LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Apr 2011, 20:54

vali stratonov scrie:Domnu' Fane , doar nu ti-ai pierdut mintile si incepi sa dai premiile oamenilor care le-au cistigat:lol: :lol: :lol: , nu te gindesti la faptul ca nu mai pot sa te injure cu sete cei din vestul tarii???? :oops: :oops: :oops:

Uite Pikemane ce m-a deranjat . Tie cum ti se pare ? Un post care reflecta o stare de normalitate(asa cum zice Vali)sau un post arogant ?
Raspunde sincer la intrebare . :wink:
Tine cont de faptul ca cei doi sunt in fruntea Federatiei , da? Eu comentez din postura unui pescar/concurent/pagubit. :wink:

Hai, jiguri pe fund si pahare pline !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 09 Apr 2011, 21:07

poi, o fi arogant, e loc si de mijto si de aroganta si de ce vrei :D

daca ai stofa, dai la fel inapoi :wink:

sau poti trece la jigniri, daca te aprinzi :P

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 09 Apr 2011, 21:22

semlecangheorghe scrie:http://www.wsbteam.com/jurnal-de-concur ... lele-2011/

Si mai uite de ce Spiac este un exemplu pentru mine, si nu tu.El este primul in clasament, si tu tirii servieta lu Popescu.Cum dai permisu???
http://www.wsbteam.com/jurnal-de-concur ... lele-2011/

Mishto...are balta aia peste :lol: .
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 09 Apr 2011, 21:31

GO Sorin GO! 58 cm ala avea 1,875 kile. Stiu io! Cred ca normal era sa se deschida un topic cu etapa asta... zic si io... Multzam de clasament storm xxx!

A... si GO si Arif! GO! Va intelegeti voi... ;)
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Apr 2011, 00:50

pikeman scrie:da bre, il stie cineva pe IndianLarry? :lol: nu de alta , dar vad ca e tare interesat de subiect si de apsalba, numa deductia logica ma face sa cred ca apsalba preten cu gerula, indianlarry certat cu gerula => indianlarry anti apsalba si comenteaza si la vali, interesant...un plictisit care habar nu are ca se discuta de chestii vechi de acu 3-4-5 ani din lrs si de pe forum , poate ne povesteste cum a aterizat in subiectul asta , is curios :twisted: :oops:
Daca un vlajgan inghesuie vreo domnisoara in ceva colt la intuneric, daca vreu pungas atine calea vreunui mosneag cand ia pensia , sau vreun caiine turbat ataca vreun copil , poti sa intervii sau sa intorci capu . Nu tre sa ai vreo legatura nici cu vlajganu , nici cu fata , nici cu pungasu , nici cu mosu , nici cu cainele si nici cu copilasu . Intervii si gata ! Chestia s-ar numi civism , si oricine are dreptu la el !
Chiar daca personal nu mi-e simpatic Indian Larry , uite ca aici ii dau dreptate !

Jegu asta de Popescu nu vrea doar pescuitu de competitie , el vrea tot pescuitu :wink:
Chiar poate sa-i bata obrazu oricare user cu o postare la activ , si chiar merita !

Nu vezi ca se bate cu pumnu in piept ca o desfintat chioscurile pe care tot el le-o ridicat ! Chiar is curios ce scrie medicu pe reteta la un individ de genu asta :shock: :shock:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 10 Apr 2011, 08:17

semlecangheorghe scrie:136 impartit la 3.5 ore de concurs inseamna38.8 bibani pe ora.Spiac a prins 300 in 5 ore.Asta inseamna 60 de bibani pe ora,adica unul pe minut.Adica apropae dublu fata de tine.Din cauza asta el este in lotul national si tu nu.Si tot din cauza asta el este un obiectiv demn de urmat pentru mine,incepatorul ,si nu tu.

Referitor la tipul concursului,daca judecam dupa opinia aluia care tine de celalalt capat al sforilor de care esti legat tu,si turneul A.V.P.,nu era decit un nenorocit de amical ,nu?? :lol: :lol:
Bravo tata ...ai inteles totul ce sa zic :lol: :lol: :lol: :lol:

Se vede ca esti un "fin analist" al unei competitii....

Tu compari "maratonul" cu 100 m plat :lol: :lol: :lol: :lol: , e si normal ca intr-un interval mai mare de timp sa poti prinde mai multi pesti ,daca balta are si peste ....dar nu o sa stim niciodata citi pesti avea Spiac dupa 3,5 ore de concurs ca sa putem compara rezultatele .

Apoi o fi cum interpretezi tu cum ca etapa TAVP din 2007 era "amical" , dar cum se face ca "victime" la acea etapa au cazut pescari ca Paco, Berti,Buzatu, Andronic , Spiac impreuna cu tot WSB-ul?? :wink:

Tu habar nu ai ce a insemnat spiritul TAVP la acea ora si cine au fost cei care pus bazele acestui sistem competitional excelent pt acea ora de pionerat in competitiile interne.....

Astept cu interes o comparatie intre realizarile tale si ale mele pe linie de pescuit de competitie , singura mea problema e ca nu stiu daca voi apuca vreodata sa citesc despre faptele tale de "arme" .

