LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 30 Sep 2010, 16:58

Nu e decat o mare cacealma si un mare bullshit
Ma umfla rasul.

Oare ce interes as putea avea eu?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 30 Sep 2010, 17:05

fan G E R U L A scrie:Stefan Dinu, asteptam raspuns urgent la problema lipsei LRS din registrul ONG-urilor.Ineleg ca hartiile sunt la tine, fa o fotocopie dupa Certificatul de inscriere in Registrul ONG-urilor, pe care trebuia sa-l ridici de la grefa Judecatoriei unde zici ca ai inregistrat Liga si posteaz-o aici.
1. Nu vreau ...
2. Nu e problema ta!
3. Idem 2!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 30 Sep 2010, 18:25

Sorin scrie:Nu e decat o mare cacealma si un mare bullshit
Ma umfla rasul.

hmmm
eu sunt absolut convins ca esti implicat pana-n gat in ilegalitatile astea.
a, si esti clona, clar :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 30 Sep 2010, 19:18

Fan Gerula, intreaba la tine la club si te vei lamuri. Aaa sau nu ai club ? :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 30 Sep 2010, 21:10

Tavi scrie:
Sorin scrie:Nu e decat o mare cacealma si un mare bullshit
Ma umfla rasul.

hmmm
eu sunt absolut convins ca esti implicat pana-n gat in ilegalitatile astea.
a, si esti clona, clar :D
Eu in locu tau na-s deschide gura ....SMENARULE !!! :D

eu macar is clona mea
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Oct 2010, 07:46

In sfarsit topicul revine la subiect. :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 04 Oct 2010, 07:08

Este adevarat ce se spune aici despre concursurile voastre, Fane Popescule ?
jhonny scrie:Dragi prieteni, fanica fara frica iar s-a facut de ......cacaua.....
La concursul Doripescoooooo ..... nu a premiat nici pana azi pescarii care au castigat concursul...."din lipsa de lichiditati"....
Ba mai rau, a fost o singura cupa pentru toata lumea.
Ma fanica fara frica...ai inceput rau....iar ai pitit cei 100 000 de euroi de la...nu mai stiu cu cine te-ai laudat?????????
Ai dat teapa ca la asta te pricepi....
Hai,pa pa ca am treaba....

P.S. Sa posteze aici cine a participat, daca am dreptate.....
jhonny scrie:fanica i-ai momit cu premii de 5.000...4.000...3.000...RON respectiv locurile 1-2-3 si ai fugit cu firfireii.
Striga lumea ca nu au primit nici azi banii.
Stimati concurenti va rog sa spunti cat a fost taxa de participare la concursul "DORIPESCO" organizat de fnpsr alias "fanica fara frica"
pescuitorul scrie:da johny asa e.nu am participat dar iti spun din sursa 100% sigura ca asa e a organizat concurs si le-a dat banii asa cum a dat si ptr populare si le promitea premii de zeci de mii de lei.
oricum baietii sunt hotarati si il dau in judecata pentru inselatorie si pe el ca pers fizica si ca federatie.
oricum inclusiv unii ca pityu s-au convins ce valoarea are fanica.din cate stiu pityu e vicepres(unu din ei) la federatie si va fi implicat si el desi din cate se spune nu e devina deloc.ba da are una.a crezut ca un copil ani de zile in acest kkt.si recunoaste ca a crezut in toate promisiunile lui.baieti luati-va bagajele si treceti in alta barca ca asta construita noua de voi a intrat pe avarie si ia apa cumsecade.comandantul a fugit cu singura barca de salvare.trece una pe langa voi,urcati-va ca se umple si ......(pityu e o gluma nu e atac la tine)
numai bine.
atat vroiam sa stiti inainte de a venii anul 2011 si sa va faceti permise aiurea
fir intins
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... c&start=40
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 04 Oct 2010, 12:55

Niste domni care s-au obisnuit cu roata tiganului (a se citi banul la caciula si plata pe malul baltii) gasesti si in LRS (vezi chestia cu Certificatul de la RAF). FNPSR are prostul obicei sa lucreze legal, adica bani contabilizati si platit taxele la stat. Premiile date la competitii pana acum depasesc jumatate de miliard de lei, bani vechi. Ca sa faci socotelile aste si sa justifici fiecare leu (fiind din sponsorizari) ia ceva timp, indiferent cat de rapid esti. Celebrul jhonny este un complexat care a fost odata prin FNPSR, dat afara si striga acum din galerie. Cat despre pescuitorul, este un vasnic aparator AGVPSR (citeste traitor din cotizatiile pescarilor).
Cat despre corul de Cassandre, ma lasa rece. Festivitatea de premiere si masa festiva cu toti castigatorii Campionatului si Cupei FNPSR, in curand. :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Oct 2010, 13:09

Nea FANE mi-a fost dor de tine,unde ai fost.Vezi ca avocatu matale ,ala de-si zice Gerula ,e la mare ananghie,n-are un umar pe care sa plinga.Cu factura nu te-a scos basma curata ,ca n-are cum,da nu fi suparat pe el,isi are propriile limite.Cum stai cu gonflabilele??Hai ca astept dotarea ,n-ai uitat ,nu??Si ,zii ,ai gasit liantul care uneste lutul cu fierul?Daca da,complimente,o sa reusesti sa faci o federatie.Daca nu ,ori minti ,ori nu stii ce faci.Nici o varianta nu te avantajeaza :wink:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 04 Oct 2010, 15:36

Am constatat ca Stefan Dinu ne-a mintit in fata pe toti. ste foarte foarte credibil, si inseamna ca Liga Romana de Spinning functioneaza ilegal din mai 2009 pana azi.
In orice caz nu se poate nega ca numarul de inregistrare pe care Stefan Dinu i l-a oferit presedintelui Vali Stratonov este de fapt numarul de dosar.
Clubul din care fac parte va astepta un punct de vedere oficial al presedintelui si vice-presedintelui LRS iar apoi, daca este cazul, va sesiza organele in drept. Nu ne jucam de-a uite Liga nu e Liga, domnilor!

Scrie răspuns