Chiar is curios ce scrie medicu pe reteta la un individ de genu asta

[/quote]
Rezolutia medicului e scurta:F S ,adica Fara Scapare.Extrem de mult bun simt in postarea d-voastra,pentru ca nu e normal sa il apostrofeze, atentioneze,pe FFF doar cei ce au fost inselati de dinsul,ci si cei ce pe viitor vor fi prejudiciati de actiunile dumnealui.De pe marginea concursurilor de spin,pozitia mea,deci nu din interiorul fenomenului,nu pot decit sa vad cum actiunile acestei persoane nu pot decit sa influenteze negativ spinniningul de competitie.Nu e normala atitudinea asta,,cine nu e cu mine e impotriva mea",firesc ar fi sa atraga concurentii prin organizarea unui sistem competitional paralel,cu balti atractive,premii mai generoase,evident si atribuite,nu doar promise,prin trimiterea la competitii interne si externe a sportivilor de top,recompensarea acestora,asigurarea conditiilor de pregatire,etc,etc.Masurile astea ar putea fi luate,cred,datorita sponsorizarii de la buget,care ar trebui sa existe,daca aceasta Federatie, a d-lui Popescu,ar fi un organism sportiv oficial,gen FRF sau altele.Pina cind nu construiti ceva ,dle Popescu, nu incercati sa distrugeti ce au construi altii.Chiar daca vor exista doua sisteme competitionale diferite,de spinning,concurenta nu poate genera decit performanta in rindul sportivilor,proprietarilor de balti,firmelor care vind echipament de pescuit.As vrea sa vad macar o etapa organizata pe natural,slava Domnului avem unde,sau chiar un campionat numai pe natural,aici e o directie buna de mers,iar concurentii ar fi obligati sa se adapteze mereu la coditiile mereu schimbatoare de pe Olt,Dunare,Mures ,etc.