P.S. Apropo van Dame care e prieten cu mine a fost campion si in 2010
si prinde si mai multi si mai mari pesti ca Adi Spiac.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Apr 2011, 11:37

Eu sint un ilustru "nimeni"in comparatie cu "mareata "ta personalitate competitionala.Pe mine nu ma intereseaza gloria,functiile,si titlurile.Ma pis pe ele.

In schimb tu ,ai intrat in istoria pionieratului competitiilor de spinning din Romania,drept :"capitanul" care schimba "barcile"precum sosetele.Nu mai exemplific ca se stie ce si cum.Si n-ai fost capabil sa-ti duci mandatul pin la final.Numai ai aruncat cu "zloata"da genu:..."bei cine mi-s io,ca io cind faceam competitie...bla,bla ,bla..."

Marele detinator de steez si luvias ,n-a ajuns nici macar prin apropirea lotului national.Da poate ca mai bine asa.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Is curios ,domnule "coloana vertebrala dreapta"ce pozitie iei fata de vinzarea de permise ,careia,pina mai deunazi ii conferai statutul de "pacat capital".Evident, ca era facut de altii...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 10 Apr 2011, 16:06

" Eu sint un ilustru nimeni...."
....................................

In sfirsit ai spus un mare adevar........asa cum singur te-ai caracterizat asa ai sa si ramii. Gura pacatosului adevarat graieste.
.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Oare tu stiai ce-i spinningul in vremea cind eram eu vicecampion national la disciplina asta?Asta o stiai, atotstiutorule?

Ma rog nu are rost nici un rost sa -ti predau lectii de istoria competitiilor de spinn din Ro ca tu nu esti capabil sa intelegi.

Ramii la stadiul de aspirant si vezi ca daca perseverezi poate vei prinde mai mult decit cei 17 bibani in 5 ore pe care i-ai prins in faimosul concursul de pe Taut.

Te salut ilustrule, am incheiat aici discutia cu tine :lol: fugi repede ca ti se intareste aracetul pe lanseta ta custom:wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 10 Apr 2011, 16:43

Chiar is curios ce scrie medicu pe reteta la un individ de genu asta :shock: :shock:[/quote]
Rezolutia medicului e scurta:F S ,adica Fara Scapare.Extrem de mult bun simt in postarea d-voastra,pentru ca nu e normal sa il apostrofeze, atentioneze,pe FFF doar cei ce au fost inselati de dinsul,ci si cei ce pe viitor vor fi prejudiciati de actiunile dumnealui.De pe marginea concursurilor de spin,pozitia mea,deci nu din interiorul fenomenului,nu pot decit sa vad cum actiunile acestei persoane nu pot decit sa influenteze negativ spinniningul de competitie.Nu e normala atitudinea asta,,cine nu e cu mine e impotriva mea",firesc ar fi sa atraga concurentii prin organizarea unui sistem competitional paralel,cu balti atractive,premii mai generoase,evident si atribuite,nu doar promise,prin trimiterea la competitii interne si externe a sportivilor de top,recompensarea acestora,asigurarea conditiilor de pregatire,etc,etc.Masurile astea ar putea fi luate,cred,datorita sponsorizarii de la buget,care ar trebui sa existe,daca aceasta Federatie, a d-lui Popescu,ar fi un organism sportiv oficial,gen FRF sau altele.Pina cind nu construiti ceva ,dle Popescu, nu incercati sa distrugeti ce au construi altii.Chiar daca vor exista doua sisteme competitionale diferite,de spinning,concurenta nu poate genera decit performanta in rindul sportivilor,proprietarilor de balti,firmelor care vind echipament de pescuit.As vrea sa vad macar o etapa organizata pe natural,slava Domnului avem unde,sau chiar un campionat numai pe natural,aici e o directie buna de mers,iar concurentii ar fi obligati sa se adapteze mereu la coditiile mereu schimbatoare de pe Olt,Dunare,Mures ,etc.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Apr 2011, 18:15

vali stratonov scrie:" Eu sint un ilustru nimeni...."
....................................

In sfirsit ai spus un mare adevar........asa cum singur te-ai caracterizat asa ai sa si ramii. Gura pacatosului adevarat graieste.
.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Oare tu stiai ce-i spinningul in vremea cind eram eu vicecampion national la disciplina asta?Asta o stiai, atotstiutorule?

Ma rog nu are rost nici un rost sa -ti predau lectii de istoria competitiilor de spinn din Ro ca tu nu esti capabil sa intelegi.

Ramii la stadiul de aspirant si vezi ca daca perseverezi poate vei prinde mai mult decit cei 17 bibani in 5 ore pe care i-ai prins in faimosul concursul de pe Taut.

Te salut ilustrule, am incheiat aici discutia cu tine :lol: fugi repede ca ti se intareste aracetul pe lanseta ta custom:wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ii fi incheiat tu ,da pe asta tot o sa o citesti:vice ai fost,vice ai ramas.Presedinte ,.......mai greu.Eventual de asociatie de locatari.Am auzit ca si pe acolo ai avut numai "succesuri" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns