LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Vroiam sa nu ma mai bag... Dar nu ma pot abtine... Daca ati facut Federatie nu inseamna ca aveti 3... oaie... Cum d.racu sa mai vina lumea la concursuri cand e tot numai o cocina? Diplomatie? Ce e aia diplomatie? Da'o dracu de diplomatie... Suntem Jmecheri... cu 'j' nu cu 's'... Chiar credeti ca lumea nu s-a saturat de troace, mocirle si cocini? Bai nene daca am fi in stare sa facem pe cat zicem, eram demult departe...
Este un citat celebru, spus de un scriitor francez unui coleg de cafenea. Simtindu-se ofensat colegul l-a actionat in instanta, care l-e obligat pe scriitor sa retracteze cele afirmate fata de conviv prin declaratie publica. A doua zi scriitorul a publicat intr-un ziar de larga circulatie urmatorul anunt. In data de 9ziua) am afirmat despre X ca este un ticalos care nici macar nu merita scuipat. Instanta a considerat ca respectivul personaj a fost jignit de afirmatia mea si m-a obligat sa retractez cele afirmate. In acest sens, pot sa afirm ca respetivul merita sa fie scuipat.
- semlecangheorghe
- veteran
Macar daca ar spune adevarul. Dar minte ca un nerusinat. Sub masca anonimatului, n-ai ce sa-i faci. Dar odata si odata tot o sa stam fata in fata. Poate ca am si stat, afirmand odata ca a fost la mine in casa. Asa ca vezi caracterul acestui nimeni. Poate ca l-am si cinstit. De la mine nu pleca nimeni fara sa bea o cafea macar. Un asemena caracter se numeste jeg.
-
- veteran
-
- utilizator constant
nea faneee la cine te referiapsalba scrie:Macar daca ar spune adevarul. Dar minte ca un nerusinat. Sub masca anonimatului, n-ai ce sa-i faci. Dar odata si odata tot o sa stam fata in fata. Poate ca am si stat, afirmand odata ca a fost la mine in casa. Asa ca vezi caracterul acestui nimeni. Poate ca l-am si cinstit. De la mine nu pleca nimeni fara sa bea o cafea macar. Un asemena caracter se numeste jeg.

Mai mare jeg ordinar , nesimtit , tupeist si MINCINOS ca DUMETA nu am intalnit

ONOARE SI CURAJ

Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!
-
- veteran
Stratonov,bufon sa-l faci pa tac-tu.La Sarulesti nu particip ,a fost caterinca pt fraieri ca tine.Si muscat-o cu succes si tu si chiloti de piele...Ca deh cin se aseamana se aduna...
............................................................................................................
Fraier esti tu cu neamul tau ...eu am luat de buna ceea ce a scris "antrenorul" tau in lista afisata public pe situl LRS:
...62. CURELEA ALEXANDRU-BOGDAN - Drill
63. CHIRIAC LAURENTIU - Drill
64. SEMLECAN GHEORGHE
65. TOFAN CONSTANTIN CLAUDIU
66. MOGA ALIN-HORATIU
67. HANGAN TINU - TPC
68. TRANDAFIROPOL ALEXANDRU - Drill
69. DRAGUSI RADU-CONSTANTIN - Aquamania
70. DONCEA CONSTANTIN-BOGDAN - Drill
71. VOICU GEORGE - Drill
72. OPREA ANDREI - SSC
73. TRANCA RAZVAN
74. PETROVANU HORIA
75. COJOCARU CONSTANTIN
76. MARC RADU - TPC
77. DEGERATU STEFAN
Lista este inchisa.
Ultima oară modificat de razvan mihuta pe Sâm Apr 09, 2011 2:10 pm, modificat de 29 ori în total.
WSB - Clubul de Pescuit Sportiv West Spinning Brigade - http://www.wsbteam.com
Care-i fraierul si care -i minicinosul bufonule? Eu sau voi?
P.S. Oricum daca te razgindesti si participi vezi sa nu-ti uiti customul acasa
iar daca nu ai bani sa o asiguri te ajut eu . 
............................................................................................................
Fraier esti tu cu neamul tau ...eu am luat de buna ceea ce a scris "antrenorul" tau in lista afisata public pe situl LRS:
...62. CURELEA ALEXANDRU-BOGDAN - Drill
63. CHIRIAC LAURENTIU - Drill
64. SEMLECAN GHEORGHE
65. TOFAN CONSTANTIN CLAUDIU
66. MOGA ALIN-HORATIU
67. HANGAN TINU - TPC
68. TRANDAFIROPOL ALEXANDRU - Drill
69. DRAGUSI RADU-CONSTANTIN - Aquamania
70. DONCEA CONSTANTIN-BOGDAN - Drill
71. VOICU GEORGE - Drill
72. OPREA ANDREI - SSC
73. TRANCA RAZVAN
74. PETROVANU HORIA
75. COJOCARU CONSTANTIN
76. MARC RADU - TPC
77. DEGERATU STEFAN
Lista este inchisa.
Ultima oară modificat de razvan mihuta pe Sâm Apr 09, 2011 2:10 pm, modificat de 29 ori în total.
WSB - Clubul de Pescuit Sportiv West Spinning Brigade - http://www.wsbteam.com
Care-i fraierul si care -i minicinosul bufonule? Eu sau voi?
P.S. Oricum daca te razgindesti si participi vezi sa nu-ti uiti customul acasa

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!