apreciez, ca apreciezi. daca ai fi citit cu 1-2 pagini in urma, ti-ai fi dat seama ca am pus o intrebare la obiect, la care s-a evitat raspunsul. eu, unul, asa as proceda, daca nu as vea nimic de ascuns si nu mi-ar fi teama. as merge la toate competitiile si as face lobby pt federatia despre care cred ca reprezinta viitorul pescuitului si la infiintarea careia am pus umarul.T.Adrian scrie:Ah ce mi-a placut replica asta. Melcule chiar nu te inteleg de unde atat ura. Chiar imi pare rau. Esti unul dintre oamenii cu care nu poti sa te intelegi cand iti propui sa faci ceva, orice, si sunt sigur de asta. Eu zic sa iti revizuiesti atitudinea. Nu stiu ce varsta ai si nici nu ma intereseaza dar e clar ca te trage in jos si nu iti dai seama.apsalba scrie: melcubeat,
nu particip decat la competitii oficiale si acolo in calitate eventual de observator, nu de concurent. Vocabularul tau denota fara putinta de tăgadă, faptul ca ai fost dat la scoala la varsta de 6 ani. Pacat de copilaria ta. Federatia nu are nevoie de promovare fiind singura care se poate infiinta in Romania. Intrbarile incomode nu le evit, in cazul in care sunt la obiect.
@semlecan
Chiar ma bucur, ca intr-un final, reusesti usor usor sa vorbesti la obiect pe tema asta. Sincer

cit despre atitudinea mea...eu zic sa nu zici