LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Apr 2011, 15:40

Indian Larry scrie:
apsalba scrie:Un asemena caracter se numeste jeg.
Dar ca presupus concurent , care nu mi-am primit premiul decat dupa 6 luni ,eu cum te pot numi pe tine ? :roll: Aud?
Premiile sunt date de federatie nu de popescu, asa ca lasa placa asta ca s-a tocit. Intreaba-i pe cei care au primit premiile ,care au fost primele cuvinte; ne-am cerut scuze pentru intarziere si au fost acceptate. Cei premiati pot confirma si ii rog sa o faca.
Asa ca cainele moare de drumul lung sdi prostul de grija altuia.
Cred ca prind bine premiile inainte de Paste.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Apr 2011, 15:40

.........stratonov,asta am facut eu pentru competitie;
http://www.wsbteam.com/jurnal-de-concur ... ompetitie/

Am incercat sa vorbesc dechis despre retinerile oricarui incepator sperind sa incurajez toti doritorii de competitie sa treaca peste acestea si sa participe.
Tu ,din postura de incepator ,ce ai facut???Ca ulterior am vazut de ce ai fost in stare:dezertare la primul pocnet de pishtol.. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Repede te-a convins Popescu ca Liga este ilegala.Priveste in urma...cine a avut dreptate??Popescu sau Mihuta???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 09 Apr 2011, 15:52

semlecangheorghe scrie:.........stratonov,asta am facut eu pentru competitie;
http://www.wsbteam.com/jurnal-de-concur ... ompetitie/

Am incercat sa vorbesc dechis despre retinerile oricarui incepator sperind sa incurajez toti doritorii de competitie sa treaca peste acestea si sa participe.
Tu ,din postura de incepator ,ce ai facut???Ca ulterior am vazut de ce ai fost in stare:dezertare la primul pocnet de pishtol.. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Repede te-a convins Popescu ca Liga este ilegala.Priveste in urma...cine a avut dreptate??Popescu sau Mihuta???

Felicitari pt. participare si pt. articol,dar asta a fost cred acum 2-3 ani ...e ok sa participi si la amicale dar nu e suficient ,e doar un posibil inceput :wink:

Dar de atunci si pina azi inafara sa ne aratri "calea" din spatele tastaturii ce realizari ai in domeniu?

Observ ca te dai lovit pt. Sarulesti desi lista spune altceva ...

Eram curios daca ai fi participat la Sarulesti cum ai crescut ca pescar in toti acesti ani de cind ne "incinti" cu postarile tale sublime prin topicuri...

P.S Nu ne spui si citi bibani ai prins in concursul amical la care ai participat pe Tauti ca sa avem un reper in caz ca te razgindesti si participi la Sarulesti :lol:

Ai grija insa ca la Sarulesti puncteaza doar salaii , specie la care am auzit ca esti "profesor" .
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Apr 2011, 16:30

......La biban,mi-ai facut odata o provocare .Accept bucuros anul asta.Numai noi doi.Sa te vad de ce esti capabil.Daca vrei etaloane,uita-te la Adi Spiac,ca este din master cu tine.300 de bucati in 5 ore de concurs.Tu citi ai prins???Ca tare esti fortos.Te-as vedea pe ape salbatice... :lol: :lol: :lol: domnu expresedinte cit ai fi de expert.. :lol: :lol:

Cit despre calitatea de pescar,nu esti tu in masura sa dai etaloane nici crescatoare nici descrescatoare...

Poate ai de facut un calendar competitional si eu te retin...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 09 Apr 2011, 16:53

ii bun ca mai aveti loc pe forum, asa au si altii loc pe apa :lol: :lol: :lol:

cu cat sadeti mai mult aci , cu atat mai bine pentru cei care taram jigu pe fund :twisted:

:lol: :lol: :lol: :lol:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 09 Apr 2011, 17:00

semlecangheorghe scrie:......La biban,mi-ai facut odata o provocare .Accept bucuros anul asta.Numai noi doi.Sa te vad de ce esti capabil.Daca vrei etaloane,uita-te la Adi Spiac,ca este din master cu tine.300 de bucati in 5 ore de concurs.Tu citi ai prins???Ca tare esti fortos.Te-as vedea pe ape salbatice... :lol: :lol: :lol: domnu expresedinte cit ai fi de expert.. :lol: :lol:

Cit despre calitatea de pescar,nu esti tu in masura sa dai etaloane nici crescatoare nici descrescatoare...

