LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Apr 2011, 12:42

Poti sa vomiti. Nu se va observa diferenta intre ce scri si ce borasti.

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 09 Apr 2011, 12:42

vali stratonov scrie:
Indian Larry scrie:
vali stratonov scrie:
Daca ai ceva sa-mi reprosezi fa-o desi nici nu cred ca ne cunoastem, dar te rog la subiect nu dupa cum iti "sufla" unii in ureche.

Concursurile de anul trecut s-au tinut sub egida FNPSR (federatie de asociatii) care nu are nici o legatura cu FRPS (federatie de cluburi) care nici nu exista la acea data....

Singura asociere intre cele doua e Fane Popescu iar responsabilitatea efectuarii platii premiilor e problema lui , eu neavind nici o legatura cu FNPSR si concursurile de acolo.....oare de ce trebuie sa-mi fie mie rusine de fapte care nu au nici o legatura cu persoana mea ?

Nu te cunosc, nu ma cunosti, dar vorba aceea "spunemi cu cine te imprietenesti, ca sa-ti spun cine esti" :!: :twisted:
Aveai o scuza, sa nu-ti fie rusine, daca nu-l cunosteai pe nea faneee, dar sunt convins ca esti si ai fost in cunostinta de cauza inainte de a te asocia cu nea faneee care de ani buni de zile este ridiculizat si se ridiculizeaza in continuare pe toate siteurile de pescari nu numai pe rapitori.ro :!: :twisted: si MINTE in continuare cu o nonsalanta, nesimtire, tupeu... etc . greu de imaginat :oops: :oops: :oops:
Oare cum a reusit sa te converteasca (daca esti om serios si de buna credinta) sa intri in clubul MINCINOSILOR :?:
nea faneee ONOARE SI CURAJ :!: DAI INAINTE CU TUPEU :!:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 09 Apr 2011, 12:47

nea faneee astept raspunsul cu permise :!: :oops: :twisted:
DAI INAINTE CU TUPEU :!: ONOARE SI CURAJ :!:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Apr 2011, 13:08

http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... MDAxMzM0MA**

S-a pus cruce chioscurilor de vandut permise. Vreti permise, fuga la ANST la autorizare. :lol: :lol: :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Apr 2011, 13:39

apsalba scrie:S-a pus cruce chioscurilor de vandut permise. Vreti permise, fuga la ANST la autorizare. :lol: :lol: :lol:
Tu le nasti , tu le omori ? :lol: :lol: :lol: Dar ce pana ta , acum ai federatiune nenicule , nu te mai joci cu chioscurile.... :lol: :lol: :lol:
Sa mor de nu zici ca sunteti Ciorbea si cu Tapu' . :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 09 Apr 2011, 14:04

apsalba scrie:Vezi-ti de amicalele tale ca poate imi dai idei. Unde incadrezi substituirea de calitati oficiale?
Apropo, cum justifici milioanele incasate de clubul tau de la colegii de ligă?
Sau ai vostri nu se prind că le bagi m�na in jeb?
Detaliat: 400 milioane lei taxa
9.000.000 lei premii in materiale de la sponsor
Unde se duc cele 400 de milioane incasate?
Papagale, bugetul etapei va fi facut public. Vezi-ti tu de ale tale, ca deocamdata nu s-a dat NUP. :arrow:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Apr 2011, 14:29

vali stratonov scrie:
semlecangheorghe scrie:Pentru ei este un motiv de lauda . Scuza-ma Vali dar ai behait ca oaia la p**a exact cand aveai si tu credibilitate cat de cat .

...........Sssserios???Chiar avea???? :roll: :roll: :roll:

Asa cum era de asteptat sa declansat "furtuna " in urma celor postate de mine ...se pare ca am reusit sa-i scot din lincezeala pe cei ce nu mai aveau subiecte .
Postul meu a fost cu dedicatie ,iar cei asteptati sa reactioneze au sarit din nou ca arsi.....important e faptul ca premiile de la concursurile de anul trecut se dau celor ce le-au cistigat pe apa si pe munca lor.

Nu e nici un MERIT in asta e doar o stare de NORMALITATE, asta trebuie inteles din postul meu nu altceva....

Micule bufon , ideea nu era nicidecum vre-o lauda ca se dau premiile restante de atita timp.
Asa cum am mai spus ele trebuiesc platite OBLIGATORIU ....

Necazul pt. tine e faptul ca nu mai poti bate apa-n piua pe speta asta .... :lol: :lol: :lol: , dar sunt sigur ca o sa ai tu grija sa versi alte zeci de pagini pe diverse lucruri ce-ti trec degeaba prin cap.

In alta ordine de idei , tu ce credibilitate ai din postura de noname ? :oops: :oops:

Ai facut ceva pt. pescutul de competitie , ca sa putem compara aportul fiecaruia?

Astept in schimb cu interes evolutia ta de saptamina viitoare :wink: s-ar putea sa ne surprinzi :roll: ramine de vazut daca placut sau nu. :lol: :lol:

P.S. Iti dau un sfat gratuit , daca il ai ca antrenor pe Mihuta , te-asi sfatui sa il schimbi nu de alta dar el nu era in stare sa se antreneze pe sine. :roll:...norocul lui ca s-a "pensionat". :wink:

Ai mare grija cum concurezi ca daca faci vre-o "figura frumoasa" ai putea sa te gindesti la faptul ca vei putea fi selectionat in lotul national.. :lol: :lol: :lol:

Acum te las sa te antrenezi pt . Champion League ... :P si iti doresc fir intins. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Stratonov,bufon sa-l faci pa tac-tu.La Sarulesti nu particip ,a fost caterinca pt fraieri ca tine.Si muscat-o cu succes si tu si chiloti de piele...Ca deh cin se aseamana se aduna...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 09 Apr 2011, 14:35

De ce nu s-au plins concurentii si cluburile si ti-ai gasit tocmai tu sa mori de grija altuia ? A,sigur tocmai de aia :lol: !

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 09 Apr 2011, 14:48

Dle.semlecan,eu regret sincer ca nu participati la sarulesti ! Mi-ar fi facut placere sa ne cunoastem !

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 09 Apr 2011, 14:50

apsalba scrie:http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... MDAxMzM0MA**

S-a pus cruce chioscurilor de vandut permise. Vreti permise, fuga la ANST la autorizare. :lol: :lol: :lol:
nea faneee de la admis pana a castiga un proces (cu ce DUMETA nu esti familiarizat) este cale lunga :!: :twisted:
Iar chioscuri de vandut permise numai DUMETA ai avut si se pare ca in sfarsit recunosti ca s-a pus cruce pe ele :!: :twisted:
Nu ai specificat ce se intampla cu permisele de la chioscul APULUM si cele rezolvate miercuri de FRPS :!: :twisted: astept raspuns :!: :oops: :twisted:
ONOARE SI CURAJ :!: DAI INAINTE CU TUPEU :!:

Scrie răspuns