LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Apr 2011, 06:58

semlecangheorghe scrie:http://apcr.eu/acte-juridice.html

Dom capitan explica-ne si noua ce vrea sa zica hotarirea asta judecatoreasca,in privinta A.P.C.R.Io am cu fierea cind citesc chestii de alea de avocati,poate se indura careva mai pertinent si face un scurt rezumat...

Ca se zice acolo cum sta treaba cu profesionistii si cu amatorii,cu federatia si cu f.i.p.s-c.i.p.s,si tare imi este ca gogoritele tale au picioare scurte..
Este o hotarare prin care APCR se transforma din asociatie, in structura sportiva (club). Ce au uitat (si asta le-au spus angajatii ANST) este sa puna in aplicare art.14 din OG 26/2000, adica sa se inscrie in Registrul sportiv si sa isi ia CIS si autorizatie. Consecinta este ca APCR nu mai elibereaza facturi pentru cluburi pe care sa scrie Taxa participare la CN de crap 2011, fapt care a facut cluburile sa zica pas. Sambata au o adunare generală prin care se va deci de ce si cum. Atat si nimic mai mult.
Inca o data va spun; federatia este deja o realitate si, place sau nu cuiva, este singura abilitata de lege sa organizaze competitiile oficiale ale Romaniei. Avertizez sportivii clasati anul trecut in competitia de spinning asupra faptului ca federatia va trimite loturile nationale la Competitiile internationale si ca FRPS nu le contesta acest drept. Vor trebui insa sa se supuna regulamentului FRPS care este general obligatoriu pentru toate competitiile. In cazul in care nu doresc acest lucru, atributul alcatuirii lotului revine antrenorului federal pe aceasta disciplina.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Apr 2011, 08:19

horia1 scrie:Chiar atat de mari sa fie avantajele financiare, materiale sau ce satisfactii supreme pot exista sa aveti atata vrajba unii cu altii? Acum doua zile m-am inscris pt prima oara intr-o competitie si am deja un gol in stomac si o stare de "renuntare"(nu vreau sa jignesc pe nimeni). Nu cred ca imi trebuia asta, cand primavara renaste si pot sa ma bucur de libertate pe malul apei. Dar poate interpretez gresit discutile voastre.
Inspirat De Natura.

N-ai aprecia asa mult primavara,daca, n-ar contrasta puternic cu impresiile proaspete lasate de iarna.Din discutiile in contradictoriu,ies multe la iveala..Atita tot....Vrajba??Noaptea ii invrajbita cu ziua,plusul cu minusul,si albul cu negrul..........???Se discuta ,atita tot.......
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Apr 2011, 08:24

apsalba scrie:
semlecangheorghe scrie:http://apcr.eu/acte-juridice.html

Dom capitan explica-ne si noua ce vrea sa zica hotarirea asta judecatoreasca,in privinta A.P.C.R.Io am cu fierea cind citesc chestii de alea de avocati,poate se indura careva mai pertinent si face un scurt rezumat...

Ca se zice acolo cum sta treaba cu profesionistii si cu amatorii,cu federatia si cu f.i.p.s-c.i.p.s,si tare imi este ca gogoritele tale au picioare scurte..
Este o hotarare prin care APCR se transforma din asociatie, in structura sportiva (club). Ce au uitat (si asta le-au spus angajatii ANST) este sa puna in aplicare art.14 din OG 26/2000, adica sa se inscrie in Registrul sportiv si sa isi ia CIS si autorizatie. Consecinta este ca APCR nu mai elibereaza facturi pentru cluburi pe care sa scrie Taxa participare la CN de crap 2011, fapt care a facut cluburile sa zica pas. Sambata au o adunare generală prin care se va deci de ce si cum. Atat si nimic mai mult.
Inca o data va spun; federatia este deja o realitate si, place sau nu cuiva, este singura abilitata de lege sa organizaze competitiile oficiale ale Romaniei. Avertizez sportivii clasati anul trecut in competitia de spinning asupra faptului ca federatia va trimite loturile nationale la Competitiile internationale si ca FRPS nu le contesta acest drept. Vor trebui insa sa se supuna regulamentului FRPS care este general obligatoriu pentru toate competitiile. In cazul in care nu doresc acest lucru, atributul alcatuirii lotului revine antrenorului federal pe aceasta disciplina.

