LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 06 Apr 2011, 09:36

T.Adrian scrie:
apsalba scrie: melcubeat,
nu particip decat la competitii oficiale si acolo in calitate eventual de observator, nu de concurent. Vocabularul tau denota fara putinta de tăgadă, faptul ca ai fost dat la scoala la varsta de 6 ani. Pacat de copilaria ta. Federatia nu are nevoie de promovare fiind singura care se poate infiinta in Romania. Intrbarile incomode nu le evit, in cazul in care sunt la obiect.
Ah ce mi-a placut replica asta. Melcule chiar nu te inteleg de unde atat ura. Chiar imi pare rau. Esti unul dintre oamenii cu care nu poti sa te intelegi cand iti propui sa faci ceva, orice, si sunt sigur de asta. Eu zic sa iti revizuiesti atitudinea. Nu stiu ce varsta ai si nici nu ma intereseaza dar e clar ca te trage in jos si nu iti dai seama.

@semlecan
Chiar ma bucur, ca intr-un final, reusesti usor usor sa vorbesti la obiect pe tema asta. Sincer :respekt:
apreciez, ca apreciezi. daca ai fi citit cu 1-2 pagini in urma, ti-ai fi dat seama ca am pus o intrebare la obiect, la care s-a evitat raspunsul. eu, unul, asa as proceda, daca nu as vea nimic de ascuns si nu mi-ar fi teama. as merge la toate competitiile si as face lobby pt federatia despre care cred ca reprezinta viitorul pescuitului si la infiintarea careia am pus umarul. :wink:
cit despre atitudinea mea...eu zic sa nu zici :wink: ca deja pari freudian.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 06 Apr 2011, 09:42

apsalba scrie:semelcangheorghe,
pescuitul sportiv nu este sport profesionist, ci se practica la nivel de amatori. :oops:
melcubeat,
nu particip decat la competitii oficiale si acolo in calitate eventual de observator, nu de concurent. Vocabularul tau denota fara putinta de tăgadă, faptul ca ai fost dat la scoala la varsta de 6 ani. Pacat de copilaria ta. Federatia nu are nevoie de promovare fiind singura care se poate infiinta in Romania. Intrbarile incomode nu le evit, in cazul in care sunt la obiect.
acum, dupa pescuitul sportiv din romania, a venit rindul educatiei si copilariei mele, sa-ti pese de ele. ma simt flatulat!
nu prea mi-a placut scoala, dar asta nu m-a impiedicat sa invat sa vorbesc, sa scriu si sa citesc corect. nu pot spune acelasi lucru si despre tine, ca deh, la scoala de cadre nu se punea accentul pe genul asta de comunicare.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 06 Apr 2011, 09:47

Fie vorba intre noi, aruncatul cu rahat in stanga si in dreapta nu ajuta pe nimeni, cu atat mai putin daca e aruncat in sus (cam acolo e apsalba acum) :lol: .

In fine. Ideea e ca absolut fiecare dintre noi ar trebui sa se bucure de infiintarea federatiei, chiar daca avem sau nu nici cea mai mica legatura cu fenomenul competitional.

PS: daca va dau eu banii aia (cat erau 10 mil) pe care ii datoreaza apsalba de la nu stiu ce concurs de stationar, va bagati in federatie? Puneti osul la treaba?

Nu glumesc. Eu chiar nu am treaba cu fenomenul competitional momentan, dar vreau sa vad chestia asta mergeand. Consider ca toata lumea are de castigat in felul asta.

Sunt sigur ca raspunsul va fi negativ din aprtea voastra. Orgoliile care va impiedica sa vedeti clar, va vor impiedica si de data asta.

Melcule, zii tu te rog, ma insel?
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 06 Apr 2011, 09:56

T.Adrian scrie: PS: daca va dau eu banii aia (cat erau 10 mil) pe care ii datoreaza apsalba de la nu stiu ce concurs de stationar, va bagati in federatie? Puneti osul la treaba?
Adrian , doar de 10mil stii tu ? 40 , 30 , 20 plus multe alte premii mai mici iti spun ceva ? :roll: Cred ca ai trecut cu vederea concursul si oamenii care au participat . :wink: Intr-un final nu este vorba de bani , e vorba de principii si de obraz. A trecut un an in care s-au indrugat atatea minciuni , ultima fiind colosala :" am sunat fiecare participant si am rezolvat situatia ". :lol: :lol:
Omul care a savarsit aceste infractiuni este acum in fruntea federatiei de pescuit sportiv . Tu nu ai semne de intrebare referitor la viitorul federatiei si la bunului mers al acesteia ? Sincer .
Cluburile scoase din burta care nu mai au loc pentru membri noi , nu-ti spun nimic ? Sincer .
Sunt atatea ate albe care atarna din federatie , e imposibil sa le treci cu vederea . :wink:

