LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 06 Apr 2011, 11:30

melculbeat scrie:de sa emigram noi? sa emigreze ei, sa emigreze fane si gasca lui, sa emigreze toti aia care n-au notiunea de tara, natie etc etc
BRAVOOOOOOOOO Melcule !!!!! Azi nu , ca m treaba , dar cat de curand te bag in Casa Roz si te cinstesc !!!
Bravo nene ! Asa este ! Noi , binevoitori , bine intentionati , etc , am ajuns sa ne dam la o parte total dezarmati de tupeul si de nesimtirea multora din tara asta . Nu vorbesc aici despre Fane , sau nu in mod special . Insa tolerarea continua a abuzurilor in tara asta a facut ca ea sa ramana fara multe valori . Multi oameni capabili au emigrat si si-au gasit linistea si-un trai cinstit prin alte parti . De vina nu-i .... Romania ! De vina-i poporul Roman . E vinovat pentru - repet - tolerarea la nesfarsit a actelor necinstite ... bla-bla ( stiti ce vreau sa spun ) . Noi ce facem ? Carotim pe forumuri in maniera caracteristica acestui popor , asa cum o facem la o bere , pe buza santului , etc . Asta-i o solutie ?
Nu cunosc in detaliu ceea ce i se reproseaza lu' Fane . Dar daca este adevarat ce se tot aude , ..... in oricare alta tara , ..... numele lui n-ar mai fi avut vreodata ce sa caute in vreo fraza care sa cuprinda cuvantul ,, pescuit " .
Adriane , cu respect , daca asta-i tot ce poti face cu tine si cu tara ta ..... emigreaza , fratele meu !
melculbeat scrie:asta cu ulciorul, deja e masochism. daca o comitea doar o data, sa zicem ca ar mai fi meritat o sansa, dar el a comis-o de mai multe ori si rezultatul a fost acelasi...a disparut cu banii :wink: trebuie s-o mai comita inca o data, ca sa fim siguri ce hram poarta?
Exact ce spun mai sus . de vine nu-i Fane sau ulciorul . Fane e profitor ( ba chiar este de admirat tenacitatea lui si lipsa de scrupule . El , in mintea lui , are un drum clar jalonat in viata . Un modus vivendi ) si nici ulciorul . Ulciorul e , vai soarta lui , o amarata de strachina din povestile poporului ( Atentie ! Ale aceluiasi popor de care pomensc mai sus ) . Nemtii , englezii , samd , daca ar fi conceput vreodata o varianta a acestui proverb aceasta ar fi sunat cam asa : ,, Ulciorul merge doar o singura data la apa " !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Apr 2011, 11:36

T.Adrian scrie:E o vorba din batrani care zica ca "Ulciorul nu merge de multe ori la apa". Asta se va aplica la un moment dat si celui despre care vorbim, fiti siguri de asta.

La concursurile respective, banuiesc ca s-au semnat angajamente, contracte, foi de participare, foi de concurs, fisa cu rezultate, cu locuri si cu premii. TOate astea, inseamna acte, care daca nu au fost respectate de oricare dintre parti se pot transforma foarte usor intr-un proces. L-a dat cineva in judecata pentru banii aia pana acum? Doar intreb, chiar nu stiu nimic de asta.

Si ca sa iti raspund si la intrebare. Da, m-am saturat pana peste cap. M-am saturat intr-atat de mult incat ma gandesc foarte serios sa emigrez, si acum cativa ani eram decis ca nu voi pleca niciodata de aici pentru ca imi palce prea mult.
Cu toate astea, cat timp stau aici prefer sa fac minimum de ce inseamna mai bine, asa cum la vot am pus stampila pe raul cel mai mic. Dupa cum bine stiti, situatia a fost decisa de cei care nu mai au nici o treaba cu tara, si asta din cauza celor care s-au abtinut. Este patetic si penibil ca s-a intamplat asa ceva, si nu ca si rezultat cat ca principiu.

Asa si in cazul de fata, decat sa nu fie prefer sa fie ceva. In timp o sa avem suficienta experienta legata de subiect incat sa putem sa il manipulam, sau macar sa icnercam sa facem asta dupa cum vrem noi si folosindu-ne de dispozitiile legale.
Daca ne abtinem sa punem mana sau refuzam, pai si imbunatatirile o sa se lase mult asteptate.

