LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 09 Apr 2011, 18:48

baiu meu e ca imparti "rusinea" cu tastatura, as if ai fi "cineva"

un interesat are dreptul la opinii nu la acuzatii
un participant are dreptul la ambele

ori ai fost patimit (ca si mine) la acuzatiile lu apsalba cand s-a facut popularea? oi fi pus osul si nu am stiut - eu da

ori ai fost lezat la atacurile catre LRS (ca si mine ) a lu apsalba, poate ai pus osul si nu am stiut - eu da

ori nu ti-ai primit premiu, la concursul de stationar

continuam??? nu

ca n-am cu cine :lol: :lol: :lol:

tu arata acolo cu degetu , ca ai pe cine, dar nu ai de ce :lol: :lol: :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Apr 2011, 18:48

pikeman scrie:..un plictisit care habar nu are ca se discuta de chestii vechi de acu 3-4-5 ani din lrs si de pe forum
Interesantule , ai vazut ca am comentat ceva legat de subiectele voastre de 3-4-5 ani ? Asta ai dedus tu sau ti-a zis cineva ? Sincer , mictionez atat pe LRS cat si pe Federatie . Mi-e egal cu 0 , intelegi ? Eu vreu sa particip la concursuri , dar nu conduse de unul ca Fane . Altceva ?Te astept . :lol:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 09 Apr 2011, 18:50

Indian Larry scrie:
pikeman scrie:da bre, il stie cineva pe IndianLarry? :lol: nu de alta , dar vad ca e tare interesat de subiect si de apsalba
Da ma , sunt interesat deoarece mi-am propus sa particip la concursuri . E bine ? Altceva ? Mai vrei sa stii ceva ? Despre subiect sunt interesat si mai ales de conducerea care este ea conducere , anume Fanica &co . Care-i baiul tau ? :roll:
Super tare frate inca un posibil campion , bravo ....vorbeste cu Gigiluta Semlecan sa te bage in locul lui pe lista de la Sarulesti daca tot zice ca in fapt nu sa inscris ... :lol: :lol: :lol:

Poate faci vre-o figura frumoasa si nu dai gherla totala si intri in vizorul selectionatei lui Fane :lol: :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 09 Apr 2011, 18:51

eu sunt interesant ca am motive

tu da acolo cu rahat in oameni ca sa pari interesant :lol:
io ma mir ca unii suporta (ma refer aici la Vali) sa le zici tu sa le fie rusine :lol: vezi pe unde mictionezi, ca bate vantu afara, e pacat sa te stropesti :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Apr 2011, 19:20

pikeman scrie:eu sunt interesant ca am motive

io ma mir ca unii suporta (ma refer aici la Vali) sa le zici tu sa le fie rusine :lol: vezi pe unde mictionezi, ca bate vantu afara, e pacat sa te stropesti :lol:
Stii care-i problema ? Pe mine nu ma intereseaza ca tu esti un posibil prieten al lui Vali . Personal nu mi-a facut nimic , dar nici nu pot sta cu mainile in san cand vad ca incepe cu stilul arogant(imprumutat de la marele sef Fanica) . :wink: Ca am adus vorba de "fuga din gradina Ghetimani" este alta poveste , dar am facut-o fortat tot de Vali. Reciteste "razboiul" .
Asta ar fi fost una la mana .
Problema ta cu mine inca nu stiu care este , doar intuiesc prietenia voastra si atat . Daca tu ai dedus kkt-uri gen gerula-aps-eu .....asta inseamna ca doar atat poti. Sau probabil dupa logica ta , ar insema ca jumatate sau chiar mai mult ,din useri/pescari , ar fi in aceeasi problema ca si mine . Ma rog , asta e logica ta , nu ti-o contest.

Citand "pisu' , tuica si rechinu' " , inca nu stii motivele mele pentru care tot comentez pe aici . I-ai controlat pe toti cei care posteaza sa vezi care sunt concurenti sau care sunt tepuiti ? Te-ai ingramadit exact la poarta mea . Io n-am nimic , ca nu te cunosc , te las in continuare sa dai cu presupusul .
Ai grija in ce barca te cocoti , ca una sigur se scufunda. :roll:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Apr 2011, 19:46

136 impartit la 3.5 ore de concurs inseamna38.8 bibani pe ora.Spiac a prins 300 in 5 ore.Asta inseamna 60 de bibani pe ora,adica unul pe minut.Adica apropae dublu fata de tine.Din cauza asta el este in lotul national si tu nu.Si tot din cauza asta el este un obiectiv demn de urmat pentru mine,incepatorul ,si nu tu.