Poate ai de facut un calendar competitional si eu te retin...
Alege perioada si vedem care e in stare si de ce e in stare ....

Ce am prins eu in materie de biban?? :lol: :lol: :lol:

Nici mai multi nici mai putini decit 136 de bibani in 3,5 ore de concurs in cadrul Turneului AVP nu la o intilnire cu prietenii... :lol: :lol:

Nici in ziua de azi acest record nu a fost doborit oficial de nimeni la spinning pe nici o pista de concurs , nici macar de Spiac cu care te lauzi de parca ar pescui el in numele tau:lol: si atentie colegu'.asta sa intimplat in 2007 pe Rogojesti ,iar azi suntem in 2011....fa tu calculul de cind dateaza.

Exista o sansa anul acesta la Bicaz unde sunt f. multi bibani sa cada recordul meu . desi azi etapele sunt de 6-7 ore asa incit va fi greu de comparat si omologat ...vom vedea .

Provocarea cea mai mare ar fi sa participi si tu si eu la Bicaz si sa ne comparam rezultatelel :wink: nu crezi ca asta ar fi cel mai bun etalon?

Poate prinzi tu mai mult de 136 de bibani , cine stie .. :wink: :wink: te bagi? :roll:

P.S Puntem pune la bataie si niste premii ca sa creasca miza , tu lanseta Trabuco Custom iar eu o mulineta Daiwa ....merge? :lol: :lol: :lol: :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Apr 2011, 17:05

apsalba scrie:Premiile sunt date de federatie nu de popescu, asa ca lasa placa asta ca s-a tocit.
Ma rog....federatia de cine-i condusa , nu de dom' Popescu ? :roll: Il legi si tribunale nu te intrece nimeni , atunci de ce n-ai adoptat aceeasi tactica si cu cei pe care ii acuzi ca au intarziat cu premiile ? :roll: Nu-i tot o perdea de fum si asta ?
Daca tu zici ca federatia da premiile , atunci ai numai de pierdut . :lol: Bine ca ai punctat acest lucru , sa stim ce atributii are federatia voastra.

PS: nu mi-ai raspuns cu premiile . Cum se vor acorda , tot peste 6-12luni ? Am vazut ca ne indemni sa uitat cuvantul "plata" pe malul apei. Atunci putem plati taxa de participare in momentul in care ridicam premiul ? Cred ca asa ar trebui , nu ?ca doar banii aia de unde vin... :roll:
Oricum , cacealmaua nu-ti merge , ai picat in *** cu federatie cu tot . :lol:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 09 Apr 2011, 17:06

pikeman scrie:ii bun ca mai aveti loc pe forum, asa au si altii loc pe apa :lol: :lol: :lol:

cu cat sadeti mai mult aci , cu atat mai bine pentru cei care taram jigu pe fund :twisted:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Sa inteleg ca tu ai postat de pe malul apei de pe tel. mobil???? :lol: :lol: :lol: :lol:

La ce vint e afara ce sa caut azi pe apa sa astept sa ma ia pestii de mina in loc sa-i ard pe fir.. :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 09 Apr 2011, 18:21

da bre, il stie cineva pe IndianLarry? :lol: nu de alta , dar vad ca e tare interesat de subiect si de apsalba, numa deductia logica ma face sa cred ca apsalba preten cu gerula, indianlarry certat cu gerula => indianlarry anti apsalba si comenteaza si la vali, interesant...un plictisit care habar nu are ca se discuta de chestii vechi de acu 3-4-5 ani din lrs si de pe forum , poate ne povesteste cum a aterizat in subiectul asta , is curios :twisted: :oops:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Apr 2011, 18:28

pikeman scrie:da bre, il stie cineva pe IndianLarry? :lol: nu de alta , dar vad ca e tare interesat de subiect si de apsalba
Da ma , sunt interesat deoarece mi-am propus sa particip la concursuri . E bine ? Altceva ? Mai vrei sa stii ceva ? Despre subiect sunt interesat si mai ales de conducerea care este ea conducere , anume Fanica &co . Care-i baiul tau ? :roll:

Scrie răspuns