semlecangheorghe scrie:......La biban,mi-ai facut odata o provocare .Accept bucuros anul asta.Numai noi doi.Sa te vad de ce esti capabil.Daca vrei etaloane,uita-te la Adi Spiac,ca este din master cu tine.300 de bucati in 5 ore de concurs.Tu citi ai prins???Ca tare esti fortos.Te-as vedea pe ape salbatice...

domnu expresedinte cit ai fi de expert..
Cit despre calitatea de pescar,nu esti tu in masura sa dai etaloane nici crescatoare nici descrescatoare...
Poate ai de facut un calendar competitional si eu te retin...
Alege perioada si vedem care e in stare si de ce e in stare ....
Ce am prins eu in materie de biban??
Nici mai multi nici mai putini decit 136 de bibani in 3,5 ore de concurs in cadrul Turneului AVP nu la o intilnire cu prietenii...
Nici in ziua de azi acest record nu a fost doborit oficial de nimeni la spinning pe nici o pista de concurs , nici macar de Spiac cu care te lauzi de parca ar pescui el in numele tau:lol: si atentie colegu'.asta sa intimplat in 2007 pe Rogojesti ,iar azi suntem in 2011....fa tu calculul de cind dateaza.
Exista o sansa anul acesta la Bicaz unde sunt f. multi bibani sa cada recordul meu . desi azi etapele sunt de 6-7 ore asa incit va fi greu de comparat si omologat ...vom vedea .
Provocarea cea mai mare ar fi sa participi si tu si eu la Bicaz si sa ne comparam rezultatelel

nu crezi ca asta ar fi cel mai bun etalon?
Poate prinzi tu mai mult de 136 de bibani , cine stie ..

te bagi?
P.S Puntem pune la bataie si niste premii ca sa creasca miza , tu lanseta Trabuco Custom iar eu o mulineta Daiwa ....merge?