LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
-
- utilizator constant
-
- junior
Daca vrei sa ma vezi personal, fixeaza alta data, fiindca sunt la concurs in Ungariaapsalba scrie:Pe tine vreau sa te vad personal. Te astept pe 15 aprilie.micutu_andrei scrie:Premiile de la locul 4 la locul 10 nu s-au acordat, fiindca se vor plati prin nu stiu ce transfer(nu a stiut Palcau sa-mi explice). Va rog sa-mi explicati cum si cand?

Vin saptamana viitoare pana joi.
-
- junior
ps.Palcau a fost la Albamicutu_andrei scrie:Daca vrei sa ma vezi personal, fixeaza alta data, fiindca sunt la concurs in Ungariaapsalba scrie:Pe tine vreau sa te vad personal. Te astept pe 15 aprilie.micutu_andrei scrie:Premiile de la locul 4 la locul 10 nu s-au acordat, fiindca se vor plati prin nu stiu ce transfer(nu a stiut Palcau sa-mi explice). Va rog sa-mi explicati cum si cand?
Vin saptamana viitoare pana joi.
-
- utilizator constant
DA este adevarat, d-l Spineanu si d-l Kune nu mai colaboreaza cu Popescu sunt noii nostri parteneri ai as. APS.SCOBARUL Alba IuliaTipar ranit scrie:nea faneee iar te-am prins cu minciunaapsalba scrie:La sediu. Intre 8 si 16.
PS Si la noi sunt baieti buni; au uitat sa ia un borderou. Miercuri sunt toate permisele la zi. Sa vii cu 2 poze 4/6 cm.![]()
![]()
![]()
![]()
Joi am fost la magazinele lui Spineanu si a lui Kune Marin si mi-au confirmat ca nu ai adus permise de pescuit pt chitantele taiate de la APULUM, mai mult de atat (ti-au blocat banii pt APULUM pana aduci permise) iar acum ei fac legitimatii si elibereaza permise pt asociatia SCOBARUL (care a primit in administrare zone de pescuit din jud. Alba) si care le-a adus deja permise pt 2011![]()
Anul trecut ai adus 70.000.de permise pt FNPSR = MINCIUNA, anul acesta ai adus permise pt noua federatie FRPS iar pana miercuri sunt toate la zi =MINCIUNA, premii la concursuri =MINCIUNA, populari = MINCIUNA, desfintare AGVPS =MINCIUNA, procese castigate =MINCIUNA, ... etc = MINCIUNA, si te mai intrebi de ce nu mai au oamenii incredere in DUMETA.![]()
Nimeni nu contesta noua federatie, problema cea mai mare esti DUMETAiar cat timp DUMETA te erijezi in marele conducator al acestei federatii, datorita tie federatia nu are credibilitate
![]()
asa ca nea faneee lasaneeeee, lasaneeee
sau mai bine zis lasateeee de federatie, ca poate gasesti in alt domeniu in care sa fie fraeri sa-i minti, ca aici nu mai ai nici o sansa, lumea te cunoaste
![]()
ONOARE SI CURAJDAI INAINTE CU TUPEU
Cu stima

TRANSPARENTA
-
- veteran
semlecangheorghe scrie:Pentru ei este un motiv de lauda . Scuza-ma Vali dar ai behait ca oaia la p**a exact cand aveai si tu credibilitate cat de cat .
...........Sssserios???Chiar avea????![]()
![]()
Asa cum era de asteptat sa declansat "furtuna " in urma celor postate de mine ...se pare ca am reusit sa-i scot din lincezeala pe cei ce nu mai aveau subiecte .
Postul meu a fost cu dedicatie ,iar cei asteptati sa reactioneze au sarit din nou ca arsi.....important e faptul ca premiile de la concursurile de anul trecut se dau celor ce le-au cistigat pe apa si pe munca lor.
Nu e nici un MERIT in asta e doar o stare de NORMALITATE, asta trebuie inteles din postul meu nu altceva....
Micule bufon , ideea nu era nicidecum vre-o lauda ca se dau premiile restante de atita timp.
Asa cum am mai spus ele trebuiesc platite OBLIGATORIU ....
Necazul pt. tine e faptul ca nu mai poti bate apa-n piua pe speta asta ....

In alta ordine de idei , tu ce credibilitate ai din postura de noname ?

Ai facut ceva pt. pescutul de competitie , ca sa putem compara aportul fiecaruia?
Astept in schimb cu interes evolutia ta de saptamina viitoare

P.S. Iti dau un sfat gratuit , daca il ai ca antrenor pe Mihuta , te-asi sfatui sa il schimbi nu de alta dar el nu era in stare sa se antreneze pe sine.

Ai mare grija cum concurezi ca daca faci vre-o "figura frumoasa" ai putea sa te gindesti la faptul ca vei putea fi selectionat in lotul national..

Acum te las sa te antrenezi pt . Champion League ...

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Hai zii zau , viteazule !vali stratonov scrie:...se pare ca am reusit sa-i scot din lincezeala pe cei ce nu mai aveau subiecte .

Cum ramane cu concursul de la Belis , mai precis cazul galeata , cand l-ai lasat pe Gabi Udila sa se lupte cu "prietenii" comuni ?

Bag seama ca m-am inselat in privinta ta maestre . Federatia va primi un pisu' si mai mare din partea pescarilor , o sa vezi .

Dupa plangerea penala se dau premiile ? Asa se face in logica voastra ? Asa trebuie sa functioneze motorul pescuitului de competitie ? Bazat pe plangeri la politie ? Rusine Vali , rusine . Ai un tupeu mai mare ca al lui Fane Escrocherie .vali stratonov scrie:.important e faptul ca premiile de la concursurile de anul trecut se dau celor ce le-au cistigat pe apa si pe munca lor.