LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 09 Apr 2011, 10:16

Indian Larry scrie:
vali stratonov scrie:...se pare ca am reusit sa-i scot din lincezeala pe cei ce nu mai aveau subiecte .
Hai zii zau , viteazule ! :shock: Uite un nou subiect pentru domnia ta :
Cum ramane cu concursul de la Belis , mai precis cazul galeata , cand l-ai lasat pe Gabi Udila sa se lupte cu "prietenii" comuni ? :roll: Aud ? Presedinte LRS ? Aaaaa? Acuim esti viteaz si arogant pe deasupra . Te-ai infipt tu langa coasta lui Fane Escrocherie dar nu degeaba . :wink:
Bag seama ca m-am inselat in privinta ta maestre . Federatia va primi un pisu' si mai mare din partea pescarilor , o sa vezi . :wink:
Daca vrei sa discuti cu mine o poti face dar cu tonul mai "piano' ...asta una la mina ..

A doua se vede de la o posta ca esti habarnist ...spetele de pe apa sunt si in ziua de azi a presedintelui CTDA nu a presedintelui LRS....Gabi Udila a incercat sa-si faca treaba dar din pacate au sarit ca arsi "prietenii" si a iesit ce a iesit .....o incalcare grava a regulamentelor in vigoare de care au beneficiat din plin tocmai cei care l-au incalcat.

Nu inteleg chestia cu vitejia si arogannta , dar ma rog fiecare intelege ce poate din ceea ce citeste :lol: :lol:

Iar in ceea ce priveste "infiptul... dar nu degeaba " poate incerci sa ma lumnezi. :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 09 Apr 2011, 10:44

Indian Larry scrie:
vali stratonov scrie:.important e faptul ca premiile de la concursurile de anul trecut se dau celor ce le-au cistigat pe apa si pe munca lor.
Dupa plangerea penala se dau premiile ? Asa se face in logica voastra ? Asa trebuie sa functioneze motorul pescuitului de competitie ? Bazat pe plangeri la politie ? Rusine Vali , rusine . Ai un tupeu mai mare ca al lui Fane Escrocherie . :oops: :oops:

Colegu ' iarasi esti pe linga subiect ....ce legatura are FRPS cu FNPSR?

Ce legatura are Vali Stratonov cu premiile neacordate la timp?
Poti sa-mi zici? Sau sunt doar perdele de fum pt. aarunca cu mizerie asa cum esti obisnuit.

Daca ai ceva sa-mi reprosezi fa-o desi nici nu cred ca ne cunoastem, dar te rog la subiect nu dupa cum iti "sufla" unii in ureche.

Concursurile de anul trecut s-au tinut sub egida FNPSR (federatie de asociatii) care nu are nici o legatura cu FRPS (federatie de cluburi) care nici nu exista la acea data....

Singura asociere intre cele doua e Fane Popescu iar responsabilitatea efectuarii platii premiilor e problema lui , eu neavind nici o legatura cu FNPSR si concursurile de acolo.....oare de ce trebuie sa-mi fie mie rusine de fapte care nu au nici o legatura cu persoana mea ?

Ceea ce vor dori pescarii de competitie vom afla in curind , nu depinde nici de mine nici de tine...timpul la va rezolva pe toate mai bine , mai rau ,vom trai si vom vedea.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Apr 2011, 10:47

Stii ce ? Cat crezi ca dureaza sa se convinga pescarii si de tine ? :lol: Dabia astept sa vina rasturnarea aia de situatie pe care o tot astepti . :lol: Mai multe n-am ce sa zic fara probe palpabile dar pana la urma se vor adeveri spusele si imi voi cita aceasta afirmatie . :wink:

Despre aroganta..... :lol: :lol: :lol: mai citeste o data ce ai scris despre premii . Sau iar te faci ca nu intelegi ? :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Apr 2011, 10:51

vali stratonov scrie: Colegu ' iarasi esti pe linga subiect ....ce legatura are FRPS cu FNPSR?

Ce legatura are Vali Stratonov cu premiile neacordate la timp?