Putem sa vedem in viitor sau nu? Vrem sa il influentam? Astea sunt singurele intrebari, restul e can can si vorba goala.

Exact datorita zecilor de pagini care s-au scris pana acum, putem sa vedem de ce suntem un popor de oameni mediocrii, care chiar nu cauta schimbarea si prefera uneori sa se adanceasca in probleme. Avem o slabiciune a ne crea contextul perfect pentru a putea sa ne plangem, pe care unii o ridica la gradul de arta.

Credeti ca mie imi place mereu sa lucrez cu sefii mei? Nu. Dar stiu ca rezultatul final imi influenteaza salariul, iar asta ma motiveaza sa muncesc pentru un obiectiv comun. Daca si asta e gresit, atunci.... :datz:

T. Adrian,este bine ca incepi sa te informezi.In felul acesta ,nu ve-i mai avea impresia,pt ca este doar o impresie ,ca unii,adica eu, bat cimpii.
Probabil ca tu il vezi pe badea Gheorghe,care n-are alta treaba decit sa arunce cu noroi in sus.ok...
Ce nu stii tu,probabil, sint mai multe fapte cum ar fi:Fane Popescu,zis apsalba,are o federatie de asociatii(f.n.p.s.r.)cu care a incercat un inceput competitional.N-a iesit.Totul a culminat cu un concurs ,anul trecut la care n-a platit premiile ,desi anuntase pe sit-ul acesta ca are o sponsorizare de 100000 de euro.Intre timp,stationaristii l-au dat in judecata pt neplata premiilor.Link-ul l-am dat pe undeva pe topicul asta..Nu mai vorbesc de influenta pe care a avut-o in legislatia legata de permise,ca imi vine sa caut un colebil..Sint multe faptele domniei sale...
Ca a urcat sus...si????Cu cit urci mai sus cu atit dai mai zdravan cu fundul de pamint.
Daca am ceva contra federatiei??Hmmm,nu cred,dar contra unui atare personaj ,da.Cu riscul sa par ca vorbesc prea mult,subiectul ma intereseaza ,cu atit mai mult cu cit intersecteaza l.r.s.

Totusi uite si un link,sa nu zici ca inventez:
http://www.pescuitstationar.ro/forum/vi ... &start=870
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Apr 2011, 18:22

Sa va satisfacem interesul. A aparut si CIS-ul. Trebuie sa merg la Bucuresti sa semnez in Registrul Sportiv. Oare cine zicea ca ala nu-i in stare sa faca federatia? Trebuie sa ma gandesc bine; sigur o sa-mi amintesc. :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Apr 2011, 19:09

semlecangheorghe scrie:Prin 2006,nea Fane mai inerca sa o puna de-o federatie.Pe care a incercat sa o manipuleze de la inceput.Da, nu i-a iesit,ca pescarii vad care este momeala si care nu,ca de aia sint pescari.De ce ar reusi acum? :lol:
Uite ca am gasit. Ce chestie.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 06 Apr 2011, 20:04

apsalba scrie:Sa va satisfacem interesul. A aparut si CIS-ul. Trebuie sa merg la Bucuresti sa semnez in Registrul Sportiv. Oare cine zicea ca ala nu-i in stare sa faca federatia? Trebuie sa ma gandesc bine; sigur o sa-mi amintesc. :lol: :lol: :lol:
mai bine ti-ai aminti de banii pe care ii datorezi :wink:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Apr 2011, 20:33

melculbeat scrie:
mai bine ti-ai aminti de banii pe care ii datorezi :wink:
...noa, iar o sa se faca liniste. :cry:

Nu mai pune-ti mai itrebari d-astea pishate... :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Apr 2011, 21:18

apsalba scrie:
semlecangheorghe scrie:Prin 2006,nea Fane mai inerca sa o puna de-o federatie.Pe care a incercat sa o manipuleze de la inceput.Da, nu i-a iesit,ca pescarii vad care este momeala si care nu,ca de aia sint pescari.De ce ar reusi acum? :lol:
Uite ca am gasit. Ce chestie.

Brae ,daca ai asa memorie de elefant plateste premiile alea.Si aminteste-ti de factura cu popularea.Si aminteste-ti ca acu ceva vreme propuneai taxa pe insotitorul de linga pescar,si acu cu imparteala apelor ti-ai adus aminte ca asa o taxa pe recreere ar fi ilegala.Si federatia nu inseamna numai o entitate existenta numai pe hirtie,ca si acum.Lauda-te peste un an,doi,cind vei avea cu adevarat ,in fapte, activitate competitionala.Si adu-ti aminte ca am zis ca imi cer primul scuze daca dovedesti ca am gresit in aprecierile mele.