Acolo zicea ceva de asociatie,club,cu atributii de federatie,si se facea distinctie intre pescarii profesionisti si pescarii amatori.Am vazut ca exista si posibilitatea sa existe competitii intre amatori.Cuvintul "national"nu confera acestora caracter ,oficial........Deci cineva poate participa in cite concursuri vrea,amicale sau profesioniste...Problema apare atunci cind structurile asa zis profesioniste nu au cu cine sa-si demonstreze ....profesionalismul...decit pe hirtie...Sint curios ce v-a urma.....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 06 Apr 2011, 08:25

melculbeat scrie:faneeeee, de ce nu vii la etapa de master sa faci lobby federatiei, inca, neavortate complet? :lol:
fanica, iar te faci ca nu stii sa citesti?
daca asta e reteta, o sa-ti pun numai intrebari incomode, pina taci dracului odata :lol: :lol: :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Apr 2011, 08:42

semelcangheorghe,
pescuitul sportiv nu este sport profesionist, ci se practica la nivel de amatori. :oops:
melcubeat,
nu particip decat la competitii oficiale si acolo in calitate eventual de observator, nu de concurent. Vocabularul tau denota fara putinta de tăgadă, faptul ca ai fost dat la scoala la varsta de 6 ani. Pacat de copilaria ta. Federatia nu are nevoie de promovare fiind singura care se poate infiinta in Romania. Intrbarile incomode nu le evit, in cazul in care sunt la obiect.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 06 Apr 2011, 08:54

Am fost putin plecat in tarile calde, vad ca nenorocitul de FFFF nu se linisteste si se da mareeeeeee.....golanul, o sa se desumfle singur in ceva vreme, se gata banii de furat si se apuca de alte porcarii. Hai PA PA

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 06 Apr 2011, 09:01

apsalba scrie: melcubeat,
nu particip decat la competitii oficiale si acolo in calitate eventual de observator, nu de concurent. Vocabularul tau denota fara putinta de tăgadă, faptul ca ai fost dat la scoala la varsta de 6 ani. Pacat de copilaria ta. Federatia nu are nevoie de promovare fiind singura care se poate infiinta in Romania. Intrbarile incomode nu le evit, in cazul in care sunt la obiect.
Ah ce mi-a placut replica asta. Melcule chiar nu te inteleg de unde atat ura. Chiar imi pare rau. Esti unul dintre oamenii cu care nu poti sa te intelegi cand iti propui sa faci ceva, orice, si sunt sigur de asta. Eu zic sa iti revizuiesti atitudinea. Nu stiu ce varsta ai si nici nu ma intereseaza dar e clar ca te trage in jos si nu iti dai seama.

@semlecan
Chiar ma bucur, ca intr-un final, reusesti usor usor sa vorbesti la obiect pe tema asta. Sincer :respekt:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 06 Apr 2011, 09:04

apsalba scrie:Fiule,
Vali ma cunoaste. Tu ma cunosti?
Mai este cineva care sa nu te cunoasca ? :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Apr 2011, 09:16

Indian Larry scrie:
apsalba scrie:Fiule,
Vali ma cunoaste. Tu ma cunosti?
Mai este cineva care sa nu te cunoasca ? :lol: :lol: :lol:
Da. Tu esti unul dintre ei. Si eu as putea spune multe despre tine. De bine sau de rau. Este o judecata valabila?

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 06 Apr 2011, 09:23

apsalba scrie: Da. Tu esti unul dintre ei. Si eu as putea spune multe despre tine. De bine sau de rau. Este o judecata valabila?
Atat timp cat nu am inselat pe nimeni , nu am furat de la nimeni , nu am mintit pe nimeni , ma poti judeca . In schimb , despre tine ce pot zice ?
Acum scriu in calitate de user si atat , nici macar pescar , ca nu sunt . Braconez in continuare si ma simt bine . Iti dai seama daca te loveste norocul sa particip la vreun concurs unde ti-ai bagat matale coada ? :lol:

Te frec la cap pana platesti toate datoriile pe care le ai(nu federatia , ci TU). Si nu tine vrajeala "hai la Alba pentru 1mil" , nuuuu.... Banii se pot pune pe card direct , deci sa te vad . :shock:

Hai , onoare si curaj ! :twisted:

Scrie răspuns