Are aceeasi legatura ca si Fane cu tine . Cand ai auzit ca s-au dat premiile , ai intervenit foarte "elegant" ca si ceva de genu' : "vedeti ma prostilor ca nu e ca voi , Fane se tine de cuvant" . Daca tu nu ai legatura cu premiile , nu vad de ce te framanta atat subiectul si ii tii scutul lui Fane . :roll: Am inteles ca mancati din aceeasi paine ...dar in situatia asta ar trebui sa nu va dati la o parte din fata unor afirmatii .

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 09 Apr 2011, 11:25

Indian Larry scrie:Stii ce ? Cat crezi ca dureaza sa se convinga pescarii si de tine ? :lol: Dabia astept sa vina rasturnarea aia de situatie pe care o tot astepti . :lol: Mai multe n-am ce sa zic fara probe palpabile dar pana la urma se vor adeveri spusele si imi voi cita aceasta afirmatie . :wink:

Despre aroganta..... :lol: :lol: :lol: mai citeste o data ce ai scris despre premii . Sau iar te faci ca nu intelegi ? :lol:
Ti-am scris mai sus ...fiecare intelege ce poate din ceea ce se scrie. :oops: :oops: :oops: tu atita ai priceput .

Nu era nici o aroganta in cele spuse de mine ...din contra ,am afirmat ca plata premiilor e o stare de normalitate pe care personal o doream cu mult timp inainte .

Piinea mi-o maninc din ceea ce produc eu nicidecum de la Fane sau de la altiii, iar in ce priveste "framintarea" mea era fix ca a voastra :lol: :lol: care nu aveati nimic in comun cu premiile neonorate la timp .

Din punctul meu de vedere e bine ca premiile se dau chiar daca se dau cu mare intirziere .Singurii in masura sa judece lucrurile sunt cei care nu si-au luat premiile la timp , nu altcineva .

Restul era doar o mica "aroganta" la adresa unora de pe acest topic care nu precupeteau nici un efort sa arunce vorbe si "judecati de valoare " desi ei nu au nici o legatura cu subiectul .... :wink:

Cam atit si spor la treaba . :wink:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 09 Apr 2011, 11:30

Indian Larry scrie: Cand ai auzit ca s-au dat premiile , ai intervenit foarte "elegant" ca si ceva de genu' : "vedeti ma prostilor ca nu e ca voi , Fane se tine de cuvant" .
Cica era mai demult un presedinte de asociatie de locatari care s-o trezit cu niste bani lipsa . Dupa ce o dres situatia (avem voie sa ne gandim ca o amenintare cu plangere penala o fi fost convingatoare suficient) , s-o fi gandit ca-i limpede si curat ca la inceput .

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Apr 2011, 12:29

Câinele moare de drumul lung și prostul de grija altuia. Cam la asta se reduce mormanul asta de postări.
Ne vedem la competitiile oficiale. Care va tine cureaua sa va inscrieti.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 09 Apr 2011, 12:31

Sunt unii care au impresia ca daca dau inapoi bicicleta furata, spunand ca au glumit cand au laut-o, lumea ii va crede in continuarte oameni cinstiti... :oops:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Apr 2011, 12:37

Vezi-ti de amicalele tale ca poate imi dai idei. Unde incadrezi substituirea de calitati oficiale?
Apropo, cum justifici milioanele incasate de clubul tau de la colegii de ligă?
Sau ai vostri nu se prind că le bagi mâna in jeb?
Detaliat: 400 milioane lei taxa
9.000.000 lei premii in materiale de la sponsor
Unde se duc cele 400 de milioane incasate?

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Apr 2011, 12:40

apsalba scrie:Ne vedem la competitiile oficiale. Care va tine cureaua sa va inscrieti.

Daca nu o sa se inscrie mai ..nimeni...ce-o sa zici , ca nu ne-a tinut cureaua ? :lol: Esti jalnic Fanica , jalnic . Atitudine de presedinte....auzi la el , care va tine cureaua . :oops:

Mi s-a facut scarba de voi si de federatia voastra avortata in sant . :arrow:

Scrie răspuns