LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 07 Apr 2011, 07:03

Te abati de la subiect. Cum este cu infiintarea federatiei? Celelalte sunt chestiuni interne si se stabilesc prin bugetele de venituri si cheltuieli. Ele se aproba de AG.
Cat despre cheltuielile cluburilor pentru intretinerea activitatilor interne, aduti aminte ca am subliniat ca 90% din cluburi vor disparea, nefiind cluburi sportive in adevaratul sens al cuvantului, ci asocieri de persoane cu pasiuni si activitati comune. Unul din afaceristii post revolutionari a lansat o maxima care suna cam asa: Capitalismul nu are fata umana. Cine performeaza rezista, ci nu, se duce. Vremea cand pescuitul sportiv de performanta se facea cu contributiile pescarilor sportivi a apus.
Cine intelege se va orienta. Cine nu, dumnezeu cu mila. Sunt convins ca in subconstient aveti aceeasi parere, chiar daca nu o exprimati public.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 07 Apr 2011, 07:12

daac tot ti-a iesit federatia, daca tot ti-ai facut site...de ce nu-ti faci si un forum? si poti sa debitezi acolo, cite ineptii doresti. sau n-au cotizat fraierii si n-ai bani si de forum?
in alta ordine de idei, asta e topic dedicat l.r.s., asa ca scuteste-ne si lasa-ne sa ne concentram pentru etapa. sau ai uitat ca in weekend avem concurs? sau mai pe intelesul tau: cauta-ne pe forumul federatiei. vezi, sintem acolo?!!!
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Apr 2011, 07:45

apsalba scrie:Te abati de la subiect. Cum este cu infiintarea federatiei? Celelalte sunt chestiuni interne si se stabilesc prin bugetele de venituri si cheltuieli. Ele se aproba de AG.
Cat despre cheltuielile cluburilor pentru intretinerea activitatilor interne, aduti aminte ca am subliniat ca 90% din cluburi vor disparea, nefiind cluburi sportive in adevaratul sens al cuvantului, ci asocieri de persoane cu pasiuni si activitati comune. Unul din afaceristii post revolutionari a lansat o maxima care suna cam asa: Capitalismul nu are fata umana. Cine performeaza rezista, ci nu, se duce. Vremea cand pescuitul sportiv de performanta se facea cu contributiile pescarilor sportivi a apus.
Cine intelege se va orienta. Cine nu, dumnezeu cu mila. Sunt convins ca in subconstient aveti aceeasi parere, chiar daca nu o exprimati public.
Da ,ai infiintat o federatie.De aici si porecla care o ai pe unele forumuri:"popescu federatie"Si ti-am mai zis odata;FELICITARI.Si succes pe mai departe,ca o sa ai nevoie pentru "formalitatea"punerii pe picioare a unei act.competitionale,precum si a afilierii la aia cu cipsuri.
Acuma te rog frumos ,fii amabil,si raspunde-mi la curiozitatea mea cu privire la termenul "cheltuielile de organizare suportate de federatie"Ce se intelege prin acest termen...??
Te rog explica-mi ,practic, cum se va face pescuitul sportiv de performanta,fara ca pescarul inregimentat intr-un club,asociatie,sa plateasca.In ce fel sistemul propus de tine ,va fi superior celui actual,vazut prin prisma unuia care vrea sa participe la competitii??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 07 Apr 2011, 07:49

Primul club care a pierit deja...APULUM ALBA IULIA, cica are datorii la finante de apx. 8.000 RON.
Deci FFFF a mai falimentat un club/as infiintata de ELLLLLL.
1 . apsalba
2 . fnpsr
3. Club Apulum
URMEAZA....... las ca stiti voi !!!!!!!!
Am informati recente....hai PA PA

