raspuns la niste intrebari simple......cazuri concrete de mincatorie in open...astept argumente,te rog ajuta-ma sa nu calc in greseala ta..
.
.
Semlecane nu o sa ma pronunt ceea ce nu stapanesc in totalitate, si nici nu sunt eu, un neica nimeni, in masura sa argumentez chestia asta.
Nu o sa dezvolt o discutie aupra careia trebuie sa recunosc ca nu am toate datele dar imi este destul de clara, in urma discutiilor cu cativa fosti participanti.
Nu o sa fac ceea ce ai facut tu discutand despre LRS cu Vali, si ti-ai furat-o din cauza ca nu stiai toate datele problemei.
Discutia pana la urma este despre pescuitul ca sport, nu despre cine conduce liga sau federatia. Asta pare ca se omite din toate discutiile?
Nu o sa dezvolt o discutie aupra careia trebuie sa recunosc ca nu am toate datele dar imi este destul de clara, in urma discutiilor cu cativa fosti participanti.
Nu o sa fac ceea ce ai facut tu discutand despre LRS cu Vali, si ti-ai furat-o din cauza ca nu stiai toate datele problemei.
Discutia pana la urma este despre pescuitul ca sport, nu despre cine conduce liga sau federatia. Asta pare ca se omite din toate discutiile?