pikeman scrie:eu sunt interesant ca am motive
tu da acolo cu rahat in oameni ca sa pari interesant
io ma mir ca unii suporta (ma refer aici la Vali) sa le zici tu sa le fie rusine

vezi pe unde mictionezi, ca bate vantu afara, e pacat sa te stropesti

Stii care-i problema ? Pe mine nu ma intereseaza ca tu esti un posibil prieten al lui Vali . Personal nu mi-a facut nimic , dar nici nu pot sta cu mainile in san cand vad ca incepe cu stilul arogant(imprumutat de la marele sef Fanica) .

Ca am adus vorba de "fuga din gradina Ghetimani" este alta poveste , dar am facut-o fortat tot de Vali. Reciteste "razboiul" .
Asta ar fi fost una la mana .
Problema ta cu mine inca nu stiu care este , doar intuiesc prietenia voastra si atat . Daca tu ai dedus kkt-uri gen gerula-aps-eu .....asta inseamna ca doar atat poti. Sau probabil dupa logica ta , ar insema ca jumatate sau chiar mai mult ,din useri/pescari , ar fi in aceeasi problema ca si mine . Ma rog , asta e logica ta , nu ti-o contest.
Citand "pisu' , tuica si rechinu' " , inca nu stii motivele mele pentru care tot comentez pe aici . I-ai controlat pe toti cei care posteaza sa vezi care sunt concurenti sau care sunt tepuiti ? Te-ai ingramadit exact la poarta mea . Io n-am nimic , ca nu te cunosc , te las in continuare sa dai cu presupusul .
Ai grija in ce barca te cocoti , ca una sigur se scufunda.