LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 21 Sep 2010, 20:50

Vorbind cu Stefan Dinu si pe acest site am crezut ca vorbesti de pescari care practica spinningul.....
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Sep 2010, 06:52

Nick scrie:Vorbind cu Stefan Dinu si pe acest site am crezut ca vorbesti de pescari care practica spinningul.....
Si eu am inteles la fel. Dar despre spinning discutam dupa Cupa FNPSR de la Manjesti. Pana atunci s-ar putea sa venim si cu federatia noua.
Dar nu ai spus nimic despre cei doi. Dupa tine, ei nu inseamna nimic in pescuit?

PS Si spinningul tot pescuit sportiv inseamna si va fi sub aceeasi umbrela. Fi sigur. Ce nu intelegeti voi, este ca veti ramane cu statutul de pescari sportivi, intrucat cluburile voastre (sau cei care le conduc) pun mai presus decat orice propriile orgolii.. Atat si nimic mai mult. Si asta numai daca vreti. Nu o sa planga nimeni pe umarul vostru si aveti sansa sa ramaneti o simpla amintire in pescuitul sportiv. Nimeni nu este etern.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 22 Sep 2010, 07:30

Fane ! Nu am ce face si ma bag si eu in seama :lol: Uite cum vad eu problema: actualul sistem de organizare a spinningului sportiv poate ca are carente (mai mari sau mai mici...) ,probabil ca este imperfect (ca si cluburile care-l reprezinta) ,sigur se poate mai bine ...Insa el EXISTA! Daca tu esti convins ca ceea ce vrei sa faci este spre binele acestui sport ( si asta la modul foarte serios si nu doar declarativ ) zic ca DA "apuca" problema! Insa daca nici tu nu esti sigur ca e ok ,as zice ca e mai bine sa o lasi asa cum e si probabil se va perfectiona acest sistem singur in timp! Sincer ,mie teama sa nu se distruga si ce exista ! Si atunci ...nu mai exista scuze! :evil:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Sep 2010, 08:00

Ca sa vezi.Am crezut ca numai eu am astfel de temeri....ca de,nu exista precedente.....Nu cred in intentiile dezinteresate ale d-lui Popescu.Cinismul situatiei consta in faptul ca Romania este solul propice ca astfel de oameni sa prospere...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Sep 2010, 08:36

zamfi scrie:Fane ! Nu am ce face si ma bag si eu in seama :lol: Uite cum vad eu problema: actualul sistem de organizare a spinningului sportiv poate ca are carente (mai mari sau mai mici...) ,probabil ca este imperfect (ca si cluburile care-l reprezinta) ,sigur se poate mai bine ...Insa el EXISTA! Daca tu esti convins ca ceea ce vrei sa faci este spre binele acestui sport ( si asta la modul foarte serios si nu doar declarativ ) zic ca DA "apuca" problema! Insa daca nici tu nu esti sigur ca e ok ,as zice ca e mai bine sa o lasi asa cum e si probabil se va perfectiona acest sistem singur in timp! Sincer ,mie teama sa nu se distruga si ce exista ! Si atunci ...nu mai exista scuze! :evil:
Problema este ca nu exista. Cei care s-au apucat sa-l organizeze au fost niste novici. Liga romana de spinning este un surogat care nu se regaseste in legea sportului.
PS Nu ai nici o teama. Ce se construieste acum este fara fisura. Si va functiona fara gres. Iar cei care acum se bat cu caramida in piept sigur isi vor revizui atitudinea. Problema lor este ca nu le vina sa creada ca ce nu au reusit ei, reusesc altii. Atat si nimic mai mult.

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 22 Sep 2010, 09:15

Faptul ca cei doi pescari de crap au aderat prin clubul lor la voi, nu ma incanta cu nimic. Pe mine ma intereseaza strict pescuitul la rapitori. Pentru cei din clubul din care fac parte, participarea la competitii este un hobby, nu ne castigam existenta din acest sport, asa ca nu va fi nici un dezastru daca nu o sa mai facem acest lucru si nu o sa ne muscam unghiile de disperare ca nu o sa ne primeasca "federatia". Dupa cum vad la voi pe site concursurile de pescuit la musca au murit in "fasa", la spinning urmeaza sa demonstrati ce potentiala aveti. La Manjesti nu am vazut unde sunt cele 21 de cluburi care urmeaza sa obtina CIS, aveti vre-o 12 inscrisi, din care vre-o 5 de la PP Pascani care nu sunt nici macar nominalizati, vre-o 2-3 sunt din EST, iar restul sunt cativa din Iasi si Suceava. Unde este forta Federatiei? Unde sunt membrii cluburilor care vor forma nucleul federatiei? Vom vorbi mai multe dupa ce se va termina concursul de la Manjesti, primul organizat sub auspiciile noii Federatii..........
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Sep 2010, 09:35

Gresesti Nick,aceeasi Marie....dar cu alta" Palarie" :lol:

.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 22 Sep 2010, 09:59

apsalba scrie: Nu ai nici o teama. Ce se construieste acum este fara fisura. Si va functiona fara gres ....... Atat si nimic mai mult.
deci la chestia asta m-a pufnit rasul ... "fara fisura" ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... asa sa fie ...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Sep 2010, 10:38

Intr-o Romanie imperfecta din tooooaaate punctele de vedere,s-a gasit o chestie,.. :lol: fara fisura... :lol:

.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 22 Sep 2010, 13:02

Am si eu o intrebare : cine oare se lauda si se bate cu caramida in piept ? Avem si ezemplu' lu' mareata Roberta Anastase ! Curat murdar!

Scrie răspuns