LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Apr 2011, 16:06

T.Adrian, te cam contrazici
ce vor avea cluburile de ales daca nea Fane vrea sa distruga LRS si actualul campionat? vor avea de ales intre Federatie si Federatie?
in fond care e problema daca exista in paralel campionatul neoficial al LRS si cel oficial al Federatiei?
Raspund tot eu: Fane nu vrea concurenta. Ca nu-i face fata. Asta e problema
Cu AGVPS nu a fost in stare sa se lupte oferind o alternativa mai buna, tot in procese s-a batut. Si a pierdut.
Acum vedem acelasi film.
Mi-e teama ca sunt toate sansele sa aiba acelasi rezultat.
A reusit sa compromita ideea de asociatie de pescari
Acum va compromite si ideea de Federatie sportiva.
Si inca o chestie...ti se pare normal sa ceara dizolvarea LRS si apoi "sa primeasca cluburile frumos, fara vorbe grele si fara reprosuri?" LRS=cluburile
Te dau in judecata si apoi te invit la o bere sa ne avem ca fratii?
Ultima oară modificat 14 Apr 2011, 16:07 de către Tavi, modificat 1 dată în total.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 14 Apr 2011, 16:07

Eu as completa ca oricine altcineva daca ar fi facut Federatia...acum totul se desfasura la alt nivel. Insa Popescu si-a lasat amprenta peste tot ce a atins....si acum deja are un nivel de "repulsie" greu de inghit de oamenii cu gandire rationala si fara interese ascunse.
Nu pot sa cred ca Vali s-a asociat cu el pentru ca ii de acord 100% cu ideile lui Popescu, ci are ceva de "aratat" fostilor camarazi din LRS. Poate ma insel...dar doar timpul ne va arata ce interes a avut fiecare.

Interesul lui Fane am inceput sa il vad....de fapt prevad ca dupa Fane...pentru a putea pescui, voi trebui sa ma inregimentez ca sportiv profesionist pentru a putea presta activitati fara caracter sportiv. (pescuitul pentru mine reprezinta relaxare nu competitie)

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Apr 2011, 16:09

Si mai e un aspect, esential as spune...
In timpul luptelor dintre AGVPS si FNPSR pescuitul, apele si pestii s-au dus dreacu, au fost ale tuturor si ale nimanui datorita haosului creat de Fane
Imi e teama ca acelasi lucru se va intampla si cu competitiile :!:
Intr-adevar Fane are un deosebit talent de a distruge tot ce atinge!
Musca 13

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 14 Apr 2011, 16:12

T.Adrian scrie:@Tavi
Strategia este foarte simpla. Este evident ca nu vor veni cluburile mari (bune) cu pescari excelenti de bunavoie la Federatie.
Daca cu vorba buna nu se poate, merge fortat, si asta este singura varianta.
Cluburile actuale vor avea de ales daca raman in competitiile private de amatori sau, daca vor sa participe intr-o competitie oficiala, sa se afilieze Federatiei.
Mai simplu de atat nu se poate. O sa mai dureze ceva pana reuseste dar nu foarte mult.
Cel mai important in momentul ala, va fi sa primeasca cluburile frumos, fara vorbe grele si fara reprosuri. Dupa asta o sa fie si sportivi, o sa existe si motivele pentru a face calendar, pentru a face demersurile amenajarii pistelor de concurs, etc.
Pana acum lucrurile au mers absolut normal. Nu pot sa zic ca ma surprinde ceva din toata situatia asta.
Om trai si om vedea. :roll:
vezi ca asa a inceput si colectivizarea, intelegi?...daca intelegi!
apoi, asa au ajuns oameni sa munceasca la canal sau la casa popoului. poate mai e vreun post liber, de secretar general al PCR :wink:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 14 Apr 2011, 16:15

@melcu
De acord - nu zic nimic :)
...dar daca asta e singura solutie...ori la bal ori la spital :lol:
Nu stiu cum sa va spun, dar omul care nu are nimic de pierdut e cel mai hotarat si mai periculos, asta asa ca fapt divers. :wink:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Apr 2011, 16:51

Presedintii de cluburi din LRS sa confirme sau sa infirme daca nu am avut cu ei discutii individuale (cu exceptia clubului lui mihuta cu care am considerat ca nu ai ce discuta) asupra intentiei constituirii federatiei si daca nu i-am avertizat asupra consecintelor ce vor decurge odata cu aparitia federatiei. Problema care se pune acum este de legalitate, nu de ambitii personale.
Tavi a avut chiar o expunere transanta asupra celui care va reusi sa infiinteze primul federatia.

De ce nu comenteaza nimeni temeiul de drept invocat si o ia ca pe o chestiune personala? Personal nu am cu nimeni nimic. Chiar am avut discutii individuale si cu sportivi din liga pe care nu ii intereseaza decat competitia si le-am explicat, zic eu corect, ce consecinte genereaza aparitia federatiei. Laurentiu Andronic este unul dintre ei.
Nu cred ca mi se poate imputa ceva, atata timp cat eu apar interesele si drepturile federatiei. Aveti ceva impotriva? OK. Dar dati-mi argumente legale si logice, nu pareri personale si frustrari de genul numai noi suntem frumosi.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Apr 2011, 17:02

poftim argument legal:
pot sa organizez ce concurs/campionat vrea muschiul meu
atata timp cat nu-l denumesc campionat national sau cupa Romaniei - care sunt intradevar atributiile Federatiei
nu incalc nicio lege
Musca 13

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 14 Apr 2011, 17:03

fane ... asa cum spunea cineva inaintea mea ... ce ai tu cu LRS? de ce nu ii lasi pe ei sa isi vada de treburile lor si tu iti vezi de ale tale ... fa o competitie a ta, ai grija de pestii din ape, ai grija sa trimiti controale peste tot, fa populari si alte chestii care ar fi normal de facut pentru cineva care se arunca in sus si in jos ca ii pasa de pescuit ( :lol: )...

tu nu ... tu vrei neaparat competitia lor si sa distrugi LRS ... deci as zice ca tie iti este frica ... eu nu vad pe nimeni de prin LRS sa se agite atata cat te agiti tu pe aici ...

acum vorbesc serios ... ia-ti mascaricii si incearca sa debitezi prin alte locuri, cine stie, poate pe acolo va mai crede careva?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Apr 2011, 17:41

LRS nu se agita pentru ca se stie cu musca pe caciula. Intr-o sedinta a lor, au decis sa nu raspunda notificarii primite atat prin posta cu confirmare de primire, cat si de presedintele LRS pe e-mailul personal.
Sa o spuna public juristul emerit mihuta daca LRS poare organiza Campionatul National de spinnig. Tu nu vezi ca au mutit? Spaima lor nu este ca ii desfiinteaza cineva, ci de felul cum vor mai scoate capul in fata sponsorului. Din punctul tau de vedere, avand in vedere starea de fapt, cine ar trebui sa inceapa discutiile; aia infiintati legal sau cei prinsi in off side? Astept un raspuns corect. Sperietura asta ca nu avem sportivi, nu mai face nici o impresie oamenilor seriosi si cu capul pe umeri. Treaba cu sportivii este a cluburilor, nu a federatiei.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 14 Apr 2011, 17:43

pe cand afilierea la organismele internationale? doar atunci poti spune ca lrs a murit...

La data obtinerii cis... era desfasurata vreo etapa?

Pe cand un calendar competitional?

Scrie răspuns