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 07 Apr 2011, 01:05

semlecangheorghe scrie:.Si federatia nu inseamna numai o entitate existenta numai pe hirtie,ca si acum.Lauda-te peste un an,doi,cind vei avea cu adevarat ,in fapte, activitate competitionala..
Gigi , nu te-ai prins !? :shock: :shock:

La cum o facut gushteru asta mamaliga , la loturi nationale la orice categorie nu-i obligatoriu sa mearga cel mai bun :wink:

Bravo Fanica , nu te dezici :lol: :lol:

Cum ti-o venit ideea , lipsa de sportivi , sau o aveai in cap mai demult !

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 07 Apr 2011, 01:27

Traim intr-o lume virtuala....de ce va deranjeaza o federatie virtuala?! :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Apr 2011, 06:32

citat:

REGULAMENT DE ORGANIZARE A PESCUITULUI SPORTIV DIN ROMÂNIA
Supunem dezbaterii publice proiectul de regulament de practicare a pescuitului sportiv din România. Cei interesati sunt rugati sa propuna amendamente.

Articolul 7 – Cotizaţii, contribuţii, taxe

1 Fiecare membru afiliat la FRPS plăteşte o cotizaţie anuală fixă, care trebuie achitată integral până la data de 1 februarie a fiecărui an.

2 Cuantumul cotizaţiei anuale este stabilit de Adunarea Generală a FRPS, după caz.

3 Un Club afiliat care nu şi-a achitat cotizaţia până la data 1 februarie, începând cu data de 1 martie a fiecărui an, este automat suspendat, ceea ce conduce, implicit, la ridicarea dreptului de participare în orice competiţii organizate de FRPS (echipele Clubului nu mai sunt programate la competiţiile oficiale), precum şi a dreptului de reprezentare în organele FRPS. După plata cotizaţiei, membrul afiliat în cauză îşi reintră de îndată în drepturile sale. Dacă suspendarea a determinat excluderea din competiţie a echipelor Clubului afiliat, se vor aplica dispozițiile regulamentare în materie.

4 FRPS sunt îndreptățite să perceapă taxe, contribuţii şi penalităţi sportive specifice activităţii de Pescuit Sportiv, pentru membrii afiliaţi, potrivit statutului şi regulamentelor în vigoare.

5 Cluburile care nu plătesc contribuţiile băneşti şi alte taxe regulamentare, nu vor fi programate în competiţiile oficiale organizate de FRPS, echipele lor fiind considerate ca neprezentate la competiţiile respective.

6 Contribuţiile băneşti sau taxele pentru participare în competiţii, legitimare, transfer, contestaţie, apel, recurs, vize şi altele asemenea, se plătesc la FRPS.

7 Plata se poate face în numerar, prin mandat poştal, dispoziție/ordin de plată sau cec, conform hotărârilor anuale ale Comitetului Executiv al FRPS.

Dom capitan, daca tot este sa mergem pe aduceri aminte ,iti amintesti cind ziceai prin iarna,tu si cei care te-au crezut,ca,"pescarul de competitie nu trebuie sa duca grija banilor"???Pai cluburile de unde iau bani??Nu de la sportivi??Si daca n-au sponsor gros in punga???
Si de cealalta fata a monedei,federatia,plateste deplasarea loturilor nationale??Daca da,unde este descris modul concret prin care federatia sustine financiar participarea loturilor nationale,la competitii externe?Pentru ca ,daca exista foarte detaliat descrise obligatiile financiare ale cluburilor,ar trebuii descrise si "ajutoarele" financiare ale federatiei...
Intreb numai,nu dau cu parul...Si asta ca o gramada de termeni sint definiti din start,cit despre ce face federatia financiar,pentru competiile oficiale se spune doar ca:cheltuielile de organizare se suporta din bugetul federatiei.Atit.Ce inseamna cheltuieli de organizare?Dotare?Antrenamente?Reprezentare media?Deplasare??Cazare?Toate sau doar unele??
Ce bine era daca defineai acest termen:"cheltuieli de organizare".....

.

Scrie răspuns