Am mai spus-o si o mai spun : NIMENI nu are nimic cu Federatia propriu-zisa . Toti au ce au cu Fanica , el este papusarul care trage sforile . Daca maine aud ca domnul Vali este la conducere si Fanica s-a lasat de escrocherii , jur ca pun osul la treaba . Intrebarea este : CUM ? :roll:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 06 Apr 2011, 09:59

adriane, serios vorbind...
nu te-ai saturat, ca dupa 20 de ani, sa tot incerce unii sa te prosteasca si sa te fure? si nu o spun minat de frustrare sau de ura. sint doar trist ca astfel de personaje si actiunile lor au devenit definitorii pentru natia romaneasca din vremurile contemporane. arata-mi ceva bun lasat in urma de fane.
nu te cunosc, nu am auzit de ispravile tale. daca ai fi facut tu federatia, chiar m-as fi bucurat si as fi sprijinit activitatea acesteia. dar in conditiile date, imi pare rau, nu pot. toleranta mea este zero, vis-a-vis de repetentii de la scoala de cadre. ca daca era vreun eminent, acum ar fi fost macar vreu asfaltator mediocru;) dar el se ambitioneaza sa faca bani asa, cum stim toti...sau ca sa cosmetizez putin ceea ce ai spus tu...arunca cu kk unde poate si se ambitioneaza sa-i faca stop pe piept :lol:

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 06 Apr 2011, 10:30

E o vorba din batrani care zica ca "Ulciorul nu merge de multe ori la apa". Asta se va aplica la un moment dat si celui despre care vorbim, fiti siguri de asta.

La concursurile respective, banuiesc ca s-au semnat angajamente, contracte, foi de participare, foi de concurs, fisa cu rezultate, cu locuri si cu premii. TOate astea, inseamna acte, care daca nu au fost respectate de oricare dintre parti se pot transforma foarte usor intr-un proces. L-a dat cineva in judecata pentru banii aia pana acum? Doar intreb, chiar nu stiu nimic de asta.

Si ca sa iti raspund si la intrebare. Da, m-am saturat pana peste cap. M-am saturat intr-atat de mult incat ma gandesc foarte serios sa emigrez, si acum cativa ani eram decis ca nu voi pleca niciodata de aici pentru ca imi palce prea mult.
Cu toate astea, cat timp stau aici prefer sa fac minimum de ce inseamna mai bine, asa cum la vot am pus stampila pe raul cel mai mic. Dupa cum bine stiti, situatia a fost decisa de cei care nu mai au nici o treaba cu tara, si asta din cauza celor care s-au abtinut. Este patetic si penibil ca s-a intamplat asa ceva, si nu ca si rezultat cat ca principiu.

Asa si in cazul de fata, decat sa nu fie prefer sa fie ceva. In timp o sa avem suficienta experienta legata de subiect incat sa putem sa il manipulam, sau macar sa icnercam sa facem asta dupa cum vrem noi si folosindu-ne de dispozitiile legale.
Daca ne abtinem sa punem mana sau refuzam, pai si imbunatatirile o sa se lase mult asteptate.

Putem sa vedem in viitor sau nu? Vrem sa il influentam? Astea sunt singurele intrebari, restul e can can si vorba goala.

Exact datorita zecilor de pagini care s-au scris pana acum, putem sa vedem de ce suntem un popor de oameni mediocrii, care chiar nu cauta schimbarea si prefera uneori sa se adanceasca in probleme. Avem o slabiciune a ne crea contextul perfect pentru a putea sa ne plangem, pe care unii o ridica la gradul de arta.

Credeti ca mie imi place mereu sa lucrez cu sefii mei? Nu. Dar stiu ca rezultatul final imi influenteaza salariul, iar asta ma motiveaza sa muncesc pentru un obiectiv comun. Daca si asta e gresit, atunci.... :datz:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 06 Apr 2011, 10:47

de sa emigram noi? sa emigreze ei, sa emigreze fane si gasca lui, sa emigreze toti aia care n-au notiunea de tara, natie etc etc
asta cu ulciorul, deja e masochism. daca o comitea doar o data, sa zicem ca ar mai fi meritat o sansa, dar el a comis-o de mai multe ori si rezultatul a fost acelasi...a disparut cu banii :wink: trebuie s-o mai comita inca o data, ca sa fim siguri ce hram poarta?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Apr 2011, 11:14

Ai vreo dovada in sensul asta? Apropo, ce ai facut tu pentru tara asta?

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 06 Apr 2011, 11:18

apsalba scrie:Ai vreo dovada in sensul asta?
Esti captusit de sorici frate.... :oops: Chiar esti mai nesimtit decat prevede legea , pe bune ! BANII Fanica , banii ! Unde-s premiile promise ? Aud ?

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 06 Apr 2011, 11:26

apsalba scrie:Ai vreo dovada in sensul asta? Apropo, ce ai facut tu pentru tara asta?
mai omule ... nu vezi ca nici cucu nu te vrea, ce tot insisti cand ti-ai aratat hramul de n ori pana acum si te cunoaste toata lumea ...

cum mai ziceau si altii ... nimeni nu e contra federatiei, sunt contra ta ... deci daca te-ai da la o parte de acolo poate ar mai fi ceva dar cu tine autointitulat mare sef sub nici o forma nu o sa isi puna nimeni latul la gat ... si vorba aia, mai bine concursuri amicale decat "profi" cu Fane in frunte ... hotomane !!!

ONOARE SI CURAJ ... :arrow:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns