LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 10 Apr 2011, 18:36

Ii fi incheiat tu ,da pe asta tot o sa o citesti:vice ai fost,vice ai ramas.Presedinte ,.......mai greu.Eventual de asociatie de locatari.Am auzit ca si pe acolo ai avut numai "succesuri" Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
............................................................................................................

Bufonule am fost si Presedinte la LRS dupa cum bine stii si chiar Presedinte la asociatia de proprietari unde am domicilul si la care bati apropouri .. :lol: :lol:

La cit de inteligent te vad ai pus botul la vorbele unui alt cretin atotstiutor care habar nu are despre ce e vorba in "film" si nici macar cine raspunde si gestioneaza fondurile banesti ale unei asociatii....

Studiaza legea locuintei si statutul unei asociatii de proprietari si poate te lamuresti si tu si prietenul tau care manica kkt cu polonicul.

In schimb tu vei ramine bufonul netului dar niciodata bufonul regelui... :lol: :lol: :lol:

Hai pa , du-te repede la aracet ca se intareste .. :lol: :lol: :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Apr 2011, 18:47

No ,ai zis ca ai gatat.Acu te contrazici ca ala micu de suferea de sindromul Tourette. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bufon ,bufon,da domnu vice ....ai ramas cu pamfletu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Liga romana de spinning chiar nu avea nevoie de un fals presedinte ca tine...esti expirat ca o apa minerala ramasa fara capac :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 10 Apr 2011, 18:59

Gigi, vezi ca Liga ii a lui Malin dupa principiul multora de aici conform caruia federatia ii a lui Popescu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vad ca si fara mine va descurcati bine pe topicul asta. Fondul e complet ignorat si se continua cu atacurile la persoana. E perfect. Fane, tu da-i inainte! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 10 Apr 2011, 19:16

Liga romana de spinning chiar nu avea nevoie de un fals presedinte ca tine...esti expirat ca o apa minerala ramasa fara capac Laughing Laughing Laughing

.............................................................................................................

Bufonule , de cind e treaba magarului de unde beau oile apa? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ai mare grija la aracet ....sa nu ti se intareasca prea tare si sa nu mai poti sa-ti lipesti inelele pe lanseta custom... :lol: :lol: :lol:

Colegu ' Liga era mai, mai sa fie a lui Tudose :lol: :wink: dar a ratat din pacate pt. au durat cam mult actele de infintare (1 an jumate) :oops:dintre care 2-3 luni in sertarul lui Tudose si intre timp ia expirat mandatul :oops: astfel Malin a devenit intemeietorul LRS :wink: ca ne convine ca nu ne convine ....

Mie imi convine ca-i de la Superpescar ... :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S Ca sa revenim cit de cit la subiectul topicului ,ia zi-ne autostiutorule ceva despre ultima etapa de la Gostile ....impresii, rezultate, can-canuri....
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Apr 2011, 20:03

Dupa cum ti-am mai zis ,bufon ii tac-tu..

Pa balta asta i-ati dat lui Matty "abonament"gratuit pe un an??Tot acolo se antreneaza si somitatile ca tine???
http://www.rapitori.ro/forum/post-284841.html#Scene_1

Jalnica prestatie aveti ca federatie.

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Apr 2011, 20:12

Chief scrie:Gigi, vezi ca Liga ii a lui Malin dupa principiul multora de aici conform caruia federatia ii a lui Popescu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vad ca si fara mine va descurcati bine pe topicul asta. Fondul e complet ignorat si se continua cu atacurile la persoana. E perfect. Fane, tu da-i inainte! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mah ,cind am dat pe Google sa caute L.R.S.,nu mi-o aratat nicaieri M.M.,da cind am dat sa caute F.R.P.S.C.,IMEDIAT LA POZITIA UNU....ai ghicit.............Popescu :lol: :o :o :o

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 10 Apr 2011, 20:20

semlecangheorghe scrie:Dupa cum ti-am mai zis ,bufon ii tac-tu.
Giiiiiigiiiiii , ma pis pe mine de ras !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! N-am citit contextul , nici nu ma intereseaza ! Ti-am vazut ultiuma postare , i-am vazut continutul .... si-am cazut cu scaunu' !!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: La Sarulesti ai berea pusa bine ! Am vb azi cu Adelin si m-a asigurat c-o sa am placerea se ne intalnim !!! :bere: :bere: :bere:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Apr 2011, 20:26

Mah ,nu mai pune si tu paie pa foc.. :lol: :lol: :lol: Tu crezi ca unii daca pun iconita aia cu risul ,chiar stiu de gluma????Stiu ,numa cu o conditie :sa nu fie ei subiectul,in rest acelasi"par in fund"si atitudinea "cine mi-s io"..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 10 Apr 2011, 20:29

semlecangheorghe scrie:Mah ,nu mai pune si tu paie pa foc..
Gata Gigi , gata ! Gata cu paiele ! ...... Benzina-i buna ??????? :headbash: :headbash: :headbash:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 10 Apr 2011, 21:11

Gigi, daca te uiti in actele oficiale, primul presedinte a LRS a fost MM. Asta normal ca nu face LRS sa fie a lui asa cum ati spus toti, cu foarte mici exceptii despre Popescu si federatie. El era presedinte la infiintare si asta e. Analogia e identica.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns