discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
old_radu
- veteran

apsalba scrie:Da. Impozitul il plateste federatia.

Oricum e mai mare ca dobanda si inflatia la un loc.
...ar fi chiar culmea sa le retineti si impozit plus eventuale penalizari deoarece a trecut ceva vreme de la castigarea premiilor...

-
ranga
- veteran

vali stratonov scrie:Domnu' Fane , doar nu ti-ai pierdut mintile si incepi sa dai premiile oamenilor care le-au cistigat:lol:

, nu te gindesti la faptul ca nu mai pot sa te injure cu sete cei din vestul tarii????
Domnu' Vali , ia fiti atent putin la "sefu" dumneavoastra :
Escrocul scrie: Ce nu stiu membri (si nici nu intreaba) este faptul ca aceste sume sunt impozabile, iar firma de contabilitate cu care lucram calculeaza la deconturi si face state de plata. Mi-am permis luxul de a lua decizia ca premierea tuturor sa se faca in cadrui festiv, la Alba Iulia, asa cum procedeaza toate federatiile serioase. Plata pe malul baltii trebuie uitata si scoasa din vocabular.
Mult i-a mai luat firmei de contabilitate sa faca state de plata ,tinand cont ca afirmatia de mai sus e de pe vremea concursului.

Eu sunt curios cum e de acum inainte cu plata premiilor . Tot dupa 6-12luni ?
Nu de alta dar e misto schema . Nu ca s-ar imbulzii pescarii sa vina sub palaria voastra , dar mai radem si noi , cei de pe tusa .
PS: Fane Escrocherie , cum ramane cu baietii care nu pot ajunge ? Hai ca nu-i grea intrebarea .

-
anem
- veteran

nu are rost sa facem pe desteptii ca intr-un final s-a pus Fane Minciuna sa-si onoreze promisiunea ... nu vad ce ar fi de laudat in chestia asta ...
chiar sunt curios care o fi motivul pentru care se intampla asta ... incearca sa isi mai spele obrazul plin de ????? vazand ca nu are cine sa ii adere la vestita federatie si cine sa participe la eventualele concursuri pe care le va organiza si unde premiile se vor acorda in acelasi mod ?
ps : pe mine ma mira ca mai are obrazul sa apara in public dupa toate minunile savarsite ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
ranga
- veteran

d4md3od scrie:nu are rost sa facem pe desteptii ca intr-un final s-a pus Fane Minciuna sa-si onoreze promisiunea ... nu vad ce ar fi de laudat in chestia asta ...
Pentru
ei este un motiv de lauda .

Scuza-ma Vali dar ai behait ca oaia la p**a exact cand aveai si tu credibilitate cat de cat .
Pentru eventualele concursuri stiti cat aveti de asteptat .

In apropierea Pastelui vine iepurasul . Ma rog....acum a fost nevoit din pricina federatiei , ca nu au pescari si poate-poate mai prinde vreunul , dar la anul sigur nu o sa se mai repete cazul .
Dupa cum ati putut observa ,
Fane Escrocul si-a propus ca premiile sa nu mai fie inmanate pe balta . Trebuie sa va scoateti cuvantul asta din vocabular(a se citi premiu) .

Toate astea fiind valabile numai in cazul concursurilor la care nu o sa mai participe nici dracu' .

-
jhonny
- veteran

Care firma de contabilitate??? Aia cu care lucrasi cind ai falimentat celelalte asociatii si federatii???? Sunte-ti experti in minarele si decontati numai prostii. Va acoperiti unul pe altul... mi-e sila.
Pe 15 vin si eu la Alba la premiere, am procura valabila eliberata de un prieten comun.
-
semlecangheorghe
- veteran

Pentru ei este un motiv de lauda . Scuza-ma Vali dar ai behait ca oaia la p**a exact cand aveai si tu credibilitate cat de cat .
...........Sssserios???Chiar avea????

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
razvan m.
- veteran

-
Sa vii sa te lauzi ca ai dat intr-un sfarsit premiile, dupa ce pagubitii au fost nevoiti sa iti faca plangere penala pentru a le obtine, mi se pare culmea nesimtirii.
Si mi mai pare de rasul curcilor cum trambiteaza Fanica de la o vreme, cu un aer de atoate-stiutor, cum ca premiile sunt impozabile. Pai, bre Fanele, a fost nevoie de o plangere la politie pentru ca si tu sa afli, abia in anul de gratie 2011, ca premiile se impoziteza cu 16 % potrivit Codului fiscal ???
Pana acum ce ai facut ? Tot asa, n-ai dat premiile sau n-ai platit impozit ??
Si te mai lauzi ca Federatia plateste impozitul ?! Pai cum dracu sa nu il plateasca cand e obligata de lege sa o faca, fiindca impozitul pe venitul din premii este unul cu retinere la sursa. Ai mai dovedit o data in plus cat esti de grozav !

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
semlecangheorghe
- veteran

....Tipic politicianului roman,iti prezinta niste drepturi firesti ,ca si cum ar fi ,marile lui realizari personale..ca si cum ti-ar face o favoare ca iti da ce ti se cuvine..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.