Referitor la tipul concursului,daca judecam dupa opinia aluia care tine de celalalt capat al sforilor de care esti legat tu,si turneul A.V.P.,nu era decit un nenorocit de amical ,nu?? :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Apr 2011, 19:50

http://www.wsbteam.com/jurnal-de-concur ... lele-2011/

Si mai uite de ce Spiac este un exemplu pentru mine, si nu tu.El este primul in clasament, si tu tirii servieta lu Popescu.Cum dai permisu???

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Apr 2011, 19:51

Si chit ca crapa fierea in unii,w.s.b. este intre primii :lol: :lol: :lol: :lol: domnule,coleg...

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 09 Apr 2011, 20:25

Indian Larry scrie:
pikeman scrie:eu sunt interesant ca am motive

Stii care-i problema ? Pe mine nu ma intereseaza ca tu esti un posibil prieten al lui Vali . Personal nu mi-a facut nimic , dar nici nu pot sta cu mainile in san cand vad ca incepe cu stilul arogant(imprumutat de la marele sef Fanica) . :wink: Ca am adus vorba de "fuga din gradina Ghetimani" este alta poveste , dar am facut-o fortat tot de Vali. Reciteste "razboiul" .
Asta ar fi fost una la mana .
Problema ta cu mine inca nu stiu care este , doar intuiesc prietenia voastra si atat . Daca tu ai dedus kkt-uri gen gerula-aps-eu .....asta inseamna ca doar atat poti. Sau probabil dupa logica ta , ar insema ca jumatate sau chiar mai mult ,din useri/pescari , ar fi in aceeasi problema ca si mine . Ma rog , asta e logica ta , nu ti-o contest.

Citand "pisu' , tuica si rechinu' " , inca nu stii motivele mele pentru care tot comentez pe aici . I-ai controlat pe toti cei care posteaza sa vezi care sunt concurenti sau care sunt tepuiti ? Te-ai ingramadit exact la poarta mea . Io n-am nimic , ca nu te cunosc , te las in continuare sa dai cu presupusul .
Ai grija in ce barca te cocoti , ca una sigur se scufunda. :roll:
Indiene , multi de p-aicvi sunt chiar baieti buni , de treaba . Insa fiecare cu ale lui , cu probleme , cu alea-alea . Asta face ca din timp in timp sa ,, dam " unii-ntr-altii . ..... Nu e bine , frate , nu e bine . Pe bune . Pike , frate , vorbesc si cu tine acum . Ce dracu' facem acum ?

Ni se pune pata pe cate vre-unu pe forum . Nu stim nimic despre el , nici nu-l stim la fata , declansam razboaie ce este foarte posibil sa le continuam live sau la nesfarsit . ..... Chiar ca nu e bine . Altii-s dusmanii pescuitului , ai nostrii , ai idei de coabitare cu lumea , printre oameni ( vezi ,, KKt in ploaie" , cel mai nepescar dintre pescari si fanii lui , vezi tepuitorii din concursuri , vezi braconierii de zi cu zi . ) . Ne mascarim intre noi dominati de orgolii sau sa implinim frustrari ? . Nici asta nu-i bine . Pan-la urma ...... pescuim peste , pescuind ! Care cum poate si cum se pricepe . Cu siguranta , insa , un sprit pe mal de garla ne-ar dezvalui mai multe despre interlocutori decat 3 ani de ,, coabitare " pe NET .

:bere: :bere: :bere:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 09 Apr 2011, 20:37

modigliani scrie: Ni se pune pata pe cate vre-unu pe forum . Nu stim nimic despre el , nici nu-l stim la fata , declansam razboaie ce este foarte posibil sa le continuam live sau la nesfarsit . ..... Chiar ca nu e bine .
:bere: :bere: :bere:
poi asta ma si deranjat...
nu il cunoaste pe om, dar ii zice sa ii fie rusine si nush cum, e treaba fiecaruia cu cine e prieten, dar nu porcaim forumul ca nu gandim toti la fel si ne bagam in seama, apoi arata cu degetu ca eu mam bagat in seama, ma rog :roll:
ar fi plictis sa gandim toti la fel, dar de aici pana la a jigni, pentru unii, e cale mica, desi inca nu poate dovedi cu ce la deranjat comportamentul lui vali, sau mai bine zis cu ce il afecteaza?
intelegi pictore, aici e vorbe, discutii in contradictor, eu citesc, poate se creeaza ceva constructiv, poate nu, dar cu asa atitudine, iti piere cheful de a ceti :oops:

Scrie răspuns