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Apr 2011, 10:39

apsalba scrie:
semlecangheorghe scrie:Prin 2006,nea Fane mai inerca sa o puna de-o federatie.Pe care a incercat sa o manipuleze de la inceput.Da, nu i-a iesit,ca pescarii vad care este momeala si care nu,ca de aia sint pescari.De ce ar reusi acum? :lol:
Uite ca am gasit. Ce chestie.
" Dece ar reusi acum "m-am intrebat retoric cindva..Sa reuseasca ce?Sa faca federatia??Nu aia se poate face.Sa o manipuleze??Da,asta ma intrebam ,de ce ar reusi....sa o manipuleze,pentru ca pescarii stiu ce-i aia momeala si ce-i ala cirlig.Ei ,federatia nu-i decit o "momeala "si "cirligul " este bine de tot ascuns in ea..
Si te rog nu mai rupe din context ce am scris si nu mai da interpretarea ta personala..
Si pina atunci,te rog raspunde-mi la intrebarea cu banii.Ca si potential concurent vreau sa aleg cel mai bine.Este datoria ta sa ma informezi.A mea este sa ma informez corect.Ma ajuti,te rog??

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 07 Apr 2011, 14:23

Sigur ca da, dar pe tine te intereseaza cancanul. Am postat deja faptul ca vinerea viitoare premiile se vor inmana castigatorilor. Dar nu era asta treaba ta. Era a federatiei si a celor premiati. Stii proverbul ala cu cainele si drumul lung? Mediteaza putin la el.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 07 Apr 2011, 15:08

apsalba scrie:... Am postat deja faptul ca vinerea viitoare premiile se vor inmana castigatorilor...
:shock: ....mira-m-as !
...tot mai ramane datoria de 100 lei ...aia cu popularea , in caz ca ai uitat
...si asta banuiesc ca nu o bagi tot la federatiei
:oops:

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 07 Apr 2011, 15:08

Tinind cont ca pina vinerea viitoare mai sint citeva zile (si nopti) cind te mai poti razgindi de n ori, sint absolut de admirat punctualitatea si viteza cu care ai reusit sa platesti premiile (daca o vei face totusi) dupa cite luni de la data concursului ? doar dupa 6(sase) luni care de fapt sint juma de an ! ce-i o juma de an ?O bagatela!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Apr 2011, 09:59

apsalba scrie:Sigur ca da, dar pe tine te intereseaza cancanul. Am postat deja faptul ca vinerea viitoare premiile se vor inmana castigatorilor. Dar nu era asta treaba ta. Era a federatiei si a celor premiati. Stii proverbul ala cu cainele si drumul lung? Mediteaza putin la el.

Nu era asta treaba mea???Ba din moment ce concursul este mediatizat pe forumuri si in media,este treaba ORICARUI POTENTIAL PARTICIPANT.Este un precedent pe care l-ai creat tu,desteptule.Tu ai creat acest precedent ,si a fost facut public si in revista "aventuri la pescuit."Cred ca esti unicat,eu n-am mai auzit,de asa o gogorita asa cum ai facut tu.Si te miri atunci de ce multi au retineri??Si arunci vina pe can can??De can can esti tu...si can can-ul ce l-ai facut trecind prin legislatia pescuitului...Nu ar trebuii sa ma intereseze???Hai nu zau, sa stau cu miinile in sin,privind cum un "binefacator" ca tine prinde tot mai multa putere,si miine , copilul meu, sa plateasca taxa, daca iese cu tat-su la pescuit???
Si de ce eviti raspunsul cu implicarea financiara a federatiei in concursurile internationale???
Cu ce este mai buna federatia ta decit l.r.s.,sau ,a.p.c.r.sau alta liga???
Ai supus dezbaterii publice,acel proiect de regulament.Daca este public,oricine interesat are dreptul sa puna intrebari.Cred ca am facut-o la modul decent.....de ce nu raspunzi??Ai ceva de ascuns??Daca eu nu merit atentia ta ,fa-o macar pentru masa de pescari de competitie,citi sint ei,ca tare i-ai vrea la visle pe "arca"ta ...Nu crezi ca ar fi corect sa-i informezi macar pe ei ,ca nah, io nu-s bun, numai de can can...
S-au n-ai nimic de zis pe subiectul l.r.s. versus federatie,la capitolul sustinere financiara la competii externe??

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Apr 2011, 10:09

.......Si daca vrei can can,iti zic eu subiect:"Cistigator al unui concurs de pescuit in Romania,nevoit sa se deplaseze din Spania ca sa-si incaseze premiul,dupa sase luni de zile"

Ai vrut can can ,can can ai.

.

Scrie răspuns