discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
ranga
- veteran

apsalba scrie:Sunt de acord. Tata Nitu si Maty sunt un exemplu elocvent.
Bolandule , seriozitatea ar trebui sa fie in primul rand din partea federatiei , nu din partea pescarilor . Tu esti cel mai elocvent exemplu .
Ma mir cum s-a asezat domnul Vali langa o persoana ca tine .
-
apsalba
- veteran

Fiule,
Vali ma cunoaste. Tu ma cunosti?
-
semlecangheorghe
- veteran

apsalba scrie:Sunt de acord. Tata Nitu si Maty sunt un exemplu elocvent.
Eu nu te cred.Fara suparare ,am dreptul asta.Nu cred decit daca spun ei acest lucru....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
Ionut the carp
- veteran

eu propun urmatorul lucru:
Sa'l lasam pe Popescu sa'si vada de trebile si federatia lui... fiecare cu barca lui... daca se va dovedi intr-un final ca a obtinut tot ce'i trebuia, inclusiv afilierea la organismele internationale, si poate daca nu el... dar oamenii de acolo se implica suficient incat sa realizeze ceva notabil, se poate cere aderarea la federatie...
In alta ordine de idei nu mi se pare normal atat timp cat sub umbrela ta se afla un mare zero (nici macar materialul nu e impermeabil) sa impui oamenilor sa vina sub ea... Dupa ce federatia va fi in regula cu toate cele de trebuinta ar fi o treaba... timpul va decide sortii...
-
semlecangheorghe
- veteran

http://apcr.eu/acte-juridice.html
Dom capitan explica-ne si noua ce vrea sa zica hotarirea asta judecatoreasca,in privinta A.P.C.R.Io am cu fierea cind citesc chestii de alea de avocati,poate se indura careva mai pertinent si face un scurt rezumat...
Ca se zice acolo cum sta treaba cu profesionistii si cu amatorii,cu federatia si cu f.i.p.s-c.i.p.s,si tare imi este ca gogoritele tale au picioare scurte..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
melculbeat
- veteran

faneeeee, de ce nu vii la etapa de master sa faci lobby federatiei, inca, neavortate complet?

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
horia1
- utilizator nou

Chiar atat de mari sa fie avantajele financiare, materiale sau ce satisfactii supreme pot exista sa aveti atata vrajba unii cu altii? Acum doua zile m-am inscris pt prima oara intr-o competitie si am deja un gol in stomac si o stare de "renuntare"(nu vreau sa jignesc pe nimeni). Nu cred ca imi trebuia asta, cand primavara renaste si pot sa ma bucur de libertate pe malul apei. Dar poate interpretez gresit discutile voastre.
Inspirat De Natura.
-
T.Adrian
- veteran

-
horia1 scrie:Chiar atat de mari sa fie avantajele financiare, materiale sau ce satisfactii supreme pot exista sa aveti atata vrajba unii cu altii? Acum doua zile m-am inscris pt prima oara intr-o competitie si am deja un gol in stomac si o stare de "renuntare"(nu vreau sa jignesc pe nimeni). Nu cred ca imi trebuia asta, cand primavara renaste si pot sa ma bucur de libertate pe malul apei. Dar poate interpretez gresit discutile voastre.
Inspirat De Natura.
Stai linistit. Nu interpretezi nimic gresit si nici nu jignesti pe nimeni. Starea de neliniste/renuntare o sa se accentueze pe parcurs.
O sa iti dai seama in timp in ce te-ai bagat. "cuibul de viespi" iti spune ceva?

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
-
melculbeat
- veteran

horia1 scrie:Chiar atat de mari sa fie avantajele financiare, materiale sau ce satisfactii supreme pot exista sa aveti atata vrajba unii cu altii? Acum doua zile m-am inscris pt prima oara intr-o competitie si am deja un gol in stomac si o stare de "renuntare"(nu vreau sa jignesc pe nimeni). Nu cred ca imi trebuia asta, cand primavara renaste si pot sa ma bucur de libertate pe malul apei. Dar poate interpretez gresit discutile voastre.
Inspirat De Natura.
tocmai, ca pt unii...doar banul conteaza.
mare dreptate ai, cu bucuria provocata de natura care renaste;)
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
apsalba
- veteran

semlecangheorghe scrie:apsalba scrie:Sunt de acord. Tata Nitu si Maty sunt un exemplu elocvent.
Eu nu te cred.Fara suparare ,am dreptul asta.Nu cred decit daca spun ei acest lucru....
Ce te costa sa dai un telefon? Ti-am